Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

QUOTE(awyte` @ 2006 07 04, 21:56)
nu ce zmones nori pigiau prasisukti turbut biggrin.gif
bet seip tai manau vien is burdu mokytis nieko gero. reikia tikrai n metu prasiuti, kad kazka ismoktum. Neuzteko man kantrybes, tad dabar lankau konstravimo kursus  thumbup.gif visgi tiksliai pagal savo figura sukonstruotas drabuzis yra zymiai geriau nei bet kokia gatava iskarpa standartinei figurai ax.gif

O kur,leisk paklausti tu lankai tuos kursus? Ir kokia kaina būtų Įdomu. Siuvimas mano hobis. Aš sutinku su tavo nuomone. Bet ... esu taip pat tik BURDOS siuvėja. Kuri dar daug ko nežino. Tačiau taip pat kol kas manau, kad jei žmones siuva iš BURDOS ir jiems tinka ir patinka, tai kodėl gi ne tačiau... O ką Statkevičius čia pasakyti tai oi oi oi. Kuo žmogus daugiau žinai ir mokaisi, tuo sunkiau jam įtikti.
Atsakyti
Aš lankau Modijos mados centre. 3 mėnesių konstravimo ir modeliavimo kursai man kainavo 600 LT ax.gif Ką bepasisiūnu - viskas kaip nulieta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo awyte`: 24 spalio 2006 - 11:54
QUOTE(awyte` @ 2006 10 24, 12:53)
Aš lankau Modijos mados centre. 3 mėnesių konstravimo ir modeliavimo kursai man kainavo 600 LT ax.gif Ką bepasisiūnu - viskas kaip nulieta biggrin.gif

nu jooo g.gif vien dėl tokių kursų norisi Vilniuj gyventi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirma @ 2006 10 24, 13:55)
nu jooo  g.gif  vien dėl tokių kursų norisi Vilniuj gyventi  blush2.gif

O Kaune,tai ir nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(awyte` @ 2006 10 24, 12:53)

ačiū. Reiks paieškoti internete adreso. O ten ruošia profsionalias siuvėjas ar mėgėjas?
Atsakyti
Nu tai ką tik skambinau į tą Modija. Tai dabar jau viena grupė yra prasidėjusi. Kita bus po Naujų Metų. 3,5 mėn. trunka kursai 2 kart į savaitę. A.Goštauto 11-319, tel. 5-2614754. Va kokia reklamą padariau. Tai gal ten galėtų supermamoms kursus su nuolaidą pravest? biggrin.gif
Atsakyti
O gal kuri turite kokiu lengvuciu drabuzeliu siuvimo iskarpu?

Dekui! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2006 10 29, 21:23)
O gal kuri turite kokiu lengvuciu drabuzeliu siuvimo iskarpu?

Dekui! 4u.gif

O kokiu tau iškarpu reikia,čia turėjai minti kompe g.gif
Atsakyti
Gali but betkas, kas nera per daug sunku pradedanciajai. Kad kazka suprasciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(awyte` @ 2006 10 24, 11:53)

O anksčiau buvai siuvusi? Nes aš tai nekokia siuvėja, o vis norisi išmokti. ax.gif

QUOTE(Lijundra @ 2006 10 26, 07:27)
Nu tai ką tik skambinau į tą Modija. Tai dabar jau viena grupė yra prasidėjusi. Kita bus po Naujų Metų. 3,5 mėn. trunka kursai 2 kart į savaitę. A.Goštauto 11-319, tel. 5-2614754. Va kokia reklamą padariau. Tai gal ten galėtų supermamoms kursus su nuolaidą pravest?  biggrin.gif

O kokiu laiku vyksta?
Atsakyti
Anksčiau tik iš Burdų siūdavau, bet atsibodo, kad rūbai ne itin gerai gulėdavo, be to, pati turiu daug idėjų ax.gif Tuose kursuose išmokau pati pasidaryti iškarpas, tačiau įvairių smulkių operacijų (kišenių, apykaklių, užsegimų, visokių dygsniukų) ten mūsų nemokino, tad jaučiu šitų dalykų eisiu pas Danutę "damušinėti" biggrin.gif

Bent jau kai aš lankiau, vykdavo arba pirmadieni-trečiadienį, arba antradienį-ketvirtadienį, nuo 17.30. Bet čia paprastai su visom besimokančiom derinama.
Atsakyti
Turiu tokių žinių: radau Kaune, kur moko siuti pradančiosiom.
Šiuo metu renkama nauja grupė. Tai jeigu domina tai kreipkitės į privatą. 4u.gif
Kuo greičiau susirinktų tuo greičiau pradetume biggrin.gif
Kokia man ish to nauda? Tai kad labai noriu mokytis, o kolkas dar truksta keletos merginu:) Taigi laukiu nesulaukiu norinčių mokytis! bigsmile.gif
Atsakyti