Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

QUOTE(lasvegiete @ 2007 08 25, 03:46)
As irgi zalia siuveja, bet jau pati bandau siuti is burdu. Manau tai pats geriausias zurnalas siuvimui. O burdas as uzsiprenumeruoju is amazon.com. Gal kas nors siuvat is naujausiu sios vasaros zurnalu? Galetumem siuti kartu, ir ikelti nuotraukytes  4u.gif

sveika:)
as siom dienom pasidariau iskarpa is burdos. juoda suknele is taftos. as irgi zalia siuveja(savamoksle:), tad jeigu galesim pasitarti, butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2007 08 25, 03:46)
As irgi zalia siuveja, bet jau pati bandau siuti is burdu. Manau tai pats geriausias zurnalas siuvimui. O burdas as uzsiprenumeruoju is amazon.com. Gal kas nors siuvat is naujausiu sios vasaros zurnalu? Galetumem siuti kartu, ir ikelti nuotraukytes  4u.gif

Burdas ir aš kartais nusiperku.o sakyk,įmanoma užsiprenumeruoti papildomus numerius,tarkim vaikišką burdą? nes į Lietuvą jos neveža verysad.gif
Atsakyti
turiu senu ir nauju drabuziu katalogu, gal butu idomu idejoms pasisemti? mainyciau i saldumynus arba atraizas...
rasykit i az jei domina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miaukse: 26 rugpjūčio 2007 - 14:37
QUOTE(gida @ 2007 08 25, 01:08)
Burdas ir aš kartais nusiperku.o sakyk,įmanoma užsiprenumeruoti papildomus numerius,tarkim vaikišką burdą? nes į Lietuvą jos neveža  verysad.gif

Vaikiskos burdos jie jau nebeleidzia uztai ir nesimato Lt ir ne tik. As rasiau jiems emaila ir uzklausiau apie vaikiska burda , jie man atrase jog daugiau nebeleidzia jos
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2007 08 31, 04:21)
Vaikiskos burdos jie jau nebeleidzia uztai ir nesimato Lt ir ne tik. As rasiau jiems emaila ir uzklausiau apie vaikiska burda , jie man atrase jog daugiau nebeleidzia jos

kažkaip keista kad neleidžia g.gif ...,nes prieš mėnesį pirkau vieną Vokietijoj,kitą-Belgijoj. gal tik į Lietuvą neveža? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiunia @ 2007 07 17, 22:02)
as irgi uz dika dosiu nuorodos i savo skanus iskarpoms,tesiog man reikia zinot ka zmogus nori,na kokia panasia suknele parodyt cia.

man reikia berniukui svarko 12-13m.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2007 09 02, 19:58)
man reikia berniukui svarko 12-13m.

Paprastai Burdos 2 nr. kiekvienais metais būna vaikiškų rūbų pirmajai komunijai: 2-3 modeliai suknelėms ir švarkelis su kelnėm berniukui. Dydžiai nuo 122 iki 146.
Atsakyti
noriu pasisiuti sijonuka ,kombinezono tipo.gal kas turit nuorodu kur galeciau rasti normalu piesinuka kaip pavyzdi? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosvile: 04 rugsėjo 2007 - 09:01
[quote=Akyra,2005 03 16, 13:25]
Na ir dar...

http://www.neuemodes...ndex.php?lang=M
[/quot

koks nerealus puslapis, taciau as kai ne siuveja nelabai suprantu kas ten ir kaip, bet mano manymu neturetu sunku but, gal kas gait man paaiskint kaip ten ka daryt, jei nesunku blush2.gif
Atsakyti
sveikos siuvancios mamytes sekiau vis sia tema ir galvojau jog prisistatysiu joje tik su pirmuoju savo siuviniu taigi pasiutas sijonelis per si savaitgali.. http://images21.fotk....jpg?1192964512

Atsakyti
sveikinu! Kokia šaunuolė! O kaip išmokai kurti tokį grožį? Lankei kursus ar savarankiškai? Man tai labai aktualu.....
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2007 10 21, 14:08)
sveikos siuvancios mamytes sekiau vis sia tema ir galvojau jog prisistatysiu joje tik su pirmuoju savo siuviniu taigi pasiutas sijonelis per si savaitgali..  http://images21.fotk....jpg?1192964512

gaila kad nesimato g.gif , o gal tik man
Atsakyti