Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(Melitukas @ 2008 07 04, 11:08)
Sveikutes. Turiu klausimeli. Pas mane trio ct 0.1, tik turiu problema: lopsio dugnas pasukus ratuka turetu pasikelti ir galvyte auksciau uretu but. Tai, pakelt pakeliu, bet pavazinejus biskuti, ar bent jau pajudinus kazkiek, pastoviai nusileidzia tas dugnas pats ir vaiko galva visalaika zemiau buna. ar pas ka nors taip buna, ar cia pas mane brokas kazkoks. Pakeliu, o po poros minuciu jau vel nusileides.  verysad.gif

Manau, kad brokuotas. Pas mus pakeli ir puikiai laikosi, kol pati nenuleidžiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2008 07 04, 10:08)
Sveikutes. Turiu klausimeli. Pas mane trio ct 0.1, tik turiu problema: lopsio dugnas pasukus ratuka turetu pasikelti ir galvyte auksciau uretu but. Tai, pakelt pakeliu, bet pavazinejus biskuti, ar bent jau pajudinus kazkiek, pastoviai nusileidzia tas dugnas pats ir vaiko galva visalaika zemiau buna. ar pas ka nors taip buna, ar cia pas mane brokas kazkoks. Pakeliu, o po poros minuciu jau vel nusileides.  verysad.gif

gal jau ,,atgyvenes"? ar nauja pirkot?
gali but ant naujesnio remo senesnis lopsys ir atvirksciai
jei nauja pirkot - eikit i pardavimo vieta
Atsakyti

Sveikos mamytes,,gal kam reikia kedutes chicco 2007m. kolekcijos atiduodu pigiai
tik 150lt. raudona su pilku.prasom,...
Papildyta:
tai yra 2008m.kolekcijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 07 05, 00:07)
gal jau ,,atgyvenes"? ar nauja pirkot?
gali but ant naujesnio remo senesnis lopsys ir atvirksciai
jei nauja pirkot - eikit i pardavimo vieta

Pirkom vieno vaiko vazineta, pirktas buvo 2007 metais, nes ir tu metu modelis . O idomu ar pataisyt galima. O ka galejo nuo vieno vaiko ir "pareit" g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2008 07 05, 12:23)
Pirkom vieno vaiko vazineta, pirktas buvo 2007 metais, nes ir tu metu modelis . O idomu ar pataisyt galima. O ka galejo nuo vieno vaiko ir "pareit" g.gif  verysad.gif

issidevi ten zinok sad.gif pas mane pirmas lopsys irgi toks buvo
Atsakyti
Nauja tema va čia Nauja tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hush @ 2008 07 11, 12:18)
Nauja tema va čia Nauja tema  ax.gif

reikejo sita tema uzbaigt. naujos temos kurimas - jokia garbe, jei to siekta.

tour 4 vezimas - nuostabus ben t jau man. telpa i bagaza, nereik nuiminet pries rato. lopsys - ilgas pakankamai. pilnai gulimos padeties nera
Atsakyti
mamukai, o plaunat s3 sportinuko sėdimąją skalbiankėj? g.gif aš kol kas vis su rankytėm, bet jau pagriso - mano šviesus yr, tad tenka dažnai plauti doh.gif
Atsakyti
o as pagaliau uzsisakiau Chicco trio for me, tai dabar laukiu su dziaugsmu kol atves clap.gif
Atsakyti
del plovimo - as tik su sepeciu plaunu, kazkaip lengvai ir greit vonioj iguldzius issiplauna smile.gif
tik paskutiniu metu tyngiu labai biggrin.gif

QUOTE(Juste @ 2008 07 15, 20:06)
o as pagaliau uzsisakiau Chicco trio for me, tai dabar laukiu su dziaugsmu kol atves  clap.gif

kokia kaina gaunas uzsisakyt?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti