Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

Radau netycia toki puslapiuka kur daug ivariu rubu eskiziuku, o paspaudus ant nuotraukos atsidaro aprasymas, su (jei gerai supratau) iskarpomis ir aprasymais kaip siuti. Kaireje yra pasirinkimas, sukneles, sijonai, maikutes ir t.t Gal kam pravers 4u.gif

Nuorodele
Atsakyti
Vampire ne visai taip- aprasymas yra ,bet cia pasirenki kas tau patinka ,uzsisakai ir jie tau iskarpa atsiuncia uz tam tikra mokesti, cia kaip ir burdoj toks dalykas yra.
Atsakyti
kas jau moka konstruoti,tai visai neblogas puslapiukas,aš jau senai jį radusi,ir kaip sumastau ką siūtis,visada peržiūriu thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos siuvejeles, 4u.gif , neblogu cia jus prisirinke puslapiuku, geru nuorodu turit. smile.gif
Atsakyti
Gal kuri nori parduoti burda zurnalu?
Atsakyti
Nu tai ar niekas nenori parduoti zurnaliuku?
Atsakyti
turbut niekas ,kad niekas net neatsilepe.
Atsakyti
as ir ieskojau,nelabai yra norinciu parduoti,senesnius žurnalus gali paieškoti knygynuose,pardavineje po 6lt.Kiek pati pirkau ir maciau tai taip buna 5-7lt. ax.gif
Atsakyti
Gal galetum rekomenduoti kokiu knygynu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tsile @ 2007 05 03, 10:38)
Gal galetum rekomenduoti kokiu knygynu? 4u.gif

Laisvės.al centrinis knygynas,Ir Megoje atrodo Vagos ,tai tikrai esu mačiusi senų nr.Dar girdėjau,kad ATELJE rusiškas žurnalas neblogas,bet nežinau kur yra biggrin.gif .Kažkada ir Kalniečiuose buvo antarme aukšte,jau senai buvau tai nežinau ar dar ten pardavinėje,jei yra tai toks skyriukas spaudos prie gėlių.
Atsakyti
Gal šioje temelėje yra patyrusi siuvėja, kuri galėtų pasiūti porą rūbelių Vilniuje? ax.gif
Atsakyti
Sveikos siuvėjos 4u.gif , gal galit padėt? Labai noriu pasisiūti šį švarkelį, bet pirkti burdą dėl vieno modeliuko - per didelė prabanga. Gal kuri turite burdą 2007/05? Man užtektų bent nuskanuoto aprašymo. Nes iš paveikslėlio nesimato nei nugaros, nei kokios detalės turi būt. Iš anksto ačiū už pagalbą ax.gif
user posted image
Atsakyti