Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

QUOTE(Siba @ 2007 04 09, 20:19)
sveikas siuvejeles 4u.gif labai prasau jusu pagalbos kazkada situos forumuos buvau radus puslapi kur buvo aprasoma kaip pasidaryti maketa ta prasme modeli,ten kiek pamenu buvo rusiskas pusl.bet dabar neberandu ,o labai reikia bukit geros padekit jei kas zinot parasykit
dekui bigsmile.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif

Čia angliškas puslapis, ne rusiškas, bet yra net keturi variantai kaip pasidaryti savo "kopiją". Jei tai ko ieškai...
Du iš jų naudojant duct-tape (vienas paprastesnis, kitas sudėtingesnis, bet tikslesnis), dar vienas - papier-mâché variantas, ir paskutinis naudojant paprasčiausią popierinę lipnią juostą:
Clone Yourself A Fitting Assistent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kris @ 2007 04 10, 00:08)
Čia angliškas puslapis, ne rusiškas, bet yra net keturi variantai kaip pasidaryti savo "kopiją". Jei tai ko ieškai...
Du iš jų naudojant duct-tape (vienas paprastesnis, kitas sudėtingesnis, bet tikslesnis), dar vienas - papier-mâché variantas, ir paskutinis naudojant paprasčiausią popierinę lipnią juostą:
Clone Yourself A Fitting Assistent  4u.gif

laaaaabai aciu
4u.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės siuvėjėlės smile.gif
Gal jūsų skyrelyje man kas nors galės pagelbėt blush2.gif
svajoju nusinerti vasarai štai tokią suknutę, bet be brėžinuko nemokėsiu gražiai išformuoti viršutinės dalies verysad.gif Gal netyčia turite panašios suknutės ar tiesiog bliuskelės brėžinuką? 4u.gif Būčiau labai labai dėkinga... bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes,ar is burdos iakarpos yra su siulem g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2007 04 10, 17:45)

Kiek žinau, burdoje, iškarpos duotos be užlaidų siūlėm.
Atsakyti
KATIUNKA, tu kazka maisai..as ne del paltuko tau tiek vis lendu i akis:) as del sukneliu, dabar neatsimenu kuriam puslapiuke yra ikeltos sukneles kelios, paziurek, ok?jei nori rasyk i emaila zivilegav@one.lt per skypa su tavim nekalbejom..
Atsakyti
zivile as viena faina turiu gal ir patiks tau 2005-3 burda,ir parasyk is kokio tu miesto.

user posted image

atsakinek greiciau jei suknele tinka as atskienuosiu ,nes per iseigines atiduosiu zurnala,jis ne mano.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2007 04 10, 16:45)

be užlaidų siūlėm
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2007 04 10, 13:28)
Sveikos auksarankės siuvėjėlės smile.gif
Gal jūsų skyrelyje man kas nors galės pagelbėt  blush2.gif
svajoju nusinerti vasarai štai tokią suknutę, bet be brėžinuko nemokėsiu gražiai išformuoti viršutinės dalies  verysad.gif Gal netyčia turite panašios suknutės ar tiesiog bliuskelės brėžinuką?  4u.gif Būčiau labai labai dėkinga...  bigsmile.gif

vau,suknele tai neriali.Labai ,labai grazi.
Papildyta:
QUOTE(dėja @ 2007 04 12, 20:44)
be užlaidų siūlėm

tiesa,tikrai be uzlaidu siulems,pati kartais darydavausi iskarpas.Beja man net profesionale siuveja taip sake,kuri nuolat siudavo is Burdos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 12 balandžio 2007 - 20:00
QUOTE(vida/d @ 2007 04 12, 20:58)
vau,suknele tai neriali.Labai ,labai grazi.

aga, man irgi ji labai graži wub.gif , bet panašu, kad teks nerti "iš akies", vadinas laukia ilgas darbas, nes teks ir nemažai ardyt, kol padarysiu taip, kad gražiai žiūrėtųsi verysad.gif Nu bet gal dievas duos ir pasiseks, užteksiu laiko ir kantrybės rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

tokias grozibes galima padaryt savo rankomis.
Atsakyti
zivile

va nuoroda tokiam zurnalui http://www.patrones.com/ - cia nezinau tiktai kaip paziuret ankstesnius numerius ,bet cia visi modeliai kudiems ir lieknoms, yra it tu sukneliu kuriu tu nori http://club.osinka.r...5...p;&start=45 - va cia pavartik visas puslapius. jei ka rasi parasyk ,bandisim prasyt atskienuot iskarpa. nes situ zurnalu neturiu jie musu seb banko internetine kortele nepriima kazkodel, o per banka pervedimas labai brangiai, nes zurnalas iseina 40 lt o su pervedimu 120 ,koroce auksinis. taigi pabandikit cia ka nors rast o ten jau galvosim.

tiesa ,burdoi nic nieko neradau, na is aptentu modeliu.
Papildyta:
cia patrones paskutiniu modeliu modeliukai bet ne visi http://www.hymsa.com...los255/home.htm

net ant kvadraciuku pele reik uzvest ir kiekvienas kvadratas tai kiekitas modelis.
Atsakyti