Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

QUOTE(Serinute @ 2009 02 09, 09:27)
Sveikos siuvėjėlės smile.gif

Kažkada kažkas man aiškino čia forume, kaip reikia įsiūti pamušalą į "užkeltą-uždėtinį" skeltuką, bet aš nlb supratau. Gal galėtų dar kas nors žingsniukais papasakoti? 4u.gif

Kam tiek daug kartų klausi smile.gif Pabandyk čia pažiūrėti, iliustruoti paaiškinimai, tik rusų kalba http://www.season.ru...hlic_podkl.html mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2009 02 09, 11:53)
Kam tiek daug kartų klausi  smile.gif  Pabandyk čia pažiūrėti, iliustruoti paaiškinimai, tik rusų kalba http://www.season.ru...hlic_podkl.html  mirksiukas.gif

Ačiū už nuorodą.
Rusų k. nesuprantu, bet pabandysiu kaip nors.

Striginėjo internetas, tai netyčiukais išėjo tiek paklausimų... ups.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 08, 20:35)
labai dziaugiuosi atrradus sita tema ir kaip ash jos nepastebejau anksciau  doh.gif  biggrin.gif

norejau paklaysti gal kazkas internete uzmatet pirstuotu pirshtiniu ishkarpas?  4u.gif

Ar radai pirštuotų pirštinių iškarpas? Buvau kažkur radus SM, turiu namie išsisaugojusi, jei ką rašyk į až, persiųsiu.
Beje, išbandžiau thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakara niekur nebegu man pas jus idomu gal kas nors zinot kokiu nuorodu apvalutems siuti butu idomuisansto aciu
Atsakyti
laba diena gal kas zinot kur gauti vaikisku sriukyciu iskarpu butu labai aciu
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 08, 20:35)
labai dziaugiuosi atrradus sita tema ir kaip ash jos nepastebejau anksciau  doh.gif  biggrin.gif

norejau paklaysti gal kazkas internete uzmatet pirstuotu pirshtiniu ishkarpas?  4u.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
sveikos,

gal kas galėtų vakarui paskolinti arba tiesiog padaryti iškarpos kopiją va tokio maždaug kombinezoniuko?

user posted image

labai-labai ačiū iš anksto:)
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2009 02 18, 14:43)
gal kas galėtų vakarui paskolinti arba tiesiog padaryti iškarpos kopiją va tokio maždaug kombinezoniuko?

O kokio dydžio reikia?
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2009 02 18, 15:43)
sveikos,

user posted image

labai-labai ačiū iš anksto:)

Man rodos dar turiu zurnala kur tokios kelnytes idetos. kazkada bandziau siuti doh.gif vaikas atrode kaip klounas, ziauriai platu.....
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 02 20, 09:10)
O kokio dydžio reikia?

dabar sūnus 70 cm ūgio. tai pavasariui/vasarai turbūt reikėtų 80 blush2.gif
QUOTE(sigita @ 2009 02 20, 15:35)
kazkada bandziau siuti  doh.gif  vaikas atrode kaip klounas, ziauriai platu.....

tikrai? o gal bandėt kažkokį kitą panašaus drabužėlio modelį, kuris atrodytų gerai ir galite patarti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaxa: 21 vasario 2009 - 10:15
QUOTE(Relaxa @ 2009 02 21, 10:15)
dabar sūnus 70 cm ūgio. tai pavasariui/vasarai turbūt reikėtų 80 blush2.gif

Padarytos iškarpos neturiu, bet turimuose žurnaluose yra ne vienas variantas tokio dydžio kelnių su petnešomis, tokių kaip puskombinezonių.
Jei dar reikia, nebent galėčiau pasiūlyti atvažiuoti, išsirinkti ir pasidaryti iškarpą. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 kovo 2009 - 09:03