Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

Didžioji siuvimo knyga
user posted image
Atsakyti
Labai aciu irmulia , man pradedanciai ir dar savamokslei "Didzioji siuvimo knyga " tikras issigelbejimas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas turite iskarpa arba galite patarti kaip pasiuti liemene berniukui 120 ugiui, per prieki susagstoma. Vaidins piemenuka tai noriu pasiuti 4u.gif
Atsakyti
Irmulia, ir is kur tokiu lobiu turi? biggrin.gif
Nerealu, kad as bent dali buciau turejus kai reikejo mokintis, taip abydna budavo, kad literaturos ner... O pasirodo buvo kazkur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorettta @ 2008 12 11, 15:20)
Sveikos,
gal kas turite iskarpa arba galite patarti kaip pasiuti liemene berniukui 120 ugiui, per prieki susagstoma. Vaidins piemenuka tai noriu pasiuti 4u.gif

Lorettta, liemene pasiut vaikiukui nera sunku, o dar jei ji bus tik kazkokiam vaidmeniui, tai gali drasiai ir pati pasibraizyti lekalus mirksiukas.gif
Netgi tiesiai ant medziagos gali briazytis viska biggrin.gif
Isivaizduok visas detales kaip staciakampius. Ilgi pamatuok, kokio jau reikes.
Dar pamatuok berniuko krutines, liemens apimti. Paziurek kuri apimtis didesne. Sakykim bus 80 cm. Ta skaiciuka padalink is 2, na ir tarkim nugaros detales plotis bus 40 (plius keli centimetrai siulems).
Na ir lieka dvi priekio detales po mazdaug 20 cm.
Siaip gali drasiai tas detales sudaigstyti- peciu linijas ir sonus, tik rankoms palik kiaurymes. Apvilk suneli ir paziurek kiek reikia dar rankovytes apkirpt, kaklo iskirpte pagilink. Cia jau kaip noris smile.gif
Apdailai gali rinktis trikotazine kantavimo juostele, maziau vargo turesi smile.gif
Bet jeigu nori viska idealiai padaryt, nusipirk burda ir bus ramu, turetum rast kazka, buna vaikiukams atskiras skyrelis smile.gif
Atsakyti

kas moka rusiskai mirksiukas.gif

http://www.kroyka.ru

"Электронный курс Кройки и Шитья"
Atsakyti
sveikutes siuvejeles, gal kartais kas turit suniui guoliuko iskarpytes? neikertu kaip reik pasiut doh.gif
Atsakyti
sveikos supermamos gal kas galite padeti,noriu 9 metu sunui pasiuti karate kimono,gal kas turite kokia iskarpele,ar zinote kokia nuoroda?
Atsakyti
My Webpage
Atsakyti
Gal kas gali paskolinti Burda 2008/10 blush-anim-cl.gif2:Nusiziurejau puspaltuka, bet niekur nerandu zurnalo. Busiu labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2009 02 03, 16:03)
Gal kas gali paskolinti Burda 2008/10 blush-anim-cl.gif2:Nusiziurejau puspaltuka, bet niekur nerandu zurnalo. Busiu labai dekinga ax.gif

Aš turiu smile.gif galiu paskolinti (Vilniuje) smile.gif Parašykit į AŽ, jei vis dar reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serinute: 03 vasario 2009 - 14:51
Labas vakaras mergaites esu naujoke siuvima šiek tiek išmanau, labai norečiau siuti gerai, dar esu apkuni, todel ieskau bendraminčių kurios jau siuva apkuniems madingus rūbu , ypač jaunoms moterimsnes nei kirpimo suprantu nei siuvimo pirkti neisgaliu nes auginu keturis vaikiukus tai va domintu viskas nuo pradzios iki gaminio pabaigos isanksto aciu 4u.gif
Atsakyti