QUOTE(paulapaula @ 2008 03 31, 13:05)
va va, as ipratau prie to stogo, tai man skystokas for me
o mainyt nea, as nebent dasipirkt... bet geriau dvd i masina
QUOTE(julima @ 2008 03 31, 14:39)
o kuo?
man kazkaip atrodo,kad ten tos rankenos girgzda.O gal pats visas remas.Siaip mes dar neilgai ta vezima turim,tik puse metu.nezinau nuo ko jis cia girgzdet pradejo.
Taip manajam tai irgi idomiau ziuret kas aplink dedasi.
tepti kad ir aliejum is virtuves
mano pradejo sunkiai sukiotis ratukai - nu va netaip rieda ir viskas, vyras buvo pristatytas nuimt ratus su visa stupidca (nu ten issisuka is apacios ir nusiema nuo tos vietos kur visas ,,kelmas" sukinejas kai atfiksuoji) ir sutepe, tai daba ojoj kaip varo
siaip viska kur girdis girgzdejimas, galima sutepti
QUOTE(Daiva @ 2008 03 31, 21:43)
Gal žinote ar FOR ME lopšiukas tvirtinasi automobilyje?
ir for me ir ct01 ir s3 ir tour4 tvirtinas, jei yra tvirtinimo laikikliai komplekte.
jei nera (senesniuose) - galima isigyti (lietuvoj kiek domejaus, nera, o ir kaina butu kosmine).
jei nera pas jus (ar pirkot be tvirtinimu) tai prasom kreiptis az, papasakosiu kaip turi atrodyt, tvirtintis ir pan
o jei norit isigyt vezimuka, tai naujam komplekte tikrai bus viskas. bet tada gal geriau isigyt sportinuka atskirai uz 900 lt nauja + koju apklota susiorganizuot uz ~100 lt ir nupirkt deveta lopsi uz 300 ir tvirtinimus uz ~100 lt gausis 1400. kedute nauja isigysit uz 400
jei prireiks. ir gausis pigiau nei pirkt visa komplekta
nes visa esme naujumo - naujas sportinukas, kad nebutu nuvazinetas ir iskleres. o visos kitos dalys nenusidevi greit