tesiog ,jei daug nesiuvi ,daug zurnalu neapsimoka turet, a PVZ : jei jus dirbate net kur galit spalvotai uz dika atsispausdint tai isvis super, nuotrauku spausdint nereikia dalime kompe perziuret arba per dvd. tesiog reik laika turet suklijot mazaika ir dzziaugtis kad turi beveik originala ir siuvi pagal originala.
originalo esme tik tame kad gali nuotraukas is arciau paziuret. a wurnalas kainuoja 8-9 eurai ir tiek pat atsiuntimas ,neatsizvelgiant ar viana ar 10 zurnalu uzsakysit.
jei kas norit prasom galiu uzssakyt zurnalus, jus pervedat pinigus , as i savo pasta ar i jusu adresa israsau zurnalu.
cia kalba apie ottobre.
kitus irgi galima kuriu nuorodos parodziau virsuje ,bet ten pasto islaidot 37 eurai ,grubiai sakant.
arba galit susigrupuotis tarpusavije padalinsit pasto islaidas ir per mane uzsakyti.
arba uzsakinekit pacios.
O gal kas patarsite, kur Vilniuje galima būtų nusipirkti "sviestinio" popieriaus iškarpoms persibraižyti?
Arba gal žinote kokį kitokį variantą permatomo popieriaus?
Ačiū
Ačiū
QUOTE(rroonneettaa @ 2008 10 02, 16:46)
O gal kas patarsite, kur Vilniuje galima būtų nusipirkti "sviestinio" popieriaus iškarpoms persibraižyti?
Ačiū
Ačiū
pats pigiausias ir geriausias būdas nueiti į perkybos centrą , eini į kepinių skyrių, ten kur visokios maišai rankovės, kepimo popierius toks rudas, bet iškarpoms persibraižyti yra liuksinis dalykas, kainuo 4lt ir tikrai išeis ne viena iškarpa
QUOTE(rroonneettaa @ 2008 10 02, 16:46)
Ačiū
Ačiū
dar gerai polietilenas
QUOTE(natina @ 2008 10 02, 22:52)
dar gerai polietilenas
mane tai jis nervuoja , toks be vietos daiktas , o kada su lelium susitiksi, turbūt kaip vyras "norėjo" savaitgalį
sveikutes gal kas turite paltuko iskarpas noriu pasisiuti sau paltuka
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 02, 18:07)
pats pigiausias ir geriausias būdas nueiti į perkybos centrą , eini į kepinių skyrių, ten kur visokios maišai rankovės, kepimo popierius toks rudas, bet iškarpoms persibraižyti yra liuksinis dalykas, kainuo 4lt ir tikrai išeis ne viena iškarpa
O ar jis nebus visiškai mažas? Žinoma, nueisiu į kepinių skyrių ieškoti, bet man atrodė, kad ten netinkamas.
Ačiū.
QUOTE(rroonneettaa @ 2008 10 03, 14:16)
O ar jis nebus visiškai mažas? Žinoma, nueisiu į kepinių skyrių ieškoti, bet man atrodė, kad ten netinkamas.
Ačiū.
Ačiū.
ta prasme pločio pamatavau aš turiu 50cm pločio, tai iškarpai perbaraižyti tikrai užteks, kitas klausimas jei nori daryti bazę tada neužteks , kažina ar aiškiai aš čia
žodžiu taip jei tau reikia perbraižyti pvz iš burdos brėžinį, tai ten visos detalės yra atskirai tai priekio plotis nu tikrai nebus 50cm, neįsivaizduoju tada kokio dydžio reiktų, tai užtenka
o jei nori konstruoti, ten kur vienoje vietoje bus nugara, priekis ir pažasties išėmos plotis tada jei stambiam žmogui neužteks
tikiuosi aiškiai parašiau
Pamaciau sita temele, tai noris ir man savo mintimis pasidalint.
Nesu siuveja, bet tikrai teko artimai su tuo susipazint studiju metais (baigiau arangos dizaina). Zodziu, viska darem kaip tik mokejom, destytojos patardavo. Bet padariau isvada, kad jos pacios tik teoriskai paasikint mokedavo
Tad visu pirma, reikia atsiminti, kad siuvant, darant brezinius nereikia pasikliauti tik breziniais. Konkreciai galiu pasakyt, kad BURD'oj dauguma breziniu neatitinka figuros. Ta prasme, jei pagal matmenis, mano dydis butu 38, tai pasiutas drabuzis man bus didokas. Tiesa sakant, dar iki siol tos BURDOS nesu ikirtus, nes visad tenka gatava drabuzi koreguot. Va del ko sakau, kad breziniai nera tikslus. Jais reikia pasitiket, bet sudaigscius drabuzi, tarsi reikia vel is naujo ji tvarkyt, kazkur pasiaurint, kazkur paplatint. Aisku cia daug kas nuo figuros priklauso. Atkreipkit demesi i savo figuros ypatumus (pvz, didele krutine, platus klubai, ilgos rankos, ilgas liemuo ir t.t.). Klaidu neimanoma isvengt, bet va reikia apgalvot, ar ilgiai, plociai pakankami. Juk medziagos tai nedadesit, tektu vel viska is naujo kurt
Galu gale, BURD'oj visi modeliai kartojas, tad uztenka keleta turet ir viska galima issimodeliuot kaip reikia. O geriausias variantas tai pasidaryt bazinius brezinius pagal savo matmenis (sijonas, palaidine, kelnes...) Yra ten painiavos, bet breziniai jau butu tikslus...
Tai va, nezinau, ka dar pridurt, nes visko vistiek neispasakosi
Papildyta:
ai, dar viena dalykeli pamirsau. Man tai tikrai geriausias variantas breziniams- politileno plevele Ilgam uztenka ir pigu. Be to, nebuna problemu del ilgio ar plocio, nereikia durstyti daliu kaip is kazkokio popieriaus. Konturai juk ideliai matos, apvedi tusinuku ir viskas.
Nesu siuveja, bet tikrai teko artimai su tuo susipazint studiju metais (baigiau arangos dizaina). Zodziu, viska darem kaip tik mokejom, destytojos patardavo. Bet padariau isvada, kad jos pacios tik teoriskai paasikint mokedavo
Tad visu pirma, reikia atsiminti, kad siuvant, darant brezinius nereikia pasikliauti tik breziniais. Konkreciai galiu pasakyt, kad BURD'oj dauguma breziniu neatitinka figuros. Ta prasme, jei pagal matmenis, mano dydis butu 38, tai pasiutas drabuzis man bus didokas. Tiesa sakant, dar iki siol tos BURDOS nesu ikirtus, nes visad tenka gatava drabuzi koreguot. Va del ko sakau, kad breziniai nera tikslus. Jais reikia pasitiket, bet sudaigscius drabuzi, tarsi reikia vel is naujo ji tvarkyt, kazkur pasiaurint, kazkur paplatint. Aisku cia daug kas nuo figuros priklauso. Atkreipkit demesi i savo figuros ypatumus (pvz, didele krutine, platus klubai, ilgos rankos, ilgas liemuo ir t.t.). Klaidu neimanoma isvengt, bet va reikia apgalvot, ar ilgiai, plociai pakankami. Juk medziagos tai nedadesit, tektu vel viska is naujo kurt
Galu gale, BURD'oj visi modeliai kartojas, tad uztenka keleta turet ir viska galima issimodeliuot kaip reikia. O geriausias variantas tai pasidaryt bazinius brezinius pagal savo matmenis (sijonas, palaidine, kelnes...) Yra ten painiavos, bet breziniai jau butu tikslus...
Tai va, nezinau, ka dar pridurt, nes visko vistiek neispasakosi
Papildyta:
ai, dar viena dalykeli pamirsau. Man tai tikrai geriausias variantas breziniams- politileno plevele Ilgam uztenka ir pigu. Be to, nebuna problemu del ilgio ar plocio, nereikia durstyti daliu kaip is kazkokio popieriaus. Konturai juk ideliai matos, apvedi tusinuku ir viskas.
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 02, 22:56)
mane tai jis nervuoja , toks be vietos daiktas , o kada su lelium susitiksi, turbūt kaip vyras "norėjo" savaitgalį
pasiuvau patalynes komplektuka paprastuti, bet dar liko medziagytes ir apsaugelem
ai, buvau siandien ligoninej, tai terminus nukele, ryt atseit ta data-terminas, po jos dar iki 16-tos galima veiksciot aisku, gal tas laikas i nauda... nes leliukas dar ne visai apsivertes galvyte zemyn
vietoj popieriaus galima ne tik polietilena nauduoti bet ir plona flizelina
as visa rulona uz 75lt perku gariunose angare kur medziagos parduoda, galima aisku ir ne rulona pirkt , o metrazu. panauduojai iskarpai ,o paskui galima ir pagal paskirti. 1 metras kainuoja kazkur lita ar 70cnt ,o plotis 1m ar 90cm.
o permatomas popierius knygynose parduodamas ,bet su juo labai brangiai kopijuot kaip ir su kepimo popierium
as visa rulona uz 75lt perku gariunose angare kur medziagos parduoda, galima aisku ir ne rulona pirkt , o metrazu. panauduojai iskarpai ,o paskui galima ir pagal paskirti. 1 metras kainuoja kazkur lita ar 70cnt ,o plotis 1m ar 90cm.
o permatomas popierius knygynose parduodamas ,bet su juo labai brangiai kopijuot kaip ir su kepimo popierium
QUOTE(Katiunia @ 2008 10 03, 22:39)
vietoj popieriaus galima ne tik polietilena nauduoti bet ir plona flizelina
tu čia apie agro plėvelę, ar tikrą klijuojamą flizeliną , jums gerai, kad turit tokį lobį gariūnus