Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 04 30, 11:28)
ta, kuris jum grazesnis wink.gif
ct01 - saligatviams ir parduotuvems. s3 - zolei, smeliui, pievom, miskam smile.gif
s3 reik rata nuimt i mazesne bagazine grudant smile.gif

rinkites pagal savo gyvenimo buda wink.gif

ct01-parduotuvėms- šaligatviams jei nebijot, kad dardės.
S3 visiems atvejams -tik labai atviras
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 04 30, 11:28)
ta, kuris jum grazesnis wink.gif
ct01 - saligatviams ir parduotuvems. s3 - zolei, smeliui, pievom, miskam smile.gif

rinkites pagal savo gyvenimo buda wink.gif

na su ratu nuemimais tai jau nenoriu, su pirmu taip vargau verysad.gif aciu uz paaiskinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2008 04 30, 11:30)
ct01-parduotuvėms- šaligatviams jei nebijot, kad dardės.
S3 visiems atvejams -tik labai atviras

nu man nedarda nei parduotuvej nei lauke kiek vaikstau wink.gif
nebent per senamiescio akmenis dardetu wink.gif

QUOTE(Axe @ 2008 04 30, 12:49)
na su ratu nuemimais tai jau nenoriu, su pirmu taip vargau  verysad.gif aciu uz paaiskinimus  4u.gif

jei maza bagazine - reiks nuiminet.
alternatyva - chicco tour4
Atsakyti
Kas turit Ct 04 - koks jo sedynes ilgis - iki kiek mazdaug vaikui g.gif Vis neprisiruosiu nuvaiuot pasimatuot Kotrynoje g.gif
Atsakyti
ner siuo metu ju Kotrynoj, kita sav turetu gaut nauja kolekcija mirksiukas.gif jau man atsibodo laukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2008 05 01, 08:40)
ner siuo metu ju Kotrynoj, kita sav turetu gaut nauja kolekcija mirksiukas.gif  jau man atsibodo laukt biggrin.gif

Aisku smile.gif As tai viena radau pirkt, ir su buomu ir su uzklotais, ale reiktu paziuret. Tuose chicco sketukuose mazuose, tai jau kojytes nepatogiai suriestos sedint, jeigu nori ant lentineles pasidet, arba kabo ore doh.gif Ir taip praktiskai visuose sketukuose, isskyrus ct 01. Tai va idomu, gal sitas turi auksciau pakelta sedyne. Man reiktu visureigio, bet ne per didiausio, tai cia optimaliausias variantas.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 04 30, 09:28)

Nebutinai tongue.gif Mes i peugeot 206 (!) bagazine sukisom be jokiu ratu nuiminejimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2008 05 05, 15:25)
Nebutinai  tongue.gif Mes i peugeot 206 (!) bagazine sukisom be jokiu ratu nuiminejimu  rolleyes.gif

aukstesne bagazine pas jum.

i mano coupe nesugrustute. i mamos mersa bangini, beja irgi nesugrudo niekaip wink.gif
Atsakyti
na mes rinkomes rinkomes ir nusipirkom CT 0.5, siu metu modeliu dar ner parduotuvese o laukt ilgiau nebegalejom. Ct 0.4 pabandziau tai vaziuoja kietokai, nusprendziau pasilikt savo visureigi prie namu vazinet o maziuka nusipirkau kai kur isvaziuot reikia. Ir vos gavau, visa Kauna apvaziavau, vienoj pardej tik like ju buvo ir spalva tik viena, nebuvo is ko rinktis, teko pirkti rolleyes.gif

klausimas - ar buna atskirai buomeliu pirkt prie CT 0.5 ? g.gif
Atsakyti
lab 4u.gif
mane kotryna "subalamutino"- eilini kartuka - tipo chicco kokybe visai suprastejo - i savaiciuke bent pora remontui gauna .siule peg pereg -gal turi skubiai parduot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 13 gegužės 2008 - 10:53
QUOTE(murmur @ 2008 05 13, 09:56)
na mes rinkomes rinkomes ir nusipirkom CT 0.5, siu metu modeliu dar ner parduotuvese o laukt ilgiau nebegalejom. Ct 0.4 pabandziau tai vaziuoja kietokai, nusprendziau pasilikt savo visureigi prie namu vazinet o maziuka nusipirkau kai kur isvaziuot reikia. Ir vos gavau, visa Kauna apvaziavau, vienoj pardej tik like ju buvo ir spalva tik viena, nebuvo is ko rinktis, teko pirkti rolleyes.gif

klausimas - ar buna atskirai buomeliu pirkt prie CT 0.5 ? g.gif

tada reikejo neskubet ir 2008m modeliuka isigyt - butute spalva pasirinke - puikiu spalveliu yra wink.gif
o isigyt galima uzsisakius wink.gif tik kaina biskeli kanda...taciau su buomeliu ir apklotu kolom, su lietaus apsauga, manau verta smile.gif

QUOTE(sauluke @ 2008 05 13, 10:32)
lab  4u.gif
mane kotryna "subalamutino"- eilini kartuka - tipo chicco kokybe visai suprastejo - i savaiciuke bent pora remontui gauna .siule peg pereg -gal turi skubiai parduot  biggrin.gif

pegperegu temoj reiktu pasidomet smile.gif
o del kokybes - kiekvienas kazka nori iskist tai ir nereklamuos kitko wink.gif
tfu tfu tfu nei vieno tureto neteko vezt remontuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 05 13, 10:58)
tada reikejo neskubet ir 2008m modeliuka isigyt - butute spalva pasirinke - puikiu spalveliu yra wink.gif
o isigyt galima uzsisakius wink.gif tik kaina biskeli kanda...taciau su buomeliu ir apklotu kolom, su lietaus apsauga, manau verta smile.gif

tai kad jau nebegalim laukt, jau seniai reik to vezimo, jau laukiau kiek galejau, maniau su sia siunta gaus, bet negavo, sios siuntos laukiau daugiau nei menesi doh.gif ai gerai mum ir sitas bus, isbandzius esu, tikrai geras vezimukas, ne madu demonstruot einam juk smile.gif
Atsakyti