Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

Sveikos mergaiciukes stai mano paltukas Labai nekritikuokite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2007 11 06, 16:37)
Sveikos mergaiciukes stai mano paltukas Labai nekritikuokite  4u.gif

Tavo paltukas nerealus bigsmile.gif . Man labai patiko kaklas wub.gif .
Kiek laiko užtruko pasiuvimas su visais karpymais?
Atsakyti
[quote=lioliuke,2007 11 06, 17:37]
Sveikos mergaiciukes stai mano paltukas Labai nekritikuokite 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tikrai - apykakle- superine.
o iskarpas pagal ka darei????
Atsakyti

labai grazus thumbup.gif , o tu tikra kad nesi siuveja???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 06 lapkričio 2007 - 18:34
Paltukas superinis thumbup.gif ,ir nesakyk kad toks rimtesnis pirmas gaminėlis.

Atsakyti
Pirmiausia tai visoms aciu uz pagyrimus 4u.gif
Taip Natina esu 100 proc isitikinusi kad nesu siuveja 4u.gif itariu pamacius siuveja ji tikrai pakritikuotu, nes neturejau net zalio supratimo kuria dali su kuo pirma reikia sujungti bet dariau taip kaip man atrode ir viskas smile.gif o kiek laiko uztruko tiksliai nepasakysiu esu temoj uzsiminus kada pradejau ji siuti na bent kada planavau pradeti, buvo tame tarpe dienu atsimenu pagret 4 kada visai jo net nepakeliau. O siaip pamaniau jog nereikia atidelioti nes ir sezonas praeis. Turiu pasakyti tai pirmas rimtas mano darbas apart matyto sijonuko, smile.gif , Sijona siuti man labiau patiko maziau detaliu greitesnis rezultatas blush2.gif ..... O dar apie iskarpas jos mazdaug pg sena palta, detales ( dirzas uzsiuvai rankovems, papuosimas) visa kita mano kuryba ir Jums patinkanti apykakle taip pat mano ir tikiuosi vienintele 4u.gif nors kazka panasaus nusiziurejau super mamose ( skyrelis paltukai ar kazkas pan.) na o poto jau kuribinis etapas kaip ka igyvendinti. Nzn ar suprantamai papasakojau.
Turbut greitai mano darbeliu nepamatysit nes po paltuko kazkaip praejo noras schmoll.gif blush2.gif ( ilgas sakyciau procesas) O be to laukia kiti darbai ir laiko nebebus sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioliuke: 06 lapkričio 2007 - 20:17
Lioliuke, paltas saunus ir manau nereikia saves nuvertinti, kad ir kaip ten siules susiutos svarbu, kad jos neirtu smile.gif ir svarbu, kad tau patinka. Tik noriu tave patikslinti uzsiuvai rankovems, istiesu vadinami velkemis, Prasau neisizeisti, tiesiog profesine liga blush2.gif Ar gali isduoti kiek mazdaug kainavo audiniai ir priedai?
Atsakyti

be žodžių... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As jau kazkur dejau savo paskutini 'kurini', tai pasikartosiu ir sioje temoje blush2.gif
user posted image
Atsakyti
natina, maza foto nieko nesimato blush2.gif verysad.gif O as jau nusiziurejau ka savaitgali veiksiu. mirksiukas.gif manau pasisiusiu svarkeli prie sijonuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioliuke: 08 lapkričio 2007 - 22:22
QUOTE(lioliuke @ 2007 11 08, 22:18)
natina, maza foto nieko nesimato  blush2.gif  verysad.gif  O as jau nusiziurejau ka savaitgali veiksiu.  mirksiukas.gif manau pasisiusiu svarkeli prie sijonuko smile.gif

o as savajam MB kelnes siunu, 1 pradejau 2 dar reiks padaryti, medziagos uzsitavarino vaikinukas doh.gif
Atsakyti
gerai dirbsim abi smile.gif
Atsakyti