QUOTE(labuxe @ 2006 08 01, 15:39)
as bent jau tep suprantu kad is sio psl http://www.lekala.info/dn.html reikia persisust demo versija o is sio http://www.lekala.info/cdpw.html galima i emaila persisiusti patinkanti modeli.tik as vieno nesuprantu kuri programa yra demo versija
As atsisiunciau Demo N37, bet cia diskas su drabuzeliais nestukems, o man dar nereikia
QUOTE(labuxe @ 2006 08 01, 17:15)
raganyte o kuria programa tu atsisiuntei na demo versija as nesuprantu kuri programa yra demo versija
As ir ne programa parsisiunciau o kompakta su drabuziu modeliukais nestukems.
QUOTE(labuxe @ 2006 07 27, 11:04)
aisq, na as radau ir vokiska versija ten kazkas normaliau bet vokiskai nelabai ka suprantu
gal nurodytum adresiuka?
QUOTE(raganyte @ 2006 08 01, 16:43)
As atsisiunciau Demo N37, bet cia diskas su drabuzeliais nestukems, o man dar nereikia
O tai nemokamas disko parsisiuntimas?As kazkaip supratau,kad diskus galima tik nusipirkti...
Jau beveik baigiau nerti tokį sijoną:
dabar iškilo problemėlė kaip po juo pasisiųti pasijonį.
Gal galėtumėte patarti kokią medžiagą geriausia būtu rinktis ir kokią iškarpą pasidaryti?
Gal galėtumėte patarti kokią medžiagą geriausia būtu rinktis ir kokią iškarpą pasidaryti?
QUOTE(Kozete @ 2006 08 02, 13:38)
Jau beveik baigiau nerti tokį sijoną:
jeigu toks pat kaip paveikslėly, tai margą trikotaža, iškarpa saulės kliošo - čia jeigu tavo nunertas sijonas minkštas, jei standokas tai - ploną drobelę, gali būti taip pat marga, iškarpa - saulės kliošo.
sėkmės, gražus sijonas
QUOTE(Akvilė @ 2006 08 02, 12:52)
jeigu toks pat kaip paveikslėly, tai margą trikotaža, iškarpa saulės kliošo - čia jeigu tavo nunertas sijonas minkštas, jei standokas tai - ploną drobelę, gali būti taip pat marga, iškarpa - saulės kliošo.
sėkmės, gražus sijonas
sėkmės, gražus sijonas
Ačiū reiks bandyti, senai nieko tokio nesiuvau ir šiaip nesu siuvimo mėgėja.
Galvojau, gal be pasijonio daryti ir vaikščioti kaip dabar madingos tokios "tympos" iki kulniukų.
Kažin ar neatrodyčiau vulgarei?
tai va pasižiūrėjau aš tą Leko, tai yra profesionali programa konstruktoriams ir ji yra mokama - pakankamai brangi. kompaktai taip pat visi mokami. bet jie duoda kelis modelius parsisiųsti nemokamai, o taip pat, kad tuos modelius galėtum parsisiųsti reikia parsisiūsti ir programą. ten yra nuorodos ką galima siųstis. aišku kas pats nemoka daryti lekalų tai labai geras dalykas.
nors man toks dalykas būtų idomu tik išbandyti, nes lekalus darausi pati.
nors man toks dalykas būtų idomu tik išbandyti, nes lekalus darausi pati.
QUOTE(~saulyte~ @ 2006 08 02, 12:51)
O tai nemokamas disko parsisiuntimas?As kazkaip supratau,kad diskus galima tik nusipirkti...
Nemokamas. Bet ten demo versija, tai turbut nevisos funkcijos veikia.
galbūt aš truputi ne į temą pataikysiu, bet iškarpos kelios nemokamos pagal asmeninius išmatavimus www.patternmaker.com (mokančioms angliškai). Programos bandymui kodą mėnesiui atsiunčia nemokamai, o palaidinė tikrai gerai guli (truputi pataisius ir švarkas prigludęs geras išeina)