QUOTE(dinute @ 2008 10 09, 15:27)
sveikos,
prasau jusu pagalbos.arteja kaledos,o man taip norisi savo pipiriukui pasiuti kostiuma,kad pirmos kaledos butu isimintinos visiem.noriu pasiuti nykstuko kostiuma.tai kazkur buvau radus foto,ten apsiaustas iki uzpakaliuko,raudoni kapriukai,batukai ir kepuryte.viskas is raudonos medziagos ir apsiuta baltu kailiuku.va kelnytes kaip siuti,kad dar ir pampersas tilptu?ir gal pamenat,seniau tai tiksliai filmukuose nykstukai budavo raudonais,riestom nosytem batukais su baltu bumbuliuku ant bato nosytes.kaip tokius pasiuti?buciau dekinga uz idejas.
prasau jusu pagalbos.arteja kaledos,o man taip norisi savo pipiriukui pasiuti kostiuma,kad pirmos kaledos butu isimintinos visiem.noriu pasiuti nykstuko kostiuma.tai kazkur buvau radus foto,ten apsiaustas iki uzpakaliuko,raudoni kapriukai,batukai ir kepuryte.viskas is raudonos medziagos ir apsiuta baltu kailiuku.va kelnytes kaip siuti,kad dar ir pampersas tilptu?ir gal pamenat,seniau tai tiksliai filmukuose nykstukai budavo raudonais,riestom nosytem batukais su baltu bumbuliuku ant bato nosytes.kaip tokius pasiuti?buciau dekinga uz idejas.
Norejau pagelbet, truputi pabraiziau batuku brezinuka, bet ziuriu kad negaliu ikelt paveiksliuko, berods per mazai zinuciu parasius esu bet vistiek galeciau kazkaip atsiusti, kad nebuciau be reikalo darius
Ten visa esme tame, kad daryt panasiai kaip slepete, tik ta bato nosi padaryt smaila, kokios reikia. Bet viska matuot reikia, pagal vaikiuko kojyte, neturetu but sudetinga
O del kelnyciu, manau nereikia specialiu breziniu, tiesiog siuk is trikotazo ir kur reiks issitemps. Manau gali daryt siek tiek didesnes kelnytes ir dar prisiuti kokias petnesas, manau zavingai atrodytu Tavo mazasis nykstukas
Papildyta:
Bandau pridet brezinuka, tikiuosi atsidarys
http://public.fotki.com/Jautuke/siaip/