Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

Gal kas žinot gražių serafanų modeliukų? Jei galima foto arba nuorodų.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(missME @ 2008 12 02, 18:57)
Gal kas žinot gražių serafanų modeliukų? Jei galima foto arba nuorodų..  g.gif

Atsiversk praeitą puslapį. Ir šiaip, pirmiausia reikėtų dėti šiek tiek pastangų ir paieškoti pačiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2008 11 28, 10:37)
Sveikos,

Esu cia naujoke, tai dar ne viska spejau pasiskaityti  ax.gif . Gal galite patarti, kuriame Burdos numeryje galeciau rasti sijono-piestuko arba sijono-varpo formu iskarpas?

Tam paciam Burda2008/9 yra keli sijono-piestuko modeliai.Berods 2008/11 sijonai-tulpes ar kaip ten vadinasi.O siaip sakyciau beveik kiekvienam numeri galima rasti klasikiniu modeliu mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Labai reikia 2008 m. kovo Burdos.
Gal kas turite, kam nereikia, mielai nupirkčiau smile.gif
Arba jei Vilniuje gal paskolinti kas galėtų smile.gif?
Atsakyti
aš esu klaipėdoje turiu burdų, bet neparduodu, jei reik kažko konkrečiai galiu nubraižyti iškarpas ir atsiūsti, nebent tik taip galėčiau padėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 03, 14:48)
aš esu klaipėdoje turiu burdų, bet neparduodu, jei reik kažko konkrečiai galiu nubraižyti iškarpas ir atsiūsti, nebent tik taip galėčiau padėti  ax.gif

Jau parašiau AŽ smile.gif
Atsakyti
As gal pasirodysiu cia ne visai i tema blush2.gif bet mergaites sakykit ant kokio popieriaus jus darotes iskarpas. Na kiek pamenu senais laikais turejom tokio permatomo labai plataus popieriaus, ant kurio visa detale tilpdavo nusikopijuot. O kur dabar tokio popieriaus gauti g.gif gal kas zinot ir galit patart. Geriausiai butu Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2008 12 05, 15:44)
As gal pasirodysiu cia ne visai i tema blush2.gif bet mergaites sakykit ant kokio popieriaus jus darotes iskarpas. Na kiek pamenu senais laikais turejom tokio permatomo labai plataus popieriaus, ant kurio visa detale tilpdavo nusikopijuot. O kur dabar tokio popieriaus gauti  g.gif gal kas zinot ir galit patart. Geriausiai butu Kaune mirksiukas.gif

As tai daraus ant polietileno pleveles. Tos, kur siltnamiam ir kitkam tinka. man tai thumbup.gif . Kazkada man rodos SM ir paskaiciau, kad taip galima.
Va vakar neradau markerio, tai nusibraiziau su paprasciausiu tusinuku (kelis isbandziau, tai vienas nelabai, o kitas labai gerai piese).
O parduotuvej prie turgaus pleveles metras (2m plocio) kainuoja 1.20lt. Turbut panasiai ir senukuose.
Beje, pleveles buna ir 6m plocio, jei jau labai ilga detale smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orienturiste: 05 gruodžio 2008 - 14:53
QUOTE(barskuoleee @ 2008 12 05, 15:44)
As gal pasirodysiu cia ne visai i tema blush2.gif bet mergaites sakykit ant kokio popieriaus jus darotes iskarpas. Na kiek pamenu senais laikais turejom tokio permatomo labai plataus popieriaus, ant kurio visa detale tilpdavo nusikopijuot. O kur dabar tokio popieriaus gauti  g.gif gal kas zinot ir galit patart. Geriausiai butu Kaune mirksiukas.gif

Zinau ka turi galvoje mirksiukas.gif As ir vargau kol radau atitikmeni doh.gif Pabandyk ofiso reikmenu parduotuvej.Arba(As dabar ne Lietuvoj,bet ir cia atsikasiau) ta taip vadinama kalke ar sviestini popieriu.Manau turetu but ir Lt,paieskok prie foliju supermarkete,plotis atrodo nedideis,bet kiek dariau visoms iskarpoms uzteko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In-gu-te: 05 gruodžio 2008 - 18:10
QUOTE(barskuoleee @ 2008 12 05, 16:44)

Aš tai perku specialų popierių iškarpoms. Šiauliuose tik vienoj vietoj yra. Nepigus jis - 21 lt už 10 m (jei neklystu). Bet ant jo geriausiai matosi perbraižytos schemos, o ant sviestinio popieriaus vargau, nes flomasteris visiškai nesimatė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MARKIZĖ @ 2005 07 26, 15:18)
Vaikiškas kelnes galima pasiūti iš didelių kelnių, tik reikia sumsžinti ties juosmeniu, aš pabandysiu atsiusti piešinį tai visai nesunku ir greitai

perskaichiau tema nuo pradziu ir vel grizau ...butu labai idomu ta pieshini pamatyti...nes mazius augs..o MB yra daug per mazu kelniu ...visai nieko butu sugebeti jas panaudoti...achiu
Atsakyti
Manau, šiai temai tiks siuvimo žurnalų su iškarpomis nuorodos - mirksiukas.gif

Kalnas žurnalų

Dar vienas kalnas žurnalų
Atsakyti