taip , naujagimiui 3in1 superinis variantas
ten kaina uzlenke biskiuka to vezimelio...bet LT turbut pigiau ir nera...
del rankenos. as pati nevaikstau i lauka su vaiku su vezimu rajone. mes namie nakti prie atidaryto lango, o diena - parduotuvese siandien isejom pasibastyt. balos, ledas, purvai, sniegas - visko buvo. pirstiniu nenesioju as - gi nebunu lauke - is masinos i masina tai su viena ranka stumdinejau daug...ir nieko visai o po pardes isvis lengvai... gal cia iprast reik
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 01 13, 02:04)
taip , naujagimiui 3in1 superinis variantas
del rankenos. as pati nevaikstau i lauka su vaiku su vezimu rajone. mes namie nakti prie atidaryto lango, o diena - parduotuvese siandien isejom pasibastyt. balos, ledas, purvai, sniegas - visko buvo. pirstiniu nenesioju as - gi nebunu lauke - is masinos i masina tai su viena ranka stumdinejau daug...ir nieko visai o po pardes isvis lengvai... gal cia iprast reik
O man tenka su vaiku pasivaikscioti, ne daznai bet tenka Bet prie rankenos pripratau, yra kaip yra, nieko nepakeisiu
o po parduotuves su siuo vezimeliu va drauge turi Quinny , mes telpam tarp lentynu, o ji su savo quinny ne
man i rrankena netrukdo ir vaikstant su telefu kalbu ir stumdau jau pripratau, nors is pradziu buvo sunku ir kojas apsispardydavau
QUOTE(astulkadk @ 2008 01 13, 01:30)
Privalumas vientisa rankena turim mes ct 01, tai kartais vargstu. Bet siaip nekeisciau i nieka vezimuko.
O Jus naujagimiui ar didesniam? Jei naujagimiui, geriau pirkite 3 in 1
O Jus naujagimiui ar didesniam? Jei naujagimiui, geriau pirkite 3 in 1
Ne mum 8 menesiai
Kaune Jonelio kieme buvau macius pirkt Chicco lopsiuka senesnio modelio,jei kam reikia pasiteiraukit,gal dar turi, kaina turetu but nedidele..
QUOTE(questa @ 2008 01 13, 13:08)
man i rrankena netrukdo ir vaikstant su telefu kalbu ir stumdau jau pripratau, nors is pradziu buvo sunku ir kojas apsispardydavau
Kas del koju ,tai tikrai,mano abu mazieji pirsciukai buvo melyni ir skaudejo nerealiai.Kazko vis i tuos tekinius pataikydavau. Nu cia biski ne i tema.
QUOTE(happy @ 2008 01 13, 14:14)
Kaune Jonelio kieme buvau macius pirkt Chicco lopsiuka senesnio modelio,jei kam reikia pasiteiraukit,gal dar turi, kaina turetu but nedidele..
pilka, ane?
as ir maciau - simtas ar simtas pem litu. svarus, balta spalva kaip naujo. su medziaginem rankenom
Lia
Jau beveik menesi vazinejam S3 Kol kas labai patinka, nes labai manevringas ir lengvai valdomas, i kalniuka nelabai sunku stumt. Bet teko pas mama inest i buta, tai buvo ziauru
Bet mums autokedute nelabai telpa i masiniuka
Gal galit parasyt, kaip Jus tvirtinat, nes su padu pas mus netelpa i mano Audine80 ant galines sedines O jei be pado, tai irgi kazkaip negerai
Jau beveik menesi vazinejam S3 Kol kas labai patinka, nes labai manevringas ir lengvai valdomas, i kalniuka nelabai sunku stumt. Bet teko pas mama inest i buta, tai buvo ziauru
Gal galit parasyt, kaip Jus tvirtinat, nes su padu pas mus netelpa i mano Audine80 ant galines sedines O jei be pado, tai irgi kazkaip negerai
QUOTE(Nonna @ 2008 01 13, 22:09)
Lia
is aukscio netelpa??? keistai kazkaip. balia, negali niekad zinot. man i gala visai ir be pado netilpo...
as be pado naudojau, nes dejau prieky ir veidu i kelia, guldydama labiau, kad jei greit stabdyt ar pan, nepakenkt vaikui...
be pado jei veidu i gala tai tiesiog dirzu apkabini ir laikos
QUOTE(mette @ 2008 01 08, 09:59)
Dekui jums mamytes uz pagalba,as dar daugiau susipainiojau,koki vezima pirkti.Kadangi laukiuosi pirmo vaikucio,tai vis norisi geriausio ir patogiausio.
O kaip ten sportinej dali ar yra gulima padetis (chicco Tour 4)?
O kaip ten sportinej dali ar yra gulima padetis (chicco Tour 4)?
Šio modeliuko sportinuke nėra visiškai gulimos padėties (ką tik nusipirkom, tai išsinagrinėjau visą, galiu pakonsultuot kas domina )
QUOTE(Varėnė @ 2008 01 14, 18:15)
Šio modeliuko sportinuke nėra visiškai gulimos padėties (ką tik nusipirkom, tai išsinagrinėjau visą, galiu pakonsultuot kas domina )
labai geras pasirinkimas ir i bagazine ikist tilps
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 01 14, 19:38)
labai geras pasirinkimas ir i bagazine ikist tilps
Ačiū Vakar vežėm bagažinėj, tikrai nedaug vietos užima, dar daiktų daug tilps šalia