Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

galima ir agro plevele ,tesiog man reikalingas flizelinas tai as tipo du zuikius uzmusu , o siaip jo i senukus nuvarikit ,man rodos klaipedoi yra ,tai ten metrazu ta agro matuoja, arba po 10m yra pamatuota ,bet ploti nezinau ,gal koki 2 ar 4 metrai.
Atsakyti
QUOTE(Katiunia @ 2008 10 03, 22:53)
galima ir agro plevele ,tesiog man reikalingas flizelinas tai as tipo du zuikius uzmusu , o siaip jo i senukus nuvarikit ,man rodos klaipedoi yra ,tai ten metrazu ta agro matuoja, arba po 10m yra pamatuota ,bet ploti nezinau ,gal koki 2  ar 4 metrai.

agro žinau ir naudoju maketui jei reikia, bet iškarpoms man tai netinka ir nepatinka schmoll.gif , popierius man maloniausias rankai ax.gif
Atsakyti
ai na tai aisku kad su popierium maloniau biggrin.gif ,tesiog jo neprisipirksi, 62.5cm plocio ir ilgio 10m kainuoja 10 lt ,perpus mazesnis bet 20m kainuoja apie 6 lt

bet cia jei siuvi 1 karta per metus poga gaminuku ,tai aisku super ,bet kada daug , tai mano kisene neislaike tokiu nuostoliu , ir net gi tuos iskarpas ne visada antra karta nauduojamos.

tesiog ziurint kuo jus norit ir ieskot ,ar pigesnio budo perkopijot iskarpa ,ar tesiog malonuma wink.gif nuo kopijavimo ir tolimesnio siuvimo
Atsakyti
aš siuvu pakankamai daug, bet dažniausiai iškarpas darausi pati ant popieriaus, kurį esu nusipirkusi popieriaus fabrike visą ruloną, jį naudoju jau daug metų, bet jau į pabaigą eina doh.gif ,o iškarpom persibarižyti, man daug nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
ai tai jus turit ameni ta melimetrini popeiriu ? as ji irgi dabar nupirkau uz 80 lt DOKLE ten 40 metru , nes irgi turejau nuo senu laiku biggrin.gif ir baigesi
o permotama flizelina nauduoju, kazkaip patiko ,susuktas rulone ,plonas ,super viskas matosi. bet cia jau kaip sakant skonio reikalas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiunia @ 2008 10 03, 23:27)
ai tai jus turit ameni ta melimetrini popeiriu ? as ji irgi dabar nupirkau uz 80 lt DOKLE ten 40 metru , nes irgi turejau nuo senu laiku biggrin.gif ir baigesi
o permotama flizelina nauduoju, kazkaip patiko ,susuktas rulone ,plonas ,super viskas matosi. bet cia jau kaip sakant skonio reikalas wink.gif

ne paprastą, man milimetrinis tik studijoms reikalingas mirksiukas.gif , o dėl flizelino tikrai mintis thumbup.gif , jei paskui jį sunaudoji pagal paskirtį 4u.gif
Atsakyti
O galit paaiškinti kas ten per permatomas flizelinas? Ir toks pigus. Ir kam jis naudojamas? Aš tai žinau tik tą priklijuojamą lygintuvu, kuris naudojamas audinio standinimui, ką nors siuvant. Bet paprastai jis būna 1m poločio ir kainuoja bent jau kokius 4 litus, kiek teko matyti....
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 10 04, 13:11)
O galit paaiškinti kas ten per permatomas flizelinas? Ir toks pigus. Ir kam jis naudojamas? Aš tai žinau tik tą priklijuojamą lygintuvu, kuris naudojamas audinio standinimui, ką nors siuvant. Bet paprastai jis būna 1m poločio ir kainuoja bent jau kokius 4 litus, kiek teko matyti....

jei tiesa ,tai net nezinau is kur tokios kainos ,parduotuvei prie kalvarijos turgaus ,aisku jei jus Vilniete , tai ten uz pati storu flizilina tiek nemokesit. flizelinu begale daug ir su kliju pagrindu ir be. kaip parasiau as perku flizelina gariunose arba dar galima DANESA ,yra tokia parduotuve Vilniuje prie vilkpedes ,ten kur statomas tiltas,o dar tiksliau uz BMS-o , ten siuvimo reikmenu parduotuve-baze.

flizelinas nauduojamas pakietint norima ar reikiama detale ypac svarkose . yra priklijojamo su lygintuvu ir yra tesiog prisiuvamo.

kas nezino kas yra flizelinas reik uzeit i parduotuve ir maloniai paklausti kas tai ir kam nauduojamas ir kiek yra rusiu. nes yra ir vandenije tirpstantis ir nuo lygintuvo isnikstantis ,koroce daug.

gariunoase parduodamas angare dviejose vietose ,jei prieisit ir pasakysit kad reikia iskarpom daryt ,perbraizyt ,jie iskart nurodis kokio reikia.
Atsakyti
Ačiū už išsamų paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
visada prasom ,tesiog dabar jei mane kazkas domina ar kazko nezinau ,visada parduotuvei klausiu kas tai ir su kuo valgomas ,ta prasme kur nauduojamas.

nebijokit klaust ,zinantis zmogus visada atsakys. turguj jie senai parduoda medziagos ir visokius pribambuckos tai jie zino kas kur kame ,parduotuvei daznai keiciasi pardavejos ,kai kurios tik tai atidirba savo diena ir iseina, bet vat kalvarijoje yra 4 tikrai 4 moteriskes kurios supranta ,jei kas nesupranta jie klausia savo siuveju ,ten yra pas juos ir siuvejos.
Atsakyti
Katiunia, o kur tu perki audinius? Gal irgi Gariūnuose? Jei taip, tai kurioje vietoje tiksliai ir ko ten gero galima rasti? Mane šiaip labai domina vaikiškas trikotažas, nes noriu mažajai pasiūti bodžiukų ir šliaužtukų, tik niekur gražaus nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 11 20, 22:08)

sveikos 4u.gif , gal zinot kur galeciau gauti trecios sukneles (ar bent panasios) iskarpas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edita81: 06 spalio 2008 - 17:19