Jau visi is manes juokias del tu vezimu, sako vaikas greiciau vaiksiot prades, o as taip vezimo issirinkus nebusiu
pirmas buvo Xlanderis, XA, siaip fainas, tik i bagazine netilpo, ir labai jau sunkus
paskui ziurejau lengvo, tai Quinny Zapp pirkau ir galvojau su maxi kedute vazinesiu, bet uzdesiu kedute, bijociua vaika palikt, kad su visu vezimu nenulektu , per lengvas
trecia nusipirkau paprasta Conneco firmos sportinuka, siap fainas, lengvas, grazus, tiktai , kad vaikas ziuri tik nuo manes
nu jau tada galvojau pirksiu padeveta, nusipirkau X type, nes ji siaip kaip ir nescia buvau norejau, tik visi atkalbejo, kad jau kaip lelei, bet vakar kam kazkas atsitiko vaziuojant, vaikas nukrito i gulima padeti, ir daugiau kitaip nebesifiksuoja, taip ir liko gulimoj padety, o ji pas mane visai nenori guleti, o siiap tai X typas labausiai patiko, lengvas, mazai vietos uzmina, lengvai susilanksto, nebuvo visai gulimos padeties, o jei jau nugara nusileisavo, tai kojos virsuj budavo, bet tai mums nelabai trukde, nes ji gulet visai nenori..
tai va, as noriu tokio vezimelio :
LENGVO
SULANKSTYTAS MAZAI VIETOS UZIMTU
SPORTINE DALIS DETUS IR IR MANE IR NUO MANES
GERAI BUTU; KAD VISAI GULIMA PADETIS BUTU, jei vasara ilgau lauke noerciau pabut, o ji galetu ten miegot patogiai...
gal turit ka pasiulit
o kur dingo CT 0.4?
norejau toki pirkti, kol susiruosiau ziuriu nebera nei parduotuvese niekur