Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(skruzde @ 2008 04 02, 23:45)
turėjom tokį,nors ir tebeturim,stovi-dulka,antrą kartą tokio nebepirkčiau schmoll.gif šiaip rieda patogiai,stabilus,nelygiose vietose gal ir pakrato,bet nebaisiai,rankenos  patiko,kas nepatiko tai jo sulankstymas,keletą katų buvo taip pavedęs.... schmoll.gif  doh.gif

na va,kiek zmoniu tiek nuomoniu,maniskis tai kaip tik lengvai labai ir susilankstydavo,ir issiskleisdavo,bet aisku as pirkau nauja ir nedaug naudojau,nezinau kas po metu butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paulapaula: 03 balandžio 2008 - 12:50
sveikos,
mes irgi įstojame į Jūsų gretas, kadangi nusipirkome ct0.5 vežimuką.
svarbiausias kriterijus - pakankamai lengvas ir labai lengvai suskleidžiamas, tai su vaiku bus tikrai paprasta tiek nusinešti, tiek išskleisti/suskleisti thumbup.gif
O ar Jūs ką nors patiesiate vaikui po nugaryte (na vasarą), juk visi vežimukai sintetiniai?
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 04 03, 11:49)
na va,kiek zmoniu tiek nuomoniu,maniskis tai kaip tik lengvai labai ir susilankstydavo,ir issiskleisdavo,bet aisku as pirkau nauja ir nedaug naudojau,nezinau kas po metu butu  ax.gif

na čia aš išreiškiau nebe nuomonę,o pasakiau kas blogai buvo mūsų vežimukui,nors mes jį irgi naują pirkom,išvažinėjom apie metus,kol nereikėdavo sulanstyti viskas super būdavo... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*re* @ 2008 04 03, 15:11)
O ar Jūs ką nors patiesiate vaikui po nugaryte (na vasarą), juk visi vežimukai sintetiniai?

ir žiemą ir vasarą į vežimą net nuo pat gimimo,netgi į lovyvtę patiesdavau avikailį,kurį buvau pirkusi spec.vaikų perduotuvėje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzde: 03 balandžio 2008 - 17:02
O man gydytoja liepe jokiu avikailiu i lova nedeti.Net gali vaikas uzdust.Ir zaislu jokiu nedet.
Tai musu lovyte labai skurdziai atrodo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julima @ 2008 04 03, 16:09)
O man gydytoja liepe jokiu avikailiu i lova nedeti.Net gali vaikas uzdust.Ir zaislu jokiu nedet.
Tai musu lovyte labai skurdziai atrodo... smile.gif

drinks_cheers.gif nakčiai aš ir nedėdavau schmoll.gif tik tada kada nemiegodavo- žaisdavo... mirksiukas.gif jo jokių žaislų(minkštų) negalima schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2008 04 03, 16:11)

nieko netiesiu. maniskis linkes prakaituot, bet chicce neprakaituoja. kedutej tik prakaitavo smile.gif

kas del sulankstymo - as laikau bagaze vezima ir daznai lankstineju, tai pas mus tfu tfu tfu nei su vienu ir triju ct01 nebuvo bedu smile.gif
Atsakyti
chiccu kliedejau kruva metu -dar kabli pagavau del Maclarenu doh.gif
ku daryt ne nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2008 04 03, 17:25)
drinks_cheers.gif nakčiai aš ir nedėdavau schmoll.gif tik tada kada nemiegodavo- žaisdavo... mirksiukas.gif jo jokių žaislų(minkštų) negalima schmoll.gif  4u.gif

Maniskis tai apie zaidima lovoje,net nepagalvodavo.Tik prabusdavo ir davai zviegt,iskelt tu ji is tos lovos.

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 04 03, 19:46)

kas del sulankstymo - as laikau bagaze vezima ir daznai lankstineju, tai pas mus tfu tfu tfu nei su vienu ir triju ct01 nebuvo bedu smile.gif

mes irgi daznai sulankstom ,islankstom.Kol kas problemu nera.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 04 03, 19:46)
nieko netiesiu. maniskis linkes prakaituot, bet chicce neprakaituoja. kedutej tik prakaitavo smile.gif

tai ten irgi buvo be problemu, tik visiskai kitokia fiksacija, nei mes apziurinejome ekspozicijoje. Ekspozicijos modeliuke tai buvo sulankstai ir uzsifiksuoja, po to vienoj vietoj patrauki ir atsifiksuoja. O ta, kur mum isiule, tai reikejo atskira toki plastmasiuka su abiem rankom deti ir nuimineti
Atsakyti
QUOTE(julima @ 2008 04 03, 21:25)
Maniskis tai apie zaidima lovoje,net nepagalvodavo.Tik prabusdavo ir davai zviegt,iskelt tu ji is tos lovos.
mes irgi daznai sulankstom ,islankstom.Kol kas problemu nera.

na maniškis ir nemegėjęs būdavo lovytėje būti schmoll.gif dar kol visai mažiukas būdavo gulėdavo lovytėje ir stebėdavo kaip sukasi karuselės,bet ir tai jam kotai nilabai schmoll.gif ...o kai šiektiek ūgtekėjo tai jokių lovyčių irnesakyk.gif turėdavome kitokių atributų...
Va o tas kailiukas tai superinis daiktas būdavo vežimuke thumbup.gif vasarą sėdi kaip karalius,basom kojytėm ant to kailiuko thumbup.gif wub.gif .......
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2008 04 04, 00:00)
Va o tas kailiukas tai superinis daiktas būdavo vežimuke thumbup.gif vasarą sėdi kaip karalius,basom kojytėm ant to kailiuko thumbup.gif  wub.gif .......

Gal visai ir nieo tas kailiukas i vezimeli. g.gif
As kazkaip nieko nekloju.Nepastebejau,kad labai prakaituotu.
Atsakyti
Sveikos mergaites. Noreciau suzinoti del CHICCO Enjoy. Kaip sitas vezimukas? gal kas turejote?Ar yra kokiu trukumu? o gal privalumu? blush2.gif
Papildyta:
dar domina Chicco for me. noretusi pasiziuret givai ir paciupinet(nuotraukas tai apziurejau), pres perkant, nes kaip ir sumazinau savo rinkimo sarasa iki 2 vezimuku Cicco Enjoy ir Chicco for me. Gal kas zino ar Klaipedoje kur imanoma pamatit tokius vezimukus parduotuveja, o gal kuri mamocka turi ir galetu man givai parodit rolleyes.gif butu labai faina...
Atsakyti