Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

QUOTE(natina @ 2008 06 15, 11:57)
O kuriam skyriuj tu burdu ieskoti? jau kokius 5 metus mazvyde nebuvau blush2.gif  ax.gif
o suknyte norestusi pasisiuti, nes parduotuvese nieko tokio, kas patiktu nemaciau g.gif bet ir siaip laiko turesiu, liko savaite iki atostogu, o tada LAISVE ir pomegiai thumbup.gif

mano pazistama mazvido dirba , tesiog reikia paklaust kur yra mados zurnalu , ir zurnalu su iskarpom. as irgi turiu savo zurnalus ,bet zinau kad ten yra bibliotekoi ,isnest jie neduoda ,o ten perkopijot prasom ,tik savo popieriu reik turet savaime.

ir as bibliotekoi seniai nebuvau ,ten reikia prisiregistruotis ,paskui uzvest kortele magnetine ir uz ja sumoket kazkiek, bet ji bus ilgam laikui, jei nedaug siuvat tai apsimoka kortele padaryt ir retkarciais tenai eit ir kopijot kas patinka.
Atsakyti
Ar man čia taip atrodo, ar tikrai nauji Burdos žurnalai nelabai ką įdomaus ir gražaus siūlo, man ten paskutiniai numeriai tai jau super madingi modeliai, kuriuos ne kiekvienas gali dėvėti g.gif kažkaip senesnių žurnalų modeliai man priimtinesni mirksiukas.gif bet čia tik mano nuomonė ir pastebėjimas ax.gif
kažin tu senų numerių niekur negalima užsisakyti?
Papildyta:
jau kas yra knygyne, tas yra?...
Atsakyti
QUOTE(Katiunia @ 2008 06 16, 02:03)
mano pazistama mazvido dirba , tesiog reikia paklaust kur yra mados zurnalu , ir zurnalu su iskarpom. as irgi turiu savo zurnalus ,bet zinau kad ten yra bibliotekoi ,isnest jie neduoda ,o ten perkopijot prasom ,tik savo popieriu reik turet savaime.

ir as bibliotekoi seniai nebuvau ,ten reikia prisiregistruotis ,paskui uzvest kortele magnetine ir uz ja sumoket kazkiek, bet ji bus ilgam laikui, jei nedaug siuvat tai apsimoka kortele padaryt ir retkarciais tenai eit ir kopijot kas patinka.

viska taip ir isivaizdavau.
turiu sena pazymejima, toki zalia(tamsiai). kaip atrodo jie dabar? g.gif gal turetu pasikeite buti? o gal tebera ir tokie kaip seniau, kad budavo- vienkartiniai pazymejimai?
Atsakyti

user posted imageuser posted image
[/quote]

sakykit, o viršutine dalis siuvasi iš dvigubos medžiagos?
Atsakyti
[quote=Vyna,2008 06 18, 10:11]
user posted imageuser posted image
[/quote]
sakykit, o viršutine dalis siuvasi iš dvigubos medžiagos?
[/quote]
Manau, kad ne
Atsakyti
papuga taip is dvigubos, vidus is medvelnes ,kad neprakaitotu. o siaip visa suknele is sintetines medziagos.

natina as ten daugiau nei 10 metu nebuvau , bibliotekoi, bet tikrai zinau kad pazimejimai ten elektroninio tipo . kai pazistama maatisiu paklausiu. del vienkartiniu man atrodo dabar turi but toks dalikas ,bet turbut uz bet koki leidima reikes moket. anksciau elektronine kortele ,tuos pacios pirmos kainavo ,nuo 10 lt iki 35.
Atsakyti
[quote=Katiunia,2008 06 19, 10:56]
papuga taip is dvigubos, vidus is medvelnes ,kad neprakaitotu. o siaip visa suknele is sintetines medziagos.

o gal galit pasakyti kaip tiksliai tokia medžiaga vadinasi, nes vakar audinių parduotuvėj buvau tai tokios baltos medžiagytės nuo 40 Lt, tai tikriausiai kažkas geriau, nei sintetika buvo.
as galvoju linine suknyte gražiai atrodytu, bet sesei manau bus sudetinga iaiskinti, kad linas-gražu ir originalu. bet ji paaugle doh.gif nelabai nores issiskirti ir tu blizgių, slidžių, pustų suknių.
idomu, ne per aukštai šoku, ne per dideli darbą užsiėmiau padaryti unsure.gif
Atsakyti
[quote=Vyna,2008 06 20, 09:38]
[quote=Katiunia,2008 06 19, 10:56]
o gal galit pasakyti kaip tiksliai tokia medžiaga vadinasi, nes vakar audinių parduotuvėj buvau tai tokios baltos medžiagytės nuo 40 Lt, tai tikriausiai kažkas geriau, nei sintetika buvo.
as galvoju linine suknyte gražiai atrodytu, bet sesei manau bus sudetinga iaiskinti, kad linas-gražu ir originalu. bet ji paaugle doh.gif nelabai nores issiskirti ir tu blizgių, slidžių, pustų suknių.
idomu, ne per aukštai šoku, ne per dideli darbą užsiėmiau padaryti unsure.gif
[/quote]
As tai pirkciau elastini atlasa (arba be elastano) ir daryciau be pamusalo mirksiukas.gif
Atsakyti

taip , jei atvirai tai medziaga pirkau ermetaze ir ne pigiai ,neprisimenu , ten uzuolaidinis audinis. kainavo nemazai aisku liko medziagos ,bet uz viska sumokejau apie 150 lt jei norit nufotkinsiu isarti medziaga. medziaga glamziata kaip panasu i tafta.

pirmu pirmiausi jei siusit si suknele , tai is lino ji netures isvaizdos ,tiri but lengva ir nesvarbu ar linat plonas.

pagal aprasima si suknele is atlaso ir organzos, po suknele nera papildomu sijonu , bet reiketu , graziau butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katiunia: 20 birželio 2008 - 09:36
Parodysiu, kokią suknelę pirmai komunijai iš lino pasiuvau pernai.

Aišku čia kaip kam patinka. Tos mergaitės buvo 9 metų, joms patiko (buvo dar ir antras variantas, tik neturiu nuotraukos)

O atlaso nebrangaus galima nusipirkti prie Kalvarijų turgaus virš "Žalios stotelės".

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kerpena, koks grožis bigsmile.gif Ir apnėrei pati?
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 06 20, 11:41)
  Ir apnėrei pati?

Taip, pati.
Atsakyti