Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

TAIP MAN IR DB NERODO NU TAI IDESIU KITA NUORODA smile.gif
SINJONELIS o SIUTI NIEKAS MANES NEMOKINO CIA TIK IKVEPIMAS lotuliukas.gif IR JOKIU KURSU NESU LANKIUSI. smagu kad jums patiko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioliuke: 21 spalio 2007 - 18:40
QUOTE(lioliuke @ 2007 10 21, 19:36)
TAIP MAN IR DB NERODO NU TAI IDESIU KITA NUORODA smile.gif
SINJONELIS  o SIUTI NIEKAS MANES NEMOKINO CIA TIK IKVEPIMAS  lotuliukas.gif  IR JOKIU KURSU NESU LANKIUSI. smagu kad jums patiko smile.gif  4u.gif

labai dailus sijonukas, saunuole
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2007 10 21, 14:08)
sveikos siuvancios mamytes sekiau vis sia tema ir galvojau jog prisistatysiu joje tik su pirmuoju savo siuviniu taigi pasiutas sijonelis per si savaitgali..  http://images21.fotk....jpg?1192964512

thumbup.gif sijonas!!! šaunuolė!!! 4u.gif
Atsakyti
taip sijonukas man ir patinka tik beda kad jis gal gavosi nekasdieniskas per daug puosnus tai ir vel problemele reikes kita siutis o db pradejau paltuka, reikia ji uzbaigti kol dar ikvepimas neisbleso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2007 10 21, 22:16)
taip sijonukas man ir patinka tik beda kad jis gal gavosi nekasdieniskas per daug puosnus tai ir vel problemele  reikes kita siutis o db pradejau paltuka, reikia ji uzbaigti kol dar ikvepimas neisbleso biggrin.gif

gal galėtum parašyt sijonuko savikainą?na kiek medžiagos kainavo?
nu Tu šaunuolė,jei nebaigus kursų paltą siuvi thumbup.gif
Atsakyti
toji puosni medziaga 10lt, vilvetukas 18 lt
juostele sijono apaciai 3 lt pamusala isemiau is kito sijono o siap tai butu apie 4-5lt uztrauktukas 1,2lt. lygtai viskas,,, sekmes siuvancioms smile.gif smile.gif

nu taip siuvu tik neaisku kas gausis
smile.gif Saunuole galisim vadinti kaip jau gausis kas nors wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioliuke: 21 spalio 2007 - 22:45
QUOTE(lioliuke @ 2007 10 21, 22:41)

nu taip siuvu tik neaisku kas gausis
smile.gif Saunuole galisim vadinti kaip jau gausis kas nors wink.gif biggrin.gif

Sėkmės,ir kad viskas pasisektų,bet tu drąsi thumbup.gif .aš nedrįsčiau siūtis palto,jei niekur siuvimo būčiau nesimokinusi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dėja: 22 spalio 2007 - 09:57
Tai va ,vėl organizuojam siuvimo kursus.
Kursų pradžia planuojama arba gruodžio, arba sausio mėnesi. Priklausys nuo Jūsų pageidavimų.
Pagrinde grupė renkama Kaune, tačiau jeigu susidarytų grupė Vilniuje tai bus dėstytoja atvažiuotų..
Laukiu norinčiu ir besidominčiu merginu private

Mokoma pagrindai su įvairiom smulkmenom ir niuansais, pradedama nuo mokymo pasisiusti sijoną, kelnes, bliuskelias, po to kaip varijuoti, keisti forma pritaikyti žmonėm, ar sau tiksliai, kaip naudotis iškarpomis, kaip patiems daryti iškarpas, tuo pačiu ir visos smulkmenos pradedant užtrauktuko įsiuvimu,apykakle, rankogaliais, kaip siūti ir apsiūti. Čia ir rekomenduojama pradedančiosioms, tačiau jeigu turite klausimų, arba norite konkretesnių dalykų taip pat galima mokytis pas dėstytoją individualiai.
Dėl kainos kol kas pasakyti negaliu, nes jinai priklausys nuo to kokias patalpas gausim.
Šiaip pas ją lankiau pati ir man labai patiko, tikiuosi eiti I pratesimą.
Pati dėstytoja labai dėmesinga, maloni, palaiko padeda, jeigu ko nesupranti visada paaiškins, padės.
Ji kursus veda jau 10 metų. Yra baigusi KTU,spec.-drabužio dizainas ir siuviniu technologija.
Taigi jeigu yra kokių klausimų visada prašom wink.gif
Jeigu domina tiesiog duokite žinoti!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tsile: 30 spalio 2007 - 17:31
Nu mergaites kodel nesiuvate?? 4u.gif
Atsakyti
lioliuke tavo sijonas thumbup.gif
asm ir noriu pasisiuti ir medziaga nuziurejau,tik va neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .
Aš visai neseniai pradėjau domėtis siuvimu, kai trūko kantrybė, kad man amžiais viską reikia siaurinti ir trumpinti ir, kad siuvyklos labai brangiai kainuoja visokie patrumpinimai.
Ta proga nusipirkau siuvimo mašiną ir į kursus užsirašiau (pas Danutę).

Noriu jūsų paklausti ar pačios niekada nebandėte pasidaryti iškarpų. Aš apie tai pradėjau ieškoti informacijos ir radau krūvą visokių patarimų kaip apskaičiuojamos ir daromos iškarpos. Visa info rusų kalba, bet galima pabandyti išsiversti.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2007 11 05, 15:29)
Sveikos 4u.gif .
Aš visai neseniai pradėjau domėtis siuvimu, kai trūko kantrybė, kad man amžiais viską reikia siaurinti ir trumpinti ir, kad siuvyklos labai brangiai kainuoja visokie patrumpinimai.
Ta proga nusipirkau siuvimo mašiną ir į kursus užsirašiau (pas Danutę).

Noriu jūsų paklausti ar pačios niekada nebandėte pasidaryti iškarpų. Aš apie tai pradėjau ieškoti informacijos ir radau krūvą visokių patarimų kaip apskaičiuojamos ir daromos iškarpos. Visa info rusų kalba, bet galima pabandyti išsiversti.

http://www.supermama...;#entry12628136

Užsuk į šią temą,ten aprašytą kaip konstruoti,ir labai paprastas metodas.Nereikės versti iš rusų kalbos mirksiukas.gif
Atsakyti