Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

Ačiū Katiunia, labai man pagelbėjai. Maždaug įsivaizduoju kurioj vietoj turi būti viskas. Tau didelis balionas 4u.gif 4u.gif .
Aš čia biški nusipirkau trikotažo gražaus ir noriu kelis bodžius pasisiūti, tik dar reikės išsiaiškinti kaip tas trikotažas siuvamas ax.gif .
Atsakyti
[quote=c_klop,2005 08 16, 20:05]
programėlę gali pamėginti atsisiųsti iš čia http://fastcad.com/n-products.shtml
----------------------------
niekaip man neatsidaro. O kaip vadinasi sita programa? Ji, kaip suprantu nemokama?
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2008 11 16, 12:55)
Ačiū Katiunia, labai man pagelbėjai. Maždaug įsivaizduoju kurioj vietoj turi būti viskas. Tau didelis balionas  4u.gif  4u.gif .
Aš čia biški nusipirkau trikotažo gražaus ir noriu kelis bodžius pasisiūti, tik dar reikės išsiaiškinti kaip tas trikotažas siuvamas  ax.gif .

na trikotawa galima susiuti su 2 adatom su overloku - cia 4 siulu overlokas ,gerai gaunasi , kainuoja 1000- 1500 ir daugiau

ploksciasiule masina kuri specialiai trikotazui ,ji kainuoja nuo 1200 -2000 lt , na cia nuo firmos priklauso . ps mane nera ploksiasiules , bet masinos visos janome firmos.
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 10 20, 07:32)
Sakykit, siuvėjėlės, o kur yra pirkti Burda žurnalų?Ir kokia jų maždaug kaina??

jei esat vilnietė, tai Trakų g. yra firminė Burda moden parduotuvė. Ten galima rasti ir senesnių žurnalų numerius 4u.gif Prekybos centre ne visada rasi tų "special" numerių. O ten bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiunia @ 2008 11 16, 19:19)
na trikotawa galima susiuti su 2 adatom su overloku - cia 4 siulu overlokas ,gerai gaunasi , kainuoja 1000- 1500 ir daugiau

ploksciasiule masina kuri specialiai trikotazui ,ji kainuoja  nuo 1200 -2000 lt , na cia nuo firmos priklauso . ps mane nera ploksiasiules , bet masinos visos janome firmos.

Mano siuvimo mašinka yra Janome 6260, tai siūna su dviguba adata. Reikės bandyti su ja galus lenkti. O overloką irgi turiu, pirkau prieš 2 savaites Bernin 800DL. Blogiausia, kad netuiru plokščiasiūlės mašinos.
Katiunia, o kokias tu mašinas turi? (P.S. mačiau, kad turi siuvinėjimo mašiną, tai baisiai tokios užsinorėjau blush2.gif ).

Ir dar noriu paklausti ar būna kur nors pirkti tokių trikotažinių kantukų kaip kad būna apsiūti bodžių kraštai?
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2008 11 17, 13:07)
Mano siuvimo mašinka yra Janome 6260, tai siūna su dviguba adata. Reikės bandyti su ja galus lenkti. O overloką irgi turiu, pirkau prieš 2 savaites Bernin 800DL. Blogiausia, kad netuiru plokščiasiūlės mašinos.
Katiunia, o kokias tu mašinas turi? (P.S. mačiau, kad turi siuvinėjimo mašiną, tai baisiai tokios užsinorėjau  blush2.gif ).

Ir dar noriu paklausti ar būna kur nors pirkti tokių trikotažinių kantukų kaip kad būna apsiūti bodžių kraštai?

sveikute, jo turiu issiuvamaja masina janome memory craft 350E kainavo 3000 lt , kitai pinigu deja neuzteko ,bet as patenkinta . siuvamoji mano tokia pat kaip tavoji bet skirtumas tame kad tavo metaliniam korpuse o manoji janome 4900 jo visiskai vienodos ,tavo daugiau i pramonine traukie na galima ilga laika siut tipo po 12 ir ilgiau valandu, na tai instrukciajai rasoma biggrin.gif

del trikotaziniu juosteliu nera tokiu pardavime tu turetum rasti toki trikotaza ,kaip cia lt pasakyt na kad lengvai temtusi bet ir iskart sugriztu i savo formas . as pora kartu buvau nupirkusi toki kalvarijoj karduotuvei , senei ten nebuvau tai net pasakyt dabar negaliu kas prie ko. galima ir gariunose palandziot angare , ten nuo tuliko 1 vieta man antrodo nuo tuliko antras iejimas ,jie turi trikotaziuku ,bet daugiausia nenaturalu sintetini ir kaip braiziau yra dar tuose tipo garazose cia reikes landziot ir ieskot ,tiksliai dabar neatspesi

cia dabar buvo darzelije 10 diena svente ,tai dukritei dariau. cia darbas be miego pusantros valandos uzeme

user posted imageuser posted imageuser posted image сбоку рукав
user posted imageuser posted imageuser posted image

Papildyta:
cia pirmi darbai pries kostiumeli i darzeli na mazdaug rimtesni negu maikuciu siuvinejimas
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image
Papildyta:

user posted image

user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
katunia siuvinėjimo mašina nereali aš irgi noriu ax.gif , reikia pasidomėti ir man tokiais grožiais thumbup.gif

jau rūbeliai kokie wub.gif , o tu čia pati pc pasidarai piešinuką ir perkeli į mašinos atmintį g.gif
Atsakyti
Katiunia, user posted image
Aš dabar taip užsinorėjau tos siuvinėjimo mašinkos doh.gif .
Sakyk, o striukę pati siuvai? Dukrai reikia striukės, tai šiandien pravaikščiojau Akropoly ir visiškai nieko gero neradau. Parduodamų striukių kokybė tragiška doh.gif .
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Uzklydau cia pamaciusi temos pavadinima, bet paskaiciau kad Jus cia ne tik apie tai kalbat. Labai reiketu pagalbos - brezinuko kaip siuti suknele reglano rankovemis, vat tokio stiliaus, M dydzio.
user posted image
Prie sios suknytes radau iskarpas, bet deja, neimanoma iziureti visai jokiu skaiciuku, tai kaip ir be naudos jos man (nesugebu pati issiskaiciuoti...)
Busiu dekinga, jei kas pagelbes...
Atsakyti
QUOTE(Katiunia @ 2008 11 17, 22:53)

superinis kostiumas thumbup.gif laiminga tavo dukrele... Kad tik ji ivertintu tavo darba.

Atsakyti
sveikos ,ne mum paltuka atidave ,bet spalva nekokia ,tai vat pabandziau pagrazint . na siaip ar taip gavosi. striukes mazems perkam ,bet pora esu pasiuvusi jie daug siltesni gavosi ,nes ten kaip pridejau sintepono tai super + pamusalas flisas .

masinka brangus dalikas ,as kaika pati kuriau is dizainu na kaip lele bratz , katina viena mergina sukure ,kiti yra firminiai pirkti ,bet pirkti yra suuuper brangu ,tipo 1 garfildas kainuoja 15$ ,bet nieko nepadarysi jei labai nori. programos baisios brangios nuo 3000 lt kur daromi dizainas ,o pacioi masinkoi dizainu mazai ir jie neidomi. paviziui is 100 nera ka isrinkti.

cia jei kam idomu mano darbai nes dabar neturiu laiko viska kelti http://katiunia.mult...album/2/My_Work
Atsakyti
Sveikos,

o gal kartais kuri galetumete paskolinti burda, kurioje butu iskarpu nestukems? Domina kelnes, bliuskos, sarafanai - ziemos sezonui. As turiu 2008 7nr angliskai, galiu paskolint arba galim mainyt smile.gif
Atsakyti