Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

QUOTE(MAMICY @ 2006 07 23, 19:30)
Gal kas nard4t internete ir matet kur nors "geliu" mergaites (tos kur barsto ziedlapius jauniesiems suknutes modeliuka). Pirkti tokios kokios noriu nerandu, o anyta truputeli siuvanti - pasiutu, bet turiu pristatyti tikslius brezinius  g.gif  (tiesa mergica ~86 cm ugio 1.5-2 metu amziaus smile.gif )

turiu omeny kazka tokio user posted imageuser posted image

arba va tokio

Matau iš Eigulių biggrin.gif ,perversiu Burdas jei nori,tikrai kažką mačiau panašaus mergyčkom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2006 07 24, 17:15)
Matau iš Eigulių biggrin.gif ,perversiu Burdas jei nori,tikrai kažką mačiau panašaus mergyčkom mirksiukas.gif

jei tai jusu neapsunkintu... flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2006 07 24, 19:05)
jei tai jusu neapsunkintu...  flirt.gif

pažiūrėjau yra kelios,bet tik nuo 98cm mergytėm verysad.gif .Iš bėdos tai būtų galima mažinti g.gif
Atsakyti
norejau paklausti gal kas naudojasi leko siuvimo programa kaip ten su ja nes as nieko nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(labuxe @ 2006 07 26, 19:53)
norejau paklausti gal kas naudojasi leko siuvimo programa kaip ten su ja nes as nieko nesuprantu  unsure.gif

Pas mus tikriausia permažai siuvėjų verysad.gif ,kiek klausinėjau niekas nežino.Pati buvau parsisiuntusi ir ten būtų labai paprasta naudotis,bet galvoju kad dar reikėtų kažkokios programos kompe,o gal reikėtų pirkti tą Leko g.gif
Atsakyti
aisq, na as radau ir vokiska versija ten kazkas normaliau bet vokiskai nelabai ka suprantu
Atsakyti
QUOTE(labuxe @ 2006 07 27, 11:04)
aisq, na as radau ir vokiska versija ten kazkas normaliau bet vokiskai nelabai ka suprantu

jei ką išsiaiškintum pranešk,aš jau senai kažko panašaus ieškau g.gif
Atsakyti
QUOTE(labuxe @ 2006 07 26, 20:53)
norejau paklausti gal kas naudojasi leko siuvimo programa kaip ten su ja nes as nieko nesuprantu  unsure.gif

o gal galėtum plačiau pakomentuoti kokia tai programa ir kur ją rasti. gal man pavyktų ją perkasti, aš esu siuvinių konstravimą baigusi, žinau nemažai metodikų lekalų gamybai
Atsakyti
http://www.lekala.info/ siame tinklapy as radau sia leko programa, na ten(programoj toje) isikeli patikusi rubo modeli kuri taip pat galima persisiusti is sio tinklapio ir poto ivedi savo duomenis(ismatavimus) ir turi ismesti iskarpas vadinamuosius lekalus ir veliau tereikia atsispausdinti na bent jau taip turetu buti bet man ten nelabai kas suprantama nes rusu nesigaudau g.gif
Atsakyti
QUOTE(labuxe @ 2006 07 30, 17:43)
http://www.lekala.info/ siame tinklapy as radau sia leko programa, na ten(programoj toje) isikeli patikusi  rubo modeli kuri taip pat galima persisiusti is sio tinklapio ir poto ivedi savo duomenis(ismatavimus) ir turi ismesti iskarpas vadinamuosius lekalus ir veliau tereikia atsispausdinti na bent jau taip turetu buti bet man ten nelabai kas suprantama nes rusu nesigaudau  g.gif

As du(nemokamus)modeliukus pameginau parsisiusti pagal mano figuros duomenis,bet kompe truksta kazkokios programos,kad galetu atidaryti sias iskrapas. g.gif O visa kita supratau,kad reikia pirkti kompaktus.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(labuxe @ 2006 07 30, 17:43)
http://www.lekala.info/ siame tinklapy as radau sia leko programa, na ten(programoj toje) isikeli patikusi  rubo modeli kuri taip pat galima persisiusti is sio tinklapio ir poto ivedi savo duomenis(ismatavimus) ir turi ismesti iskarpas vadinamuosius lekalus ir veliau tereikia atsispausdinti na bent jau taip turetu buti bet man ten nelabai kas suprantama nes rusu nesigaudau  g.gif

kai turėsiu laiko žvilgtersiu, gal šiandien vakare, kai mažius nueis miegoti, išsiaiškinsim
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2006 07 31, 11:11)
As du(nemokamus)modeliukus pameginau parsisiusti pagal mano figuros duomenis,bet kompe truksta kazkokios programos,kad galetu atidaryti sias iskrapas. g.gif O visa kita supratau,kad reikia pirkti kompaktus.... schmoll.gif

Tai va aš ir kaip naršiau tam leko,tai taip supratau reikia kažkokios programos g.gif ,arba pirkti cd.

Nors reikės dar ten įlysti,gal bendrom jėgom ką išsiaiškinsim biggrin.gif
Atsakyti