Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

taip , naujagimiui 3in1 superinis variantas smile.gif
ten kaina uzlenke biskiuka to vezimelio...bet LT turbut pigiau ir nera...

del rankenos. as pati nevaikstau i lauka su vaiku su vezimu rajone. mes namie nakti prie atidaryto lango, o diena - parduotuvese blush2.gif siandien isejom pasibastyt. balos, ledas, purvai, sniegas - visko buvo. pirstiniu nenesioju as - gi nebunu lauke - is masinos i masina biggrin.gif tai su viena ranka stumdinejau daug...ir nieko visai smile.gif o po pardes isvis lengvai... gal cia iprast reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 01 13, 02:04)
taip , naujagimiui 3in1 superinis variantas smile.gif
ten kaina uzlenke biskiuka to vezimelio...bet LT turbut pigiau ir nera...

del rankenos. as pati nevaikstau i lauka su vaiku su vezimu rajone. mes namie nakti prie atidaryto lango, o diena - parduotuvese  blush2.gif siandien isejom pasibastyt. balos, ledas, purvai, sniegas - visko buvo. pirstiniu nenesioju as - gi nebunu lauke - is masinos i masina biggrin.gif tai su viena ranka stumdinejau daug...ir nieko visai smile.gif o po pardes isvis lengvai... gal cia iprast reik  g.gif

O man tenka su vaiku pasivaikscioti, ne daznai bet tenka ax.gif Bet prie rankenos pripratau, yra kaip yra, nieko nepakeisiu blush2.gif
o po parduotuves su siuo vezimeliu thumbup.gif va drauge turi Quinny , mes telpam tarp lentynu, o ji su savo quinny ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkadk: 13 sausio 2008 - 10:21
man i rrankena netrukdo ir vaikstant su telefu kalbu ir stumdau jau pripratau, nors is pradziu buvo sunku ir kojas apsispardydavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkadk @ 2008 01 13, 01:30)
Privalumas vientisa rankena 4u.gif turim mes ct 01, tai kartais vargstu. Bet siaip  thumbup.gif  nekeisciau i nieka vezimuko.
O Jus naujagimiui ar didesniam? Jei naujagimiui, geriau pirkite 3 in 1

Ne mum 8 menesiai smile.gif
Atsakyti
Kaune Jonelio kieme buvau macius pirkt Chicco lopsiuka senesnio modelio,jei kam reikia pasiteiraukit,gal dar turi, kaina turetu but nedidele..
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2008 01 13, 13:08)
man i rrankena netrukdo ir vaikstant su telefu kalbu ir stumdau jau pripratau, nors is pradziu buvo sunku ir kojas apsispardydavau  lotuliukas.gif

Kas del koju ,tai tikrai,mano abu mazieji pirsciukai buvo melyni ir skaudejo nerealiai.Kazko vis i tuos tekinius pataikydavau. ax.gif biggrin.gif Nu cia biski ne i tema. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 01 13, 14:14)
Kaune Jonelio kieme buvau macius pirkt Chicco lopsiuka senesnio modelio,jei kam reikia pasiteiraukit,gal dar turi, kaina turetu but nedidele..

pilka, ane? smile.gif
as ir maciau - simtas ar simtas pem litu. svarus, balta spalva kaip naujo. su medziaginem rankenom smile.gif
Atsakyti
Lia 4u.gif
Jau beveik menesi vazinejam S3 ax.gif Kol kas labai patinka, nes labai manevringas ir lengvai valdomas, i kalniuka nelabai sunku stumt. Bet teko pas mama inest i buta, tai buvo ziauru doh.gif
Bet mums autokedute nelabai telpa i masiniuka doh.gif
Gal galit parasyt, kaip Jus tvirtinat, nes su padu pas mus netelpa i mano Audine80 ant galines sedines doh.gif O jei be pado, tai irgi kazkaip negerai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 13 sausio 2008 - 22:09
QUOTE(Nonna @ 2008 01 13, 22:09)
Lia  4u.gif
Jau beveik menesi vazinejam S3  ax.gif Kol kas labai patinka, nes labai manevringas ir lengvai valdomas, i kalniuka nelabai sunku stumt. Bet teko pas mama inest i buta, tai buvo ziauru  doh.gif
Bet mums autokedute nelabai telpa i masiniuka  doh.gif
Gal galit parasyt, kaip Jus tvirtinat, nes su padu pas mus netelpa i mano Audine80 ant galines sedines  doh.gif O jei be pado, tai irgi kazkaip negerai  schmoll.gif

is aukscio netelpa??? keistai kazkaip. balia, negali niekad zinot. man i gala visai ir be pado netilpo...
as be pado naudojau, nes dejau prieky ir veidu i kelia, guldydama labiau, kad jei greit stabdyt ar pan, nepakenkt vaikui...
be pado jei veidu i gala tai tiesiog dirzu apkabini ir laikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mette @ 2008 01 08, 09:59)
Dekui jums mamytes uz pagalba,as dar daugiau susipainiojau,koki vezima pirkti.Kadangi laukiuosi pirmo vaikucio,tai vis norisi geriausio ir patogiausio.
O kaip ten sportinej dali ar yra gulima padetis (chicco Tour 4)?

Šio modeliuko sportinuke nėra visiškai gulimos padėties (ką tik nusipirkom, tai išsinagrinėjau visą, galiu pakonsultuot kas domina lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2008 01 14, 18:15)
Šio modeliuko sportinuke nėra visiškai gulimos padėties (ką tik nusipirkom, tai išsinagrinėjau visą, galiu pakonsultuot kas domina  lotuliukas.gif )

labai geras pasirinkimas thumbup.gif ir i bagazine ikist tilps wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 01 14, 19:38)
labai geras pasirinkimas  thumbup.gif  ir i bagazine ikist tilps wink.gif

Ačiū 4u.gif Vakar vežėm bagažinėj, tikrai nedaug vietos užima, dar daiktų daug tilps šalia thumbup.gif
Atsakyti