aciu
prasom ,gal suprasit , na praeitais metais buvo ten tas knigynas ir isvazuiuot jie nesirose
QUOTE(Katiunia @ 2008 07 14, 22:42)
prasom ,gal suprasit , na praeitais metais buvo ten tas knigynas ir isvazuiuot jie nesirose
aciu bandysiu siandiena iki ten nusigauti
Katiunia, vakar buvau tam kraste, bet neradau teks ieshkoti dar zirmunuose
gaila kad as laiko ten pasukt neturiu, siap nufotografociau kur gi ta parduotuve + adresiukas butu tikslus. bet jei kada ir nukeliausiu tai taip ir padarysiu, man tiesa dar sake kad jei nuo kefedralkos ciuozti i rotuses aikste ,na ten kazkur link, tai irgi yra kazkokia tai parduotuve, bet nezinau ar istikruju yra nes kazkaip nedaejau patikrint.
37 puslapija rodziau kaip brezinuka padaryt paprasta, taigi reika talijos apimti pamatuot ,jei sijonukas ant gumos bus tai reikia platesni negu apimtis , daryt. ir norima ilgi nuo talijos matuojam iki kurios reikia num vietos. o brezinuke iseina taip
arba galiu toki brezinuka duot ,bet reik autocad programele turet kad atspausdint ,arba turiu viena panasia progromele.
paspaudus ant nuotraukos dideja
arba galiu toki brezinuka duot ,bet reik autocad programele turet kad atspausdint ,arba turiu viena panasia progromele.
paspaudus ant nuotraukos dideja
Kaip gražiai atrodo kostiumėlis mergaitei.
Iš kokios medžiagos čia siūta?
Iš kokios medžiagos čia siūta?
QUOTE(Katiunia @ 2008 07 18, 02:42)
kas čia per programėlė
siuta is slapio silko, tas tipo rauduons ir baltas is uzuolaidines medziagos.
programele reikalinga view32 http://www.osinka.ru...ting/vw6042.exe -stai ji. gaelesiu paaiskint kaip idegti ir kaip butent ta iskarpa atprintinti.
programele reikalinga view32 http://www.osinka.ru...ting/vw6042.exe -stai ji. gaelesiu paaiskint kaip idegti ir kaip butent ta iskarpa atprintinti.
ar jums neatrodo, kad burda visai sprastejo-net modeliukai kartojas- tik medziaga pakeicia
taip taip suprastejo ,ne tas zodis. yra labai fainu zurnalu kaip bizz kids ,siu&blue , trend , knippie - jie vaikiski , aisku net ne anglu kalbos ,bet imanoma viska ten suprast. norejau uzsisakyt , pats brangiausias zurnalas 10 euru , na pasiriziau pradejau i krepseli det , BET siaubas ,jie uz atsiuntima panorejo 35.70 euru , na cia jie pavare ,cia jau per daug. pats didziausias mokestis uz siuntima man kainavo is JAV 12 euru ,bet ne 36 eurai. va kaip zmones uzdirba . o burda man atrodo pilnaverciu vaikisku jau zurnalu neliaidzia , na rusijoi nera ,nevercia ir nebesiunciasi jie sau kaip buvo nors 2002 metais. ir burdoj jie daznokai duoda ismerus iki 122cm , labai retai iki 150cm, ir jie zaidzia tik medziagu spalvom ,bet ne kaip sakoma dizainu.