Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

Ačiū 4u.gif už patarimą
Papildyta:
o žurnalo tai ieškosiu, nes norėčiau dar ka nors išmokti siūti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos siuvėjėlės,
gal žinot kaip nėštukei baltinukus pasisiūt, kur kokių iškarpų ieškot? aš įsivaizduoju tokį, kur po krūtine truputį paraukta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2008 06 07, 13:33)
Sveikos siuvėjėlės,
gal žinot kaip nėštukei baltinukus pasisiūt, kur kokių iškarpų ieškot? aš įsivaizduoju tokį, kur po krūtine truputį paraukta blush2.gif

Irgi būna iškarpų burdose, bet ne kiekvienoj, karts nuo karto įdeda po kelis modelius.

Nors jei tik marškinukus nori pasisiūt, tai galima paimti ir paprastą iškarpą, geriausia būtų toks modelis, kur jau yra durta po krūtine, šonus po truputį praplatinti apačią, o priekio apatinę dalį iškirpti platesnę ir viršuje arba apačioje kiek prailginti, kad pilvukui pakėlus nebūtų trumpesnis už nugarą ir paraukti.

Kažkada sau siuvausi iš trikotažo, tai paėmiau iškarpą, kur skirta siūti iš trikotažo ir tik praplatinau į apačią tiek priekio, tiek nugaros šonus, o priekį prailginau, t.y šonai tokie patys, o paskui lenktai prailgini, na panašiai, kaip vyr. marškinių nugara būna kai kada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 birželio 2008 - 20:50
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 07, 21:40)
Irgi būna iškarpų burdose, bet ne kiekvienoj, karts nuo karto įdeda po kelis modelius.

Nors jei tik marškinukus nori pasisiūt, tai galima paimti ir paprastą iškarpą, geriausia būtų toks modelis, kur jau yra durta po krūtine, šonus po truputį praplatinti apačią, o priekio apatinę dalį iškirpti platesnę ir viršuje arba apačioje kiek prailginti, kad pilvukui pakėlus nebūtų trumpesnis už nugarą ir paraukti.

Kažkada sau siuvausi iš trikotažo, tai paėmiau iškarpą, kur skirta siūti iš trikotažo ir tik praplatinau į apačią tiek priekio, tiek nugaros šonus, o priekį prailginau, t.y šonai tokie patys, o paskui lenktai prailgini, na panašiai, kaip vyr. marškinių nugara būna kai kada.

ačiū, bandysiu kaip nors chimičint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 07, 21:40)

tuoj ilgu atostogu iseisiu, ir as chimicinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 08 birželio 2008 - 17:59
Sveikutės,

vakar besedėdama sumąsčiau,kad stovi nenaudojama siuvimo mašina.O kadangi laiko laisvo turiu,tai nutariau kažką pabandyti.Esu visiškai žalia,kažkada mokykloj teko siūti,o daugiau taip ir neteko prie siuvimo mašinos prisėsti blush2.gif
Galvoju pabandyti siūti suknelę,tai gal kuri rastumėt pas save kažkur brėžinius,arba patartumėt kokiam žurnalo numeryje ieškoti 4u.gif Būsiu be galo dėkinga atsiliepusioms,o noriu kažko panašaus wub.gif

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
o man tai reiktų komunijos suknelės iškarpų ir modeliukų 13 metų panelei...
ir dar, esu labai žalia ant medžiagų pavadinimų, kokios medžiagėlės tinkamos tokiosm lengvutėms ir puošnioms komunijos suknelėms...satinas? g.gif yra toks pavadinimas blush2.gif
o ką siuvat iš medvilnės, drobės?ta medžiaga gi tokia kietoka?bazėj radau tokių, tai ir klausiu...o tų lengvučių medžiagėlių neradau...
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2008 06 09, 13:20)
Sveikutės,vakar besedėdama sumąsčiau,kad stovi nenaudojama siuvimo mašina.O kadangi laiko laisvo turiu,tai nutariau kažką pabandyti.Esu visiškai žalia,kažkada mokykloj teko siūti,o daugiau taip ir neteko prie siuvimo mašinos prisėsti  blush2.gif
Galvoju pabandyti siūti suknelę,tai gal kuri rastumėt pas save kažkur brėžinius,arba patartumėt kokiam žurnalo numeryje ieškoti  4u.gif  Būsiu be galo dėkinga atsiliepusioms,o noriu kažko panašaus  wub.gif
pasidairyk cia
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 09, 20:16)

Radau kažką panašaus čia gal kuri rasit pas save panašius brėžinukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramzis69: 09 birželio 2008 - 20:43
QUOTE(ramzis69 @ 2008 06 09, 12:20)

O gal kuri mokanti galėtų už nedidelį atlygį,padaryti brėžinukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 05 29, 13:22)
prašau patarimo ax.gif
baigiu nusinerti sijoną, tai po truputį planuoju pasijonį blink.gif sijonas iki keliu į apačią platėjantis, tai kokios iškarpos turėtų butį pasijonio?iš 2 paprastų gabaliukų ar iš daugiau detalių ir į apačia taip pat turėtų praplatėti?
o kur nusipirkti kokių nors žurnalų su iškarpom blush2.gif

As ir siuvau nertam sijonukui (saules klioso tipo sijonukas) pasijoni. Tai kirpau is kampo ir be lekalo. Kampa nukirpau tiek kad pati ilysciau uzsiuvusi sonine siule. Prisiuvau gumyte ir atelnkiau krasta. Ir viskas. Beje kadangi mano sijonukas nertas yra pakankamai kiauras tai as pasidariau 2 pasijonius nepriklauomus nuo nerto sijono. Taigi deduosi pasijonius pagal nuotaika. Kaip kad viena kai kada kita. Ir sijonukas atsinaujina ir siaip.
Atsakyti
QUOTE(ritocka @ 2008 05 15, 16:07)
Sveikos siuvėjėlės  4u.gif
Artėja sūnelio krikštynos, ir kadangi parduotuvėse nieko tinkamo nerandu, nutariau pati pasiūti šventinį rūbelį iš lino. Gal kas žinot adresų, kur galėčiau rasti kostiumėlio iškarpą 1,5 m vaikinui?

sveikos siuvejeles, as ir dabar siuvu bachuriukui 1.5 m kostiuma krikstynom, mat teks kuma pabuti o pirkti kaip ir sakai nera neko, jau per didelis smile.gif tai iskarpas pasidariau pati-susikonstravau, nes mano specialybe tokia, na nebent patarti kuo galeciau jei reikia 4u.gif
Atsakyti