Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(vilmuxxx @ 2007 12 19, 23:20)
sveikos  4u.gif
gal galit kuri patarti del chicco. buciau labai dekinga smile.gif
1. kuo chicco vezimeliai pries kitus pranasesni?
2. kelia itarima maziukai ir netvirti ratai? ar su jai imanoma prie juros arba per pieva vaziuoti?
3. man kaip ir nieko buti 2008m. triju daliu modeliukas, bet spalvos beviltiskos verysad.gif toks pigus gariuninis vezimas tokiu spalvu atrodo? gal zinot ar buna normaliu spalvu, t.y. vienos spalvos pvz. arba normaliai melynas (negrazu oranzines - melynos) derinys verysad.gif

Ratukai chicco tikrai tvirti smile.gif Na čia kam ko reik g.gif jei ratukai bus dideli vežimas bus sunkesnis, ir sulanksčius žymiai daugiau vietos užims smile.gif o man chicco tuo ir patinka, kad jis toks kompaktiškas, ir į bagažine telpa, ir dar vietos sočiai lieka.
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2007 12 20, 19:01)
vilmuxxx, del spalvu tai cia konio reikalas wink.gif
Ratai tikrai yra tvirti, cia gal taip tik atrodo kad netvirti smile.gif

Mano vezimelis taip pat Mistral  ax.gif  bigsmile.gif
Visai nesenai uzdejau sportuka jau... Paziuriu i lopiuka... taip gaila atisveikinyti... taip graziai man atrodo vezimas su lopsiuku wub.gif

aha, tas remas graziai ziauriai su lopsiu - nepalyginsi su vaizdu s3 su lopsiu doh.gif kai kalakutas jis man su nosim atsikisusia ax.gif

o mistral jauciu spjausiu ir ryt nupirksiu - nelauksiu kaip is pradziu kad planavau - sausio 15 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2007 12 21, 12:52)
o man chicco tuo ir patinka, kad jis toks kompaktiškas, ir į bagažine telpa, ir dar vietos sočiai lieka.

man taip pat del to patinka thumbup.gif
praeita savaite vaziavom i urmo baze, tai be problemu varinejome biggrin.gif paskui tik maniskis sako, ar matei kokie kiti vezimeliai didelis, eina sau lotuliukas.gif Ypac kai salia pravaziuoja lotuliukas.gif doh.gif
as neisivaizduoju ar tilptu man i bagazin e pvz., koks Tutis doh.gif
Atsakyti
Labas. As pirkau chicco s3 trio, esu labai patenkinta pakolkas, kiek apciupinejau thumbup.gif Nezinau kaip seksis jau kai lelius bus. Mano lopsys ir vezimas skirtingu spalvu, bet man tai jokio skirtumo, svarbu ir mergytei ir berniukui tiks thumbup.gif O sumokejau tai juokinga kaina-apie 600lt su viskuo thumbup.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2007 12 22, 21:28)
Labas. As pirkau chicco s3 trio, esu labai patenkinta pakolkas, kiek apciupinejau  thumbup.gif Nezinau kaip seksis jau kai lelius bus. Mano lopsys ir vezimas skirtingu spalvu, bet man tai jokio skirtumo, svarbu ir mergytei ir berniukui tiks  thumbup.gif O sumokejau tai juokinga kaina-apie 600lt su viskuo  thumbup.gif

user posted image

user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
su kaina tai tikrai prajuokinai biggrin.gif
del skirtingu spalvu - vistiek visas dalis atskirai naudosi wink.gif
sportine dali nuimsi ir be jos bus kai lopsi ar kedute desi wink.gif
cia matyt pirktas komplektas sportinis+kedute uz 700lt kur buvo keletas variantu is anglijos, o lopsys - pritaikytas seno modelio. senesni - platesni - tas tai pliusas. tik nauju patogi ta kieta rankena. ale as tai toki atnesiojau ir super labai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuxxx @ 2007 12 19, 23:20)
sveikos  4u.gif
gal galit kuri patarti del chicco. buciau labai dekinga smile.gif
1. kuo chicco vezimeliai pries kitus pranasesni?
2. kelia itarima maziukai ir netvirti ratai? ar su jai imanoma prie juros arba per pieva vaziuoti?
3. man kaip ir nieko buti 2008m. triju daliu modeliukas, bet spalvos beviltiskos verysad.gif toks pigus gariuninis vezimas tokiu spalvu atrodo? gal zinot ar buna normaliu spalvu, t.y. vienos spalvos pvz. arba normaliai melynas (negrazu oranzines - melynos) derinys verysad.gif

is savo patirties galiu pasakyti, kad tai miesto vezimukas mirksiukas.gif bet mes buvom ir prie juros ir pievose biggrin.gif viskas normaliai wink.gif beje ratai tvirti... as kaip tik turejau 2007 modeli oranzines/melynos spalvos, na tikrai jis neatrodo kaip koks gariuninis pigesis schmoll.gif bet aisku, cia skonio reikalas wink.gif
Atsakyti
ruta_vyshnia, as pati esu anglijoj, per ebay susirinkau visa thumbup.gif Triznenau, kad nenoriu baisiai daug pinigu isleist, nes jie gerokai brangus, o cia atsirado vienas kvailas pardavejas ir nuroviau sportinuka ir kedute uz simboline kaina visai. Sake, kad vezimas naudotas 1-2 kartus, parduoda skubiai, nes gavo antra dovanu nuo tevu toki pati ir jiem uzima tik vieta, bet as ir to naudojimo irodymu neradau-ratai karpuoti, stabdis nenumindytas, o ju lelytei tik 6sav tebuvo wub.gif

O lopsiukas tikriausiai senesnes gamybos, taip pat sake, jog naudotas, bet to irodymu irgi neradau, net nenutrinti sonai, kurie isistato i vezima. O dydis man labai patiko lopsio, buvo atejus drauge ir i lopsi paguldziau jos 10men mergyte thumbup.gif Tai maniskis iki 6-7men su visom kaldrom turi tilpt thumbup.gif

Vezimas tikrai susilankstes telpa net i peugeot 206, susilanksto labai patogiai, nesunkus, ratai nemazi-jauciasi gera amortizacija, nedundes per akmenukus. Labai maloniai vaziuoja pastumus, priekinis ratas man nemaiso (bandziau ir gatvej ant saligatvio uzvaziuot), sukasi praktiskai vietoj. Be to, viska viska ishskalbt galima thumbup.gif O kas idomiausia, paspaudziau vezimo prieki i sonus, na patikrint ar nesivers ant sono, ir visas spaudimas sueina i galinius ratus g.gif Taigi norint ji apverst reiktu tiek pat pastangu kaip ir keturrati, jei dar ne daugiau, nes sis chicco siek tiek ilgesnis.

Tai va, pirkau ne sykio neciupinejus, sakiau parduosiu, jei nuvils. Bet likau visiskai patenkinta ir jis dabar laukia lelkos mano wub.gif Tikiuosi mano info kam nors pravers ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinote,ar gariunuose yra chicco vezimeliu ar kauno bazese?Ir kur didesnis spalvu pasirinkimas?
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2007 12 23, 12:25)
ruta_vyshnia, as pati esu anglijoj, per ebay susirinkau visa  thumbup.gif <...>

butent anglijoj ir buvo ju po 100 svaru komplektu smile.gif nauji. bet labai mazai biggrin.gif tai matyt is tu ir nupirkai - uz superine kaina wink.gif
tikrai gera varianta nupirkai wink.gif

QUOTE(wenita @ 2007 12 23, 16:28)
Gal kas zinote,ar gariunuose yra chicco vezimeliu ar kauno bazese?Ir kur didesnis spalvu pasirinkimas?

tikrai ne.
del spalvu... kiekvienu metu kitos spalvos wink.gif
Atsakyti
user posted image

vientisa rankena wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 12 26, 00:14)
user posted image

vientisa rankena wink.gif

va sitas tai fainas.ir spalvos super.gal ji ir viena ranka stumt lengviau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2007 12 26, 11:18)
va sitas tai fainas.ir spalvos super.gal ji ir viena ranka stumt lengviau g.gif

manau kad lengviau butu. radau pardavime toki, tik nepamenu kiek kainavo...
Atsakyti