Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

quote=Tsile,2007 05 15, 06:53]
Labukas merginos, norejau paklausti gal turite apatiniu iskarpu schemu ir panashiai? Jeigu taip gal galetumete pasidalinti?
[/quote]

Cia ka savo favorituose radau:
rusishkas saitas...jau kiek patyrusiom

Dar vienas rusishkas..[

vokishkai - nelabai elegantishki variantai....
irgi vokishkai - kelnaites.. spausti kairej pusej: "Anleitung" - paskui - "Wäsche"
kinietishkai biggrin.gif cia tas pats, tik brezinys

anglishkai - stringai

kelnaites - anglishkai

Atsakyti
QUOTE(Tsile @ 2007 05 03, 11:38)
Gal galetum rekomenduoti kokiu knygynu? 4u.gif

Nežinau ar būtų siuvimo žurnalų, bet Kaune Girstučio IKI (po Zepelinus) yra sklepe turgus. Prie laiptų pardavinėja senus/naujus žurnalus, knygas. Jei neturi, gal suveiktų? g.gif Dar parodose apie namus dažnai pardavinėja itin "siauros specializacijos" knygas, žurnalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minnie: 16 gegužės 2007 - 00:14
Turiu daug Burdu jei ka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(svetelis @ 2007 05 02, 07:30)
Nu tai ar niekas nenori parduoti zurnaliuku?

turiu pora, galesiu paziureti kuria diena metus ir nr
Atsakyti
Dekui labai uz linkus, tikrai pravers 4u.gif

Taigis dar tada norejau pklausti galkas turite parduoti BURDA 2004/12? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 05 08, 15:45)
http://www.osinka.ru...da_lb_01/00.jpg[IMG]http:
gal kas turit sita Burda Moden 2007 01 numeri ,labai reikia. pirkciau 4u.gif

Rosvile, kaipsyk vakar maciau sita numeri pirkti Burda salone Vilniuje... Turi kazkodel tik 2007/01 ir 2007/05... nusivyliau, maniau kad daug numeriu tures... Kaune irgi turetu but Burdos salonas, pasiskambink...

O visom siuvejelem - pagalbos sauksmas: help ! verysad.gif Mano dukrai astuntokei bus isleistuves. Turiu laiko pasiut suknia ta proga. Bet va beda: niekaip nepagaunu kokia ji turetu but - ilga ? nelabai ? 'ruzava' ? ar gali but pvz geleta ?.. O kita beda - mano dukra labai smulki ir vaikiska (ugis 160, svoris 40), beveik neturi 'obuoliu' kaip ji sako ir del to sielojasi nes bendraamzes turi wub.gif Tai dar labiau nesuraukiu kaip pasiut taip kad nebutu nei pernelyg vaikishka nei pernelyg suaugelishkai seksualu... Kad rasiu ishkarpas, nustojau vilties, nes visur yra modeliukai arba vaikams, arba suaugusiems, apie toki pereinama amziu ishvis matyt visi modeliuotojai pamirso... Bet as siuvo neblogai, manau ir is nuotrauku pagauciau pagrindines idejas. Va kiek priporinau, gal padesit kas nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad krūtinę padidintų bandyk kažką panašaus.
user posted image

O čia pažiūrėk,kaip atrodo ant modelio nelabai matosi.
http://www.osinka.ru...urda_05/22.html

Tie tokie raukinukai padidina krūtinę,galima daryti ir po krutine siūlę,labai neblogai atrodo.medžiagytė manau tokiai progai kokia vienspalvė daugiau tiktų.Toks variantas manau neblogas turėtų būti,nes padidins krūtinę,ir įliemenavimas pabrėž liekna liemenį.Na juk galima sugalvoti iš kelių modeliukų vieną padaryti biggrin.gif .Nu jau perdaug įsijaučiau su patarimais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvedra @ 2007 05 18, 01:32)

O visom siuvejelem - pagalbos sauksmas: help !  verysad.gif Mano dukrai astuntokei bus isleistuves. Turiu laiko pasiut suknia ta proga. Bet va beda: niekaip nepagaunu kokia ji turetu but - ilga ? nelabai ? 'ruzava' ? ar gali but pvz geleta ?.. O kita beda - mano dukra labai smulki ir vaikiska (ugis 160, svoris 40), beveik neturi 'obuoliu' kaip ji sako ir del to sielojasi nes bendraamzes turi  wub.gif Tai dar labiau nesuraukiu kaip pasiut taip kad nebutu nei pernelyg vaikishka nei pernelyg suaugelishkai seksualu... Kad rasiu ishkarpas, nustojau vilties, nes visur yra modeliukai arba vaikams, arba suaugusiems, apie toki pereinama amziu ishvis matyt visi modeliuotojai pamirso... Bet as siuvo neblogai, manau ir is nuotrauku pagauciau pagrindines idejas. Va kiek priporinau, gal padesit kas nors  mirksiukas.gif

O man va tokia grazi, nei pernelyg puosni nei perdaug paprasta smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2007 05 18, 19:58)

Tie tokie raukinukai padidina krūtinę,galima daryti ir po krutine siūlę,labai neblogai atrodo.medžiagytė manau tokiai progai kokia vienspalvė daugiau tiktų.Toks variantas manau neblogas turėtų būti,nes padidins krūtinę,ir įliemenavimas pabrėž liekna liemenį.Na juk galima sugalvoti iš kelių modeliukų vieną padaryti  biggrin.gif .Nu jau perdaug įsijaučiau su patarimais blush2.gif

Neisijautei, aciu biggrin.gif Sita modeliuka ir as ziurineju, ir ta Burda turiu... Ir man grazu... Tik va netraukia mano mergina net ant tokios krutines... reiktu mazint net pacia maziausia iskarpa... Nu bet galbut... reikia pasidaryt iskarpas ir pamegint pasideliot...

Papildyta:
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2007 05 19, 23:01)
O man va tokia grazi, nei pernelyg puosni nei perdaug paprasta smile.gif

...ir man labai grazu... o mano merginai nea... verysad.gif Nori vienspalves suknios ir ilgesnes... o sitos suknutes 80 proc. grozio sudaro grazios rozes... nu jauciu nuvairuosim mudvi su dukra iki 'vestuvinio torto' stiliaus galu gale...
Atsakyti
Sveikutės,

Gal kas gali padėti gauti Vilniuje (parduoti, paskolinti, gal matė kokiam knygyne) Burdos 2006 m. 7 numerį? 4u.gif reikia vieno brėžinio
Atsakyti
Merginos, gal kas Vilniuje turit iskarpu nestuke.gif kelniu bei sijonuko? bigsmile.gif
Nes nezinau, kaip juosmeni padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 06 04, 10:41)
Merginos, gal kas Vilniuje turit iskarpu  nestuke.gif kelniu bei sijonuko?  bigsmile.gif
Nes nezinau, kaip juosmeni padaryt  g.gif

as taip supratau jus lauketes ? jei taip tai is burdos turiu pora graziu modeliuku, ir ottobre. jei reik ka nors i az rasykis, as is naujininku.
Atsakyti
QUOTE(Katiunia @ 2007 06 04, 12:02)
as taip supratau jus lauketes ? jei taip tai is burdos turiu pora graziu modeliuku, ir ottobre. jei reik ka nors i az rasykis, as is naujininku.

Aha rolleyes.gif
O gal gali trumpai aprasyt, kaip ten tas juosmuo padarytas blush2.gif
Atsakyti