Sveiki.sios temos paskelbt kazkodel negalejau tai drauge uz mane tai padare. O pavadinima truputi as ne taip parasiau OTTOBRE DESIGN ir jis va taip atrodo tesiog ten iskraipu nera http://www.ottobrede...m/de/index.html ir dar https://www.ottobred...p/en/index.html
Papildyta:
gal netgi galima susitarti jeigu kas turit parduot siu zurnalu. arba susitikt ir as atsisvesciau, jeigu veiksmas butu Vilniuje.
idomu kodel mus cia perkele , as visai ne zalia
QUOTE(Katiunia @ 2006 12 10, 03:38)
idomu kodel mus cia perkele , as visai ne zalia
Tai negi bus dvi temos žalioms siuvejoms ir nežalioms siuvejoms .Juk reikia vienos kitoms padeti,jei lankysis cia tik žalios tai ir liks žalios,jei negaus patarimu iš nežaliu
Ir ne matau reikalo tokio pat pobudžio atidarineti temas.
tesiog tikejausi kad greiciau zmones pamatys ka as ieskau. va kame reikalas. o taip gal ne visos patirusios siuvejos perskaito sia tema. o siaip taip gerai kada viskas viename. bet kituose forumuose atskiros temos kiekvienam zurnalui. del to ir pamaniau taip padaryt, ir ieskantiems patogiau.
QUOTE(Katiunia @ 2006 12 09, 23:03)
Sveiki.sios temos paskelbt kazkodel negalejau tai drauge uz mane tai padare. O pavadinima truputi as ne taip parasiau OTTOBRE DESIGN ir jis va taip atrodo tesiog ten iskraipu nera http://www.ottobrede...m/de/index.html ir dar https://www.ottobred...p/en/index.html
Papildyta:
gal netgi galima susitarti jeigu kas turit parduot siu zurnalu. arba susitikt ir as atsisvesciau, jeigu veiksmas butu Vilniuje.
Papildyta:
LABAI LABAI ŽURNALAI! Įdomu ar jų Lietuvoje išvis yra?
Suprantu kad yra galimybė parsisiųsti,jei būtų daugiau norinčių,galėtume koperuotis aš norėčiau bent 2
Merginos, labai pribrendo reikalas pasisiūt tokią ilgą lininę suknelę. Na gal vos vos įliemenuotą, o paskui gražiai išplatėjančią... Gal kas iškarpą kartais turit?..
QUOTE(žostautė @ 2006 12 11, 13:32)
Merginos, labai pribrendo reikalas pasisiūt tokią ilgą lininę suknelę. Na gal vos vos įliemenuotą, o paskui gražiai išplatėjančią... Gal kas iškarpą kartais turit?..
iš Burdos tiktų? gal rasčiau ką
Žinoma tiktų
QUOTE(gida @ 2006 12 11, 10:45)
LABAI LABAI ŽURNALAI! Įdomu ar jų Lietuvoje išvis yra?
Suprantu kad yra galimybė parsisiųsti,jei būtų daugiau norinčių,galėtume koperuotis aš norėčiau bent 2
sveikas as uz 2002 metus viena turiu zurnala tai galeciau atskenuot ir ir tau atsiust na per emaila ar dar kaip . nenori ? ten pas mane vaikiskas zurnalas. as bandisiu nusiust toki laiska i OTTOBRE su klausimais apie zurnalus na ju kainas(senus numerius), nauji 2 numeriai jei as taip supratau 12 euro+ pastas 8 euro. tai pranesiu jeigu gausis nusiust ir ka jie atsake. nes bandisiu angl.kalba rasyt.
nusiunciau i OTTOBRE laiskeli su klausimais ,tai kai bus atsakynas parasysiu.
QUOTE(Katiunia @ 2006 12 14, 04:55)
sveikas as uz 2002 metus viena turiu zurnala tai galeciau atskenuot ir ir tau atsiust na per emaila ar dar kaip . nenori ? ten pas mane vaikiskas zurnalas. as bandisiu nusiust toki laiska i OTTOBRE su klausimais apie zurnalus na ju kainas(senus numerius), nauji 2 numeriai jei as taip supratau 12 euro+ pastas 8 euro. tai pranesiu jeigu gausis nusiust ir ka jie atsake. nes bandisiu angl.kalba rasyt.
Yra gi ten ir senųjų numerių kainos. Spaudi ant Subscribe ir išmeta langą, kuriame viskas surašyta, tiek naujų, tiek senesnių žurnalų kainos:
... to order the following issues of Ottobre design® from the years 2000-2006.
Price per issue:
8.10 euros (years 2000-2003)
8.50 euros (2004-2005)
8.70 euros (2006-)
(+ postage 3.20 euros per shipment).
QUOTE(kris @ 2006 12 19, 02:18)
Yra gi ten ir senųjų numerių kainos. Spaudi ant Subscribe ir išmeta langą, kuriame viskas surašyta, tiek naujų, tiek senesnių žurnalų kainos:
Price per issue:
8.50 euros (2004-2005)
8.70 euros (2006-)
Price per issue:
8.50 euros (2004-2005)
8.70 euros (2006-)
Sveiki,na ir atsiunte laiska, kad nuo 7 iki 8 euro seni numeriai o nauji ziurint kiek uzsisakyt nori. arba kai prisinumeruosi.
taigi niekas neturit jokiu minciu ?