QUOTE(Jautuke @ 2008 10 03, 15:16)
Konkreciai galiu pasakyt, kad BURD'oj dauguma breziniu neatitinka figuros.....
O geriausias variantas tai pasidaryt bazinius brezinius pagal savo matmenis (sijonas, palaidine, kelnes...) Yra ten painiavos, bet breziniai jau butu tikslus...
O geriausias variantas tai pasidaryt bazinius brezinius pagal savo matmenis (sijonas, palaidine, kelnes...) Yra ten painiavos, bet breziniai jau butu tikslus...
Laba diena
cia uzsukau patarimu ieskoti....pasisiuvau sijona pagal Burda brezinius....viska dariau kaip jie pataria, bet man gavosi zymiai perdidelis (deja, Jautukes patarimus pervelai paskaiciau) o viska susiuvus masina, t.y. nestrigavau pabandymui, o iskart masina...kaip man atitaikyti brezinius kad gatavas rubas man tiktu? As nesu patyrusi siuveja, dar tik pradedanti, tai man geriausia/patogiausia tureti gatavus brezinius...kaip Jautuke pataria, tai manau, yra tiesos savus brezinius pasidaryti (paskutiai buvo daryti pries daug daug metu vid.mokykloj) bet kol brezinius pasidarysiu, tai prais bet koks noras kazka dar besiuti.... zodziu, esu tokia pasimetus...siuvejeles, kaip jus darot?