[quote=Katiunia,2008 06 20, 10:34]
pirmu pirmiausi jei siusit si suknele , tai is lino ji netures isvaizdos ,tiri but lengva ir nesvarbu ar linat plonas.
pagal aprasima si suknele is atlaso ir organzos, po suknele nera papildomu sijonu , bet reiketu , graziau butu.
tai suprantu, kad tas Jūsų siutas modeliukas iš lino nesižiūrėtų, nelabai aš tokį ir pasiūsiu be iškarpų, bandysiu kažka paprastesnio...
o ta iš lino suknyte, tai paskui juk tokia ir šiaip vasara galima nešioti, dar kokia linksmensnę detalę prikomponuoti ir
Papildyta:
o ta medžiagytę prabangią galėtumėt ir parodyti, jei nesunku
aš gal rasiu ko nors pigiau, paskui sugadinsiu ir bus pinigai kaip į balą
na atlasas ir gariunose galima pigiai nupirkt ,ten daug ko galima paeskot ,jei yra laiko, tesiog man ta medziagite patiko kad ji glamzita ir tokia idomi. o ermitaze yra atraizu ar kaip vadinami likuciai ir jie yra pigus ,o vaikui daug nereikia arba galima sukomponoti kaip pas mane ten kur medziagite su gelitem ji is likuciu + susukau gelites ir super.
Gražiai sugalvota...
VYna o is kokio jus miesto ? jei is vilniaus tai jokios problemos su iskarpa siai sukneliai . arba kokiai kitai ,galisit pas mane uzsukt ,perkopijot i popiriu iskarpa ir siukit. o gariunose paziurekit ,nors ir ta pati atlasa, paskui grazu koki gabaliuka uzuolaidos ,ten ten medziaga vietoi ir parinkt lengva ar susiderint ar tinka viena medziaga prie kitos.
tik nevadinkit manes "jus" iki to man dar toli
gaila, bet aš iš Kauno...
bandysiu per šį ilgą savaitgali ką nors sumeistrauti iš paprastos medžiagos, o jei jau gausis, tada tikrai , pasinaudosiu jusu patarimu atlasa paderinti su kokia kita medžiagyte... aš galvoju apie tokį modeliuka:viršų padaryti kaip bliuskytės be rankovių, o sijono dalį - tiesiog gabala medžiagos suraukti į sijona, paskui gražiai viską sujungti, per juosmenį kaspiną kaip manot?
gaila, bet aš iš Kauno...
bandysiu per šį ilgą savaitgali ką nors sumeistrauti iš paprastos medžiagos, o jei jau gausis, tada tikrai , pasinaudosiu jusu patarimu atlasa paderinti su kokia kita medžiagyte... aš galvoju apie tokį modeliuka:viršų padaryti kaip bliuskytės be rankovių, o sijono dalį - tiesiog gabala medžiagos suraukti į sijona, paskui gražiai viską sujungti, per juosmenį kaspiną kaip manot?
gabala kuri norit sijonui padaryt gereusiai pusiau saule iskirp nes kai jus savo gabala ant gumos darysit bus tipo ta guma per stora.
ziurekit gal patiks
kaip pirmas variantas sijonas apatinis ir isvirsaus kvadratas, bet galima kaip 2 kvadratai.
ziurekit gal patiks
kaip pirmas variantas sijonas apatinis ir isvirsaus kvadratas, bet galima kaip 2 kvadratai.
o kaip ačiū už tokį aiškų paaiškinimą
atsitiko taip, kad nebespėju pasiūti suknelės, nes pasirodo komunija , kuri turėjo buti rugpjūtį, bus šį sekmadienį o aš gyvenu toli nuo tėvų ir sesers, tai teks pasitenkinti pirktais rūbeliais, bet aš vis tiek ką nors jau pasiūsiu, noras niekur nedingo...o už vaizdų paaiškinimą tikrai labai ačiū, manau ir sau pasinaudojus šiomis schemomis ka nors sukurpsiu.
atsitiko taip, kad nebespėju pasiūti suknelės, nes pasirodo komunija , kuri turėjo buti rugpjūtį, bus šį sekmadienį o aš gyvenu toli nuo tėvų ir sesers, tai teks pasitenkinti pirktais rūbeliais, bet aš vis tiek ką nors jau pasiūsiu, noras niekur nedingo...o už vaizdų paaiškinimą tikrai labai ačiū, manau ir sau pasinaudojus šiomis schemomis ka nors sukurpsiu.
Gal kas turite Burda 2008/02? Parduoti, paskolinti ir t.t. Veiksmas Vilniuje! Pardavime jau nera O velnioniskai uzsimaniau poros rubeliu is ten
QUOTE(tokom @ 2008 07 10, 14:48)
Gal kas turite Burda 2008/02? Parduoti, paskolinti ir t.t. Veiksmas Vilniuje! Pardavime jau nera O velnioniskai uzsimaniau poros rubeliu is ten
Yra senamiestije prie Hales turgaus parduotuve rusu kalbos knygynas , jei jus ten neziurejut ,paziurekit , kartais ten ilgai numeriai uzsiguli.dar galima paprasyt moteriskes kad is rusijos atveztu , moteriske toki kioskeli spaudos turi norfos parduotuvei ,siaures mesteleje , ten iskart kur norfos iejimas ten ir raktu darykla ir biziuterija.
arba tuoi paziuresiu ar turi si numeri . jei turiu galesit atkeliaut pas mene ir iskar nukopijot ko jum reikia , nesutrukdysit mum.
Papildyta:
aplandziojau savo dezes su zurnalais ir neradau, matyt ir nera ,nepirkau. tai gi bandikit jieskot kur parasiau.
QUOTE(Katiunia @ 2008 07 10, 21:54)
Yra senamiestije prie Hales turgaus parduotuve rusu kalbos knygynas ,
o kurioj vietoje tas knygynas????
pabandisiu siandien vakare nupiest ,paziuresit , ok ?