Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(kutvela @ 2008 04 16, 12:23)
turiu klausimėli dėl chicco S3 trio vežimėlio , kaip ant važiuoklės užsideda lopšiukas pas mane jis truputį siūbuoja ar taip turi būt, ar mes ką nors ne taip dedam?

sveika. biskeli turi laisvuma jie. ir ct01 biski juda, bet nebijok, nenukris tikrai wink.gif

QUOTE(Mala @ 2008 04 16, 13:49)
Gal kas naudojate Chicco 0,5. Va toki http://www.chicco.lt...zimelis-ct-0-5/
Kaip naudojasi?
Siaip jis visai neblogas atrodo, tik kad buomelio ner...

user posted image
toks ne graziau? smile.gif buomeliai atskirai yra jiem wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 04 16, 19:44)

user posted image 

graziau, bet ratukai pas ji kokie maziukai ir viengubi priekyje:blink:
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2008 04 16, 20:32)
graziau, bet ratukai pas ji kokie maziukai ir viengubi priekyje:blink:

ratukai kaip ir pas ana, o galiniai - didesni wink.gif geriau su sitais vaziuoja smile.gif
Atsakyti
o koks cia modelis?
gulima padetis?aisku autokedute netinka unsure.gif
man bele zalia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mala @ 2008 04 16, 13:49)
Gal kas naudojate Chicco 0,5. Va toki http://www.chicco.lt...zimelis-ct-0-5/
Kaip naudojasi?
Siaip jis visai neblogas atrodo, tik kad buomelio ner...

naudojam ne su tokiom spalvom smile.gif tokį turime
aš patenkinta - svoris 6,5, taigi laisvai užnešu/nunešu į 4 aukštą. Mūsų modelio labai patogi fiksacija - tikrai galima surinkti/išskleisti viena ranka, kitoje laikant vaiką.
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2008 04 16, 23:03)
naudojam ne su tokiom spalvom smile.gif tokį turime
aš patenkinta - svoris 6,5, taigi laisvai užnešu/nunešu į 4 aukštą. Mūsų modelio labai patogi fiksacija - tikrai galima surinkti/išskleisti viena ranka, kitoje laikant vaiką.

Na drisiu priestaraut. Jo svoris tikrai ne 6,5kg. Jis sveria 8kg., buvo ant dezes uzrasas.
Papildyta:
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 04 16, 19:44)
sveika. biskeli turi laisvuma jie. ir ct01 biski juda, bet nebijok, nenukris tikrai wink.gif
user posted image 

ir kiek toks kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joleks: 17 balandžio 2008 - 00:52
QUOTE(Joleks @ 2008 04 17, 00:53)
Na drisiu priestaraut. Jo svoris tikrai ne 6,5kg. Jis sveria 8kg., buvo ant dezes uzrasas.

gal kiek kitokį modeliuką matėt/pirkot. Nes ant šio tikrai buvo užrašyta 6,5 kg. Mačiau, kad sunkesnių būna
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 04 16, 21:21)
ratukai kaip ir pas ana, o galiniai - didesni wink.gif geriau su sitais vaziuoja smile.gif

na bet visvien viengubi g.gif nezinau, man su tais mazais ratukais nelabai patinka is esmes. Laukiu kol atsives i LT ct 0.4, eisiu ziuret, turbut ir pirksiu. Nors MB sako kad didelis vaikas jau ir nebereik jam patogaus vezimo g.gif betgi ziema salta ir nepatogu bus su tuo sketuku paprastu doh.gif ruta_vyshnia gal turi minciu siuo klausimu? kaip ten ziema bus su tais sketukais? jie juk vasariniai?
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2008 04 16, 23:03)
Mūsų modelio labai patogi fiksacija - tikrai galima surinkti/išskleisti viena ranka, kitoje laikant vaiką.

Oho blink.gif Ir man tokio reikia.

QUOTE(murmur @ 2008 04 17, 10:21)
kaip ten ziema bus su tais sketukais? jie juk vasariniai?

Kodel vasariniai? g.gif

Mes turim savo ct.01 nuo praeitu metu rudens.Ziema irgi su juo vazinejom.( Aisku cia Vokietijoj tos ziemos kaip ir nebuvo. ax.gif ) Tik buvau idejus uzdangala kojoms.
Atsakyti
QUOTE(julima @ 2008 04 17, 16:28)
Kodel vasariniai? g.gif

Mes turim savo ct.01 nuo praeitu metu rudens.Ziema irgi su juo vazinejom.( Aisku cia Vokietijoj tos ziemos kaip ir nebuvo. ax.gif ) Tik buvau idejus uzdangala kojoms.

turejau galvoj ct 0.5, jie plonos medziagos, uzdangalas kojoms irgi plonytis, tikrai vasariniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2008 04 17, 18:11)
turejau galvoj ct 0.5, jie plonos medziagos, uzdangalas kojoms irgi plonytis, tikrai vasariniai unsure.gif

Aaaa...Aisku.Tada gali but.As sto modelio nezinau.Nesu gyvai macius.
Nors gal jeigu toki storesni uzdangala nusipirkus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluke @ 2008 04 16, 21:33)
o koks cia modelis?
gulima padetis?aisku autokedute netinka  unsure.gif
man bele zalia  doh.gif

cia naujas yra, siu metu. berods 0.5 naujadaras smile.gif gulimos pad nera pilnos ir kedute netinka. cia nuo 6 men wink.gif

QUOTE(Joleks @ 2008 04 17, 00:53)
Papildyta:

ir kiek toks kainuoja?

kainuoja vokieciuos 120 eur + 10 proc tarpininkavimas - cia su viskuo pilnai

QUOTE(murmur @ 2008 04 17, 10:21)
na bet visvien viengubi g.gif  nezinau, man su tais mazais ratukais nelabai patinka is esmes. Laukiu kol atsives i LT ct 0.4, eisiu ziuret, turbut ir pirksiu. Nors MB sako kad didelis vaikas jau ir nebereik jam patogaus vezimo g.gif  betgi ziema salta ir nepatogu bus su tuo sketuku paprastu  doh.gif  ruta_vyshnia gal turi minciu siuo klausimu? kaip ten ziema bus su tais sketukais? jie juk vasariniai?

yra zieminiai vokeliai i sportinukus tai tikrai nesalta juose wink.gif ir ratukai sito tikrai smagus - vaziuoja gerai. o 0.4 tai didelis kai susilanksto, bet miske - kai tankas
Atsakyti