Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

QUOTE(Irma77 @ 2008 06 11, 16:17)
As ir siuvau nertam sijonukui (saules klioso tipo sijonukas) pasijoni. Tai kirpau is kampo ir be lekalo. Kampa nukirpau tiek kad pati ilysciau uzsiuvusi sonine siule. Prisiuvau gumyte ir atelnkiau krasta. Ir viskas. Beje kadangi mano sijonukas nertas yra pakankamai kiauras tai as pasidariau 2 pasijonius nepriklauomus nuo nerto sijono. Taigi deduosi pasijonius pagal nuotaika. Kaip kad viena kai kada kita. Ir sijonukas atsinaujina ir siaip.

nelabai isivaizduoju kaip tai daroma... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 06 09, 14:53)
o man tai reiktų komunijos suknelės iškarpų ir modeliukų 13 metų panelei...
ir dar, esu labai žalia ant medžiagų pavadinimų, kokios medžiagėlės tinkamos tokiosm lengvutėms ir puošnioms komunijos suknelėms...satinas? g.gif yra toks pavadinimas blush2.gif
o ką siuvat iš medvilnės, drobės?ta medžiaga gi tokia kietoka?bazėj radau tokių, tai ir klausiu...o tų lengvučių medžiagėlių neradau...

sveikos, as siuvau is burdos bet ne komunijai , o siaip , tai is burdos uz 2006 metus zurnalas 2 numeris , mes panauduojome tik per 2 naujosius metus.

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šiaip keli metai burdos vasario mėn. numeriai (Nr.2) įdėdavo keletą modelių pirmai komunijai, tik šiemet atrodo nebuvo, bent jau Nr. 2.
Atsakyti
Aš irgi mačiau, kad senuose burdose 2 -uose numeriuose budavo, bet kur dabar gauti tu senu žurnalu, iš akies aš nemoku nupiešti:mmm reiktu bent mažu iškarpu, tai gal kaip nors priderinčiau didį...
Papildyta:
o suknytė labai daili ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Katunia, suknytė labai gražiai atrodo. smile.gif

QUOTE(Vyna @ 2008 06 13, 08:46)
Aš irgi mačiau, kad senuose burdose 2 -uose numeriuose budavo, bet kur dabar gauti tu senu žurnalu, iš akies aš nemoku nupiešti:mmm reiktu bent mažu iškarpu, tai gal kaip nors priderinčiau didį...

Iš kokio tu miesto?
Atsakyti
Aš iš Kauno ax.gif
dar gal reikia bandyti pagrindinius didžiausius knygynus pereiti, gal bus koks užsilikes...
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 06 13, 11:50)
Aš iš Kauno ax.gif
dar gal reikia bandyti pagrindinius didžiausius knygynus pereiti, gal bus koks užsilikes...

yra knyginuose burdos žurnalų, aš irgi ieškojau iš senesnio žurnalo iškarpų, tai radau.
Atsakyti
Gal kas turit ar zinot kur gauti suknutes iskarpa, kur po krutine paplateja (na, kad 7-tam menesiui tiktu ax.gif nestuke.gif ). Eisiu pas pussesere i vestuves liepos vidury, tai speciau pasisiuti, kol atostogausiu.
Papildyta:
http://www.570news.c...ontent=e061254A
kazka panasaus, galetu ir su rankovytem buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip dabar labai dėkingas metas nėščiosioms, nes ta mada po krūtine rauktų drabužių užėjo. Nemačiau paskutinių burdų, gal ten ką galima rasti. Tik siūnant nėščiai reikėtų truputį prailgintį priekį, nes pilvas pakelia. Šiaip ir pirkt pasižvalgyk...
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 06 13, 07:46)
Papildyta:
o suknytė labai daili ax.gif  4u.gif

zurnalus galima rast bibliotekoi ,ten su poperium keliaukit ir ten perbraizysit. pas mus Vilniuje tai toki dalyka galima mazvido bibliotekoi padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Katiunia @ 2008 06 15, 11:05)
zurnalus galima rast bibliotekoi ,ten su poperium keliaukit  ir ten perbraizysit. pas mus Vilniuje tai toki dalyka galima mazvido bibliotekoi padaryt.

O kuriam skyriuj tu burdu ieskoti? jau kokius 5 metus mazvyde nebuvau blush2.gif ax.gif
o suknyte norestusi pasisiuti, nes parduotuvese nieko tokio, kas patiktu nemaciau g.gif bet ir siaip laiko turesiu, liko savaite iki atostogu, o tada LAISVE ir pomegiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 14, 22:24)
Šiaip dabar labai dėkingas metas nėščiosioms, nes ta mada po krūtine rauktų drabužių užėjo. Nemačiau paskutinių burdų, gal ten ką  galima rasti. Tik siūnant nėščiai reikėtų truputį prailgintį priekį, nes pilvas pakelia. Šiaip ir pirkt pasižvalgyk...

as praktiskai visas burdas perku, paskutinej tik nieko gero nemaciau, tai nepirkau. kad nelabai maciau tokiu. nebent kazkaip is tunikos daryti. arba visai kitoki modeli, toki suskleidziama... tik bijau atrodyti kaip su chalatu lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti