QUOTE(awyte` @ 2006 07 04, 22:56)
bet seip tai manau vien is burdu mokytis nieko gero. reikia tikrai n metu prasiuti, kad kazka ismoktum.
Čia kaip kam.
Gal aš kažką genuose turiu "link siuvimo" , gal potraukis siūti yra didesnis nei pas kitas, bet siuvuosi viską nuo bliuzelių ligi žieminių striukių ir paltų- sau.Vaikai taip pat apsiūti anksčiau būdavo (dabar nebereikia , yra gi tos paqrduotuvės ) Anksčiau ir dabar yra burdose po vieną kitą modeliuką su visa siuvimo eiga ir nuotraukomis,aprašu (juo aš nesinaudoju)-puikiausiai galima pastudijuoti.
Papildyta:
QUOTE(Kirma @ 2006 07 04, 23:34)
tikrai pigiau: man į Vilnių važinėtis į kursus ohooo kiek kainuotų.
Siuvimo pradmenų mokiaus mokykloj, konstravimo irgi, bet nieko nesu siuvus naudodama savo sukonstruotas iškarpas, naudojuosi Burdos iškarpom,
bet jas koreguoju pagal savo figūrą. Ir dukrai taip pat koreguoju.
Siuvėja, manau, siuvo ir man, ir dukrai švarkelius pagal standartines iškarpas,
tik po to koregavo siuvinius, nieko gero neišėjo .
Kitiems nesiuvu, bet savo šeimai - Burdos iškarpos.
Siuvimo pradmenų mokiaus mokykloj, konstravimo irgi, bet nieko nesu siuvus naudodama savo sukonstruotas iškarpas, naudojuosi Burdos iškarpom,
bet jas koreguoju pagal savo figūrą. Ir dukrai taip pat koreguoju.
Siuvėja, manau, siuvo ir man, ir dukrai švarkelius pagal standartines iškarpas,
tik po to koregavo siuvinius, nieko gero neišėjo .
Kitiems nesiuvu, bet savo šeimai - Burdos iškarpos.
Va aš ir sakau , kas siuva tas pritars, jog galima ir įmanoma netgi geriau, nei su standartinėmis kursų iškarpomis pasiūti.O fainiausia tose iškarpose , kad kiekvienas modelis turi 5 dydžius( linijas einančias paraleliai) ir galima koreguoti iškarpą pagal savo figūrą.Kadangi man tenka siūti ir klientėms, tai jų ateina įvairiausių figūrų (ne visos gi 90-60-90).Pvz., reikia moteriškei švarkelio , bet krūtinės dydis koks 44, o liemuo 40 dydžio, o klubai gal koks 42, na tai jokių problemų ,darausi iškarpą specialiai jai pagal jos dydžius, kur reikia pervedu liniją iš 42 į 40-ą, iš 40-o į 44-ą...