Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

Vaikiškas kelnes galima pasiūti iš didelių kelnių, tik reikia sumsžinti ties juosmeniu, aš pabandysiu atsiusti piešinį tai visai nesunku ir greitai
Atsakyti
QUOTE(maka @ 2005 06 20, 14:47)
Gal kas turit iskarpa kelniu berniukui 110 cm ugiui?

Aš turiu, tik kaip tau paduoti. gyvenu Vilniuje
Atsakyti
Merginos, kurios pačios siuvate ir bandote konstruoti galiu padėti patarimais ir net kursus forume pravesti
Atsakyti
Jega! Markize, butu labai saunu, jei padetum!

Atsakyti
kol kas padėsiu tom kurios jau siuva ar turi bazinę iškarpą, pagal ją galima modeliuti, ir būtų gerai sužynoti kas ką dominą
Atsakyti
Ir dar iškarpai padaryti reikia formulių ir apskaičiavimų pagal savo figūros matmenys, ir pats brėžinys santykiu 1:4 užima vietos. man pirma reikia išsiaiškinti kaip visą tai sudėti į forumą, o į klausimus atsakysiu visus
Atsakyti
Greitos kelnės vaikam, žiūrėti čia:
http://photofile.ru/...?id=10985242#sm
Atsakyti
Sveikos visoms, kas nori siūti biggrin.gif . Galiu atiduoti apie 15 senų "Burda"žurnalų (apie 1989 m.), truputį aptrinti, bet yra visi iškarpų lapai. Žurnalai rusų k.
Atsakyti

Norėčiau , bet problemėlė turbūt, nes aš iš Panevėžio. ax.gif
Atsakyti
nu nuorodos merginos tai liuks, bet kaip ten su dydziais daryti blush2.gif 4u.gif Nes labai yra didelis noas siuti, bet nelabi moku pasidaryti reikiamo dydzio iskarpa blush2.gif Ar galite padėti?
Atsakyti
Norėčiau , bet problemėlė turbūt, nes aš iš Panevėžio

Gaila, bet iki Panevėžio tikrai neplanuoju vykti... verysad.gif Šiap tai "Burda" - tikrai geriausia išeitis toms, kas nemoka daryti iškarpų. Aš pati daug ką siuvu iš jų ir sau, ir vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Vilnietė @ 2005 08 09, 23:14)
Sveikos visoms, kas nori siūti  biggrin.gif . Galiu atiduoti apie 15 senų "Burda"žurnalų (apie 1989 m.), truputį aptrinti, bet yra visi iškarpų lapai. Žurnalai rusų k.

Jei dar neatidavei, tai norėčiau aš pasiimti. Atsiusk savo koordinates i AŽ,paskambinsiu
Atsakyti