Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

QUOTE(geguzevasaris @ 2005 08 15, 23:16)
Burda burda ir dar kartą burda!!!
Mano spintoje beveik viskas siūta pačios- ir paltai ,ir striukės,ir švarkai,ir vaikų drabužiai,ir vakariniai drabužiai,(net kitiems siuvu ir pinigų užsidirbu )biggrin.gif O jokių kursų nesu baigusi .Ir darbas tikrasis mano visai ne siuvėjos,toli gražu. doh.gif

tai gal galit kaip nors nufotkinti ar kitaip parodyti kokio svarkelio iskarpas???labai noriu toookio modernaus silto svarkelio..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gegyte @ 2006 12 24, 15:39)
tai gal galit kaip nors nufotkinti ar kitaip parodyti kokio svarkelio iskarpas???labai noriu toookio modernaus silto svarkelio..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Siūlau pasižiūrėti žurnaluose norimo modelio ir nebūtinai burdoj. o paskui pagal burda, pamodeliavus susikirpti.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2006 12 25, 20:03)
Siūlau pasižiūrėti žurnaluose norimo modelio ir nebūtinai burdoj. o paskui pagal burda, pamodeliavus susikirpti.

Bet jei siuvėja pradedanti ,na tame visai naujokė,tai gali būt sudėtinga pačiai pasimuodeliuoti tas iškarpas.Reikia vistiek siek tiek supratimo apie konstravimą g.gif
Atsakyti
gerai merdinos , bet burdos kioskose nera ir parduotuvese irgi nera, as tik tai uz 2006/2 numeri turiu
Atsakyti
QUOTE(Katiunia @ 2006 12 26, 18:23)
gerai merdinos , bet burdos kioskose nera ir parduotuvese irgi nera, as tik tai uz 2006/2 numeri turiu

Bent Kaune tai spaudos kioskuose nėra.O parduotuvėse yra,gal ne visuose.Nors pati ieškojau 2006/12 tai radau bet sunkiai,gal jie po mažai užsisako g.gif ,o išperka greitai.Bet dabar užsiprenumeravau thumbup.gif
Atsakyti
kur prisinumeravai ir kiek kainuoja ? o burda vaikams ? irgi prisinumeravai ?
Atsakyti
QUOTE(Katiunia @ 2006 12 26, 18:51)
kur prisinumeravai ir kiek kainuoja ? o burda vaikams ? irgi prisinumeravai ?

prenumeravau internetu prenumerata

O dėl vaikams nėra prenumeratos,bet vaikams išeina gal kokie 4 per metus,tai galima ir paieškoti pirkti,o gal klystu g.gif
Atsakyti
turbut veloka prisinumeruotis metams ?
Atsakyti
QUOTE(Katiunia @ 2006 12 26, 20:57)
turbut veloka prisinumeruotis metams ?

kaina numerio nieko nesiskiria ar vienam mėn ar 12mėn.Metam gal jau vėlu,bet gali ir pusei metų,vėliau bus galima vėl pusei metų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiunia @ 2006 12 26, 17:23)

Kioskuose būna, bet labai mažai ir labai greitai išperka. Tad reikia sekti kada atsiranda ar susitarti su kioskininke smile.gif Aš internete žiūriu kada naujas numeris išeina (čia vokiškam puslapy), tada mamos priprašau vis paklausti kioske ar dar neturi ir po kelių dienų randa (konkrečiai Šiauliuose), nes pas mus išvis Burdos nebūna.

Dėl prenumeratos... O jūs klausėt ar prenumerata metams prasideda tik nuo sausio? Pvz., pas mus gali užsisakyti bet kada metams, tai reiškia, kad tu gausi 12 žurnalo numerių, ir visai nesvarbu ar pirmasis numeris bus sausio ar rugsėjo. Pasiteiraukit, gal ir Lt taip galima.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 08 15, 23:16)
Burda burda ir dar kartą burda!!!

Patariu mokytis iš jos.Labai geros iškarpos .Man vyras kartais iš Rusijos parveža tai ten jos mūsų pinigais tekainuoja iki 5 litų.
Bet verta nusipirkt ir čia jei kitos išeities nėra.Tarp kitko,jau nuo 18 metų siuvu,o dabar man virš 30.Nepatarčiau naudotis senomis "burdomis",nes ankstesniuose numeriuose labiau"sumaltos " iškarpos.Naujuose viskas patobulinta(maždaug nuo 1995-ųjų) biggrin.gif
Mano spintoje beveik viskas siūta pačios- ir paltai ,ir striukės,ir švarkai,ir vaikų drabužiai,ir vakariniai drabužiai,(net kitiems siuvu ir pinigų užsidirbu )biggrin.gif O jokių kursų nesu baigusi .Ir darbas tikrasis mano visai ne siuvėjos,toli gražu. doh.gif

va lygiai taip ir aš siuvu ir naudojuosi burda. net nebūtina pirkti vis naują Nr, nes ten dažnai tas pats, tik detalės pakeistos. dažnai pati improvizuoju. aišku, kai keičiasi mados, keičiasi ir fasonai, tada jau prireikia naujo nr, tongue.gif
Atsakyti
bet tas ottobre ten iskarpos labai fainos, ir kudom ir ne. ten pas juos beveik viskas vienodai. uztad ir ieskau gal kas turi koki vassaros numerio
Atsakyti