Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

QUOTE(orienturiste @ 2008 11 21, 12:04)
Sveikos,

o gal kartais kuri galetumete paskolinti burda, kurioje butu iskarpu nestukems? Domina kelnes, bliuskos, sarafanai - ziemos sezonui. As turiu 2008 7nr angliskai, galiu paskolint arba galim mainyt smile.gif

koks miestas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 21, 13:42)
koks miestas  g.gif

Vilnius
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
atejau vel patarimu ax.gif Susiruosiau vel siuti ir, jau protingese hihihi.gif nesusiuvau o tik supastrigavau ir pasimatavau- nugi didelis sijonas verysad.gif susiaurinau is sonu, tai persisukes kazkoks. Ka daryti? Galvojau brezini vertikaliai siaurinti, bet ta brezini pridejusi prie man tinkancio sijono jis geras! Tai kodel mano sukirptas netinka? Ka darau ne taip? Ir kaip man daryti, kaip sumazinti, kad tiktu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2008 11 22, 20:58)
Labas vakaras  4u.gif
atejau vel patarimu  ax.gif  Susiruosiau vel siuti ir, jau protingese hihihi.gif nesusiuvau o tik supastrigavau ir pasimatavau- nugi didelis sijonas  verysad.gif  susiaurinau is sonu, tai persisukes kazkoks. Ka daryti? Galvojau brezini vertikaliai siaurinti, bet ta brezini pridejusi prie man tinkancio sijono jis geras! Tai kodel mano sukirptas netinka? Ka darau ne taip? Ir kaip man daryti, kaip sumazinti, kad tiktu?  verysad.gif

Tai gal kraštus per plačius palikai, o sudaigstei per siaurai g.gif
Atsakyti
zuzula, būtų gerai, kad foto kokią įdėtum, tai aiškiau būtų kas ten ne taip.
Atsakyti
Aciu,kad nepaliekat manes 4u.gif radau klaida blush2.gif tai kad as ziopla- priekine dali perdidele nusikopijavau blush2.gif sumazinau visu numeriu brezini ir, rodos, dabar gerai bus...
Atsakyti
Gal žinote kur rasti sarafano iškarpas(36 dydžio būtų geriau,arba pasimažinčiau) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2008 11 26, 13:58)
Gal žinote kur rasti sarafano iškarpas(36 dydžio būtų geriau,arba pasimažinčiau) blush2.gif

as siuvu is BURDA 2008/9 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2008 11 22, 19:58)
Labas vakaras  4u.gif
atejau vel patarimu  ax.gif  Susiruosiau vel siuti ir, jau protingese hihihi.gif nesusiuvau o tik supastrigavau ir pasimatavau- nugi didelis sijonas  verysad.gif  susiaurinau is sonu, tai persisukes kazkoks. Ka daryti? Galvojau brezini vertikaliai siaurinti, bet ta brezini pridejusi prie man tinkancio sijono jis geras! Tai kodel mano sukirptas netinka? Ka darau ne taip? Ir kaip man daryti, kaip sumazinti, kad tiktu?  verysad.gif

Idomu tikrai, ka ne taip darai, kiek suprantu sijonas tik is dvieju daliu? g.gif Buvo man kazkas panasaus, kai siaurinau siaurinau o paskui rauksles persisukusios atsirado. Tiesiog paemiau, isardziau, is naujo pamazinta brezinuka persibraiziau ir kruopsciai sudaigsciau. Viskas tvarkoj tada buvo. Atkreipk demesi i isiuvus, kai daigstai mirksiukas.gif
Kita beda gali buti ta, kad galbut sukirpimo kryptis abieju daliu skirtinga gavos... unsure.gif Cia tada nelabai kazka pakeisi.
Atsakyti
QUOTE(In-gu-te @ 2008 11 26, 13:45)
as siuvu is BURDA 2008/9 mirksiukas.gif

Eisiu dabar ieškoti šito numerio smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Esu cia naujoke, tai dar ne viska spejau pasiskaityti ax.gif . Gal galite patarti, kuriame Burdos numeryje galeciau rasti sijono-piestuko arba sijono-varpo formu iskarpas?
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2008 11 26, 19:11)

Taip, sijonas is dvieju daliu. Klosteles priekyje, o gale- isiuvai. Ardziau ir mazinau brezini. Klaida dar buvo,kad priekine dalis neteisingo dydzio buvo blush2.gif
Atsakyti