Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

QUOTE(zivile21 @ 2007 03 21, 22:31)
gal kas turit kokios sukneles iskarpa?eisiu po menesio i vestuves tai noreciau pasisiut.o noreciau paprastos iki keliu ir kad butu su kaklu.tai va gal kas pagelbesit...laukiu

O tai kuo būsi vestuvėse,pamergė,piršlienė ar į svečius,tai ir turi reikšmės suknėlės modeliui.
Atsakyti
busiu seip svecias..todel ir noriu paprastesnes.bet toj burdoj neradau kuria noriu:( turiu kompe labai panasia, bet kaip man ja cia ikelt????
Atsakyti
QUOTE(zivile21 @ 2007 03 23, 23:51)
busiu seip svecias..todel ir noriu paprastesnes.bet toj burdoj neradau kuria noriu:( turiu kompe labai panasia, bet kaip man ja cia ikelt????

Atsiusk man i nonna@puslapiai.lt ikelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
ok ok ok!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Visos zivile21 sukneles 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
nu aciu NONNA yahoo.gif

o dabar taip..i vestuves noreciau ta pirmaja tik juoda spala, be rankoviu ir medziaga kur tampos(trikotazine ar kaip ten..)nes cia megzta kaip suprantu.o kitos labai patinka, tai gal patartumet kaip ir jas pasiut, usimesciau kai atsils orai.tai va.laukiu gal kas pagelbes
Atsakyti
katiunia gal gali gauti tokio puspalcio iskarpas???
cia 2006/11 burda

user posted image

laukiu atsakymo, gali parasyti man i skype.
Atsakyti
sveikos ax.gif
gal kas turite sito svarkelio svarkelis iskarpas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tsile @ 2007 03 29, 08:18)
Soriukas, jeigu kam pasirodys ne i tema bet ir chia nuspendziau papastinti, ypach toms, kurios nesijaucia tvirtai ir nori ishmokti siuti, plius kiekzinau siuose kursuose moko siuti pagal ishkarpas, o skelbimas toks:
Organizuojam siuvimo kursus.
Butu du kartai i savaite, o greichiausiai koki sekmadieni vienas kartas uz du.
Kursai Kaune. Kiek kalbejausi su vadove tikrai paliko gera ispudi atsizvelgiant i tai kad baigusios merginos pas ja dar uzsisake pamoku ir kiek kalbejau tirkai labai tuom patenkintos, manau kad verta, juolab kad kaina tikrai nedidele apie 256.
Laukiu norinciu ir besidominciu merginu private, kuom greichiau susirinksim tuo greichiau galesim pradeti ir baigti:)

Na tai aš pridėsiu,meistrė labai faina,kaina kursų super thumbup.gif ,tuo labiau,kad Kaune daugiau kursų pradedančioms nėra.

Mokina naudotis Burda,reikalui esant kaip jas pasikoreguoti pagal savo figūrą.
Susikonstruoti pačioms sijoną ,kelnes,stuomens brėžinį ir t.t Ir visų siuvimo pagrindų.

Tik patarimas jei laiko trūkumas,patarčiau vieną kartą per savaitę,nes dėl laiko stokos nevisada spėsit atlikti namų darbus,jei tikrai norėsit išmokti ,namuose reikės taip pat padirbėti.
Atsakyti
sveikos mamytės 4u.gif
gal kuri netyčia buvot radusi suknelės nėštukei modeliuką kokį fainesnį?
Atsakyti
Ash neturiu, bet galetum pasieshkoti cia arcia na, dar cia
Burdos gal Katiunia turetu.. ax.gif
Atsakyti
merginos sveikos ,man siandien kompa tik atveze ,nestukems viena iskarpa paprasta toki vasarai turiu http://www.ottobrede...2/index.html?fi - va toki. jei patiks iskraipu lapa pateiksiu.

del svarkelio- paltuko kolkas nezinau ,daug visko turiu,o laiko mazai,bet perziuresiu.
Atsakyti