Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

jo noriu 4racio.gulima visiskai padetis man jau nebeaktuali, nes mano dukrytei jau 1metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2007 11 27, 12:02)
Sveiki
Mes planuojam pirkti chicco Trio, bet dabar reikia patarimo protingo  ax.gif  Mūsų vaikiuks turi gimti balandžio vidurį, ar būtinas lopšys? Ar užtektų iškart sportinio ir nešynės? Ar būtų patogu leliukui? Ar gerai stuburiukui ir t.t. Ar vistik būtinas lopšys?  g.gif

Sveika.
Mes irgi vazinejome Chicco Trio. Nerealiai patogus. Lopsi naudojom iki 5 menesiu. Paskui maziui atsibodo gulet ir nieko nematyti, tai perkelem i sportinuka. Lopsio privalumas, kad pagalveles dalis pasikelia, taigi vaikutis gali pusiau gulom buti, pasidairyti aplink. Dar automobiline patogu ant remo uzmest ir i kokia parduotuve nueit apsipirkt. Sportinuko nugara kiek per minksta mazam leliukui, sakyciau. Tai kad, manau, geriau visa komplektuka nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2007 12 13, 14:17)
Manau  gal tiesiog kai kurios nezino skirtumo, del to ir perka senus.
Aisku labai  gaila kad taip yra  unsure.gif
Zmogus uz sena modeli sumoka vos ne tiek kiek naujas modeliukas kainuoja rolleyes.gif
Papildyta:

elele, cia yra chocco ct 01 2006 metu modelis,
user posted image
o cia 2007 metu modelis smile.gif
user posted image
Ir lopsiukas kitoks, ir kedute su paminkstinimu, nuo sportinuko visos medziagos nusiima smile.gif
Papildyta:
ir 2008 metu modelis.
user posted image

siaip tai 1 - ne to klause ji wink.gif i jos klausima tavo ats - 3 foto wink.gif as apie ta keturrati kalbejau. jis visiskai is kitos serijos nei cia vaizduojamas. jei sekti taip modelius, kad 2006m, 2007, tai 2008 m modelis butu ne sitas wink.gif o tas kur sedima dalis sukiojas - galima i mama veidu ir nuo mamos smile.gif

QUOTE(elele @ 2007 12 13, 14:25)
va va sita su dideliais ratais 2008  smile.gif kaip manot ar lopsys pakankamo dydzio? kazkaip ziurejau Quinny tai itikino kad ziemai per siauras lopsys... man atrodo tie vaikai nedideli gimsta...

jo lopsys didesnis nei buvo 2007m ct01 wink.gif ta prasme tiek nenusiaureja wink.gif tilps vaikas tikrai

QUOTE(Mileta @ 2007 12 13, 14:26)
user posted image
Štai tokius parduoda po 1300 lt bet jie seno modeliuko smile.gif ir lopšiukai ir kedutės skiriasi  smile.gif

ne seno, o naujas enjoy wink.gif pagal sena trio modeli wink.gif ir kedute ir lopsius paliko situs tiem modeliam, bet jie ne seni wink.gif

na va, o as laukiu sausio menesiuko, kai pakeisiu savo vezimeli smile.gif tik va reik pasidomet kiek man kainuos parvezimas mano naujojo grozio mistral spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_vyshnia: 15 gruodžio 2007 - 02:52
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 12 15, 03:51)
siaip tai 1 - ne to klause ji wink.gif i jos klausima tavo ats - 3 foto wink.gif as apie ta keturrati kalbejau. jis visiskai is kitos serijos nei cia vaizduojamas. jei sekti taip modelius, kad 2006m, 2007, tai 2008 m modelis butu ne sitas wink.gif o tas kur sedima dalis sukiojas - galima i mama veidu ir nuo mamos smile.gif
jo lopsys didesnis nei buvo 2007m ct01 wink.gif ta prasme tiek nenusiaureja wink.gif tilps vaikas tikrai
ne seno, o naujas enjoy wink.gif pagal sena trio modeli wink.gif ir kedute ir lopsius paliko situs tiem modeliam, bet jie ne seni wink.gif
na va, o as laukiu sausio menesiuko, kai pakeisiu savo vezimeli smile.gif tik va reik pasidomet kiek man kainuos parvezimas mano naujojo grozio mistral spalvos smile.gif

Na kaip čia pasakius naujas g.gif bet lopšiukai ir kedutės like seno modeliuko smile.gif ir man jie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2007 12 17, 19:32)
Na kaip čia pasakius naujas g.gif bet lopšiukai ir kedutės like seno modeliuko  smile.gif ir man jie  schmoll.gif

taip, like tie modeliai kur seniau buvo - jie prie enjoy modelio (man tai patogesni platus) ir kedutei pado man bent jau nereikejo, ir lengvesnes jos smile.gif o siaurejantys labai lopsiai prie 2007m ct01 buvo, prie 2008m modeliu biski platesniais galais - labai gerai galima pardoj palyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 12 15, 02:51)

Zinau kad tas nr3 yra kitas vezimas, pati gi dejei pirmam puslp., ios temos biggrin.gif
Kalba eina apie aplamai naujasnius modeliukus mirksiukas.gif
Kai kurios mamytes gal nezino net ko skiriasu modeliai wink.gif

Man ir seni lopiukai ir kedes nepatinka smile.gif
siaip tai 1 - ne to klause ji

Kas klause g.gif:
Biski nesupratau taves rolleyes.gif

Koki vezimeli pirksi g.gif: ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2007 12 18, 17:30)
Kas klause g.gif:
Biski nesupratau taves  rolleyes.gif
Koki vezimeli pirksi g.gifax.gif

19 zinute kai citavai wink.gif nu aj, nesusikalbejom biggrin.gif kai parasoma vos ne pomenesio tai ir pasimirsta cia viskas biggrin.gif

koki pirksiu... koki koki biggrin.gif koki pirkt daugiau - ct 01 mistral biggrin.gif galvojau 0.4 imt oranzini 2008m bet kai pamaciau realiai ratai kokio didumo, tai aciu, netilps i bagazine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 12 18, 18:47)
19 zinute kai citavai wink.gif nu aj, nesusikalbejom biggrin.gif kai parasoma vos ne pomenesio tai ir pasimirsta cia viskas  biggrin.gif

koki pirksiu... koki koki biggrin.gif koki pirkt daugiau - ct 01 mistral biggrin.gif galvojau 0.4 imt oranzini 2008m bet kai pamaciau realiai ratai kokio didumo, tai aciu, netilps i bagazine biggrin.gif

Cia tas su juodu remu ar kaip 2007 metu, kur as ikeliau nuotraukyte rolleyes.gif .
Man labai idomiai atrodo 0.4 pirma karta kai pamaciau, sakau "Mazas Dzipas" biggrin.gif ratai tai tikrai dideli.
Man taip pat labai patinka Ct 01, ir skietukas atrodo ir toks patogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2007 12 18, 22:31)
Cia tas  su juodu remu ar kaip 2007 metu, kur as ikeliau nuotraukyte rolleyes.gif .
Man labai idomiai atrodo 0.4 pirma karta kai pamaciau, sakau "Mazas Dzipas"  biggrin.gif  ratai tai tikrai dideli.
Man taip pat labai patinka Ct 01, ir skietukas atrodo ir toks patogus  thumbup.gif

kur tu idejai 2007 smile.gif toki pati sportinuka... kaip pirkau juoda, tada rinkaus is tu dvieju...bet sakau juodas solidesnis ir pan...o daba uzsieike man biggrin.gif
o tas 0,4 man perdideliais ratais sad.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal galit kuri patarti del chicco. buciau labai dekinga smile.gif
1. kuo chicco vezimeliai pries kitus pranasesni?
2. kelia itarima maziukai ir netvirti ratai? ar su jai imanoma prie juros arba per pieva vaziuoti?
3. man kaip ir nieko buti 2008m. triju daliu modeliukas, bet spalvos beviltiskos verysad.gif toks pigus gariuninis vezimas tokiu spalvu atrodo? gal zinot ar buna normaliu spalvu, t.y. vienos spalvos pvz. arba normaliai melynas (negrazu oranzines - melynos) derinys verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuxxx: 19 gruodžio 2007 - 22:21
QUOTE(vilmuxxx @ 2007 12 19, 22:20)
sveikos  4u.gif
gal galit kuri patarti del chicco. buciau labai dekinga smile.gif
1. kuo chicco vezimeliai pries kitus pranasesni?
2. kelia itarima maziukai ir netvirti ratai? ar su jai imanoma prie juros arba per pieva vaziuoti?
3. man kaip ir nieko buti 2008m. triju daliu modeliukas, bet spalvos beviltiskos verysad.gif toks pigus gariuninis vezimas tokiu spalvu atrodo? gal zinot ar buna normaliu spalvu, t.y. vienos spalvos pvz. arba normaliai melynas (negrazu oranzines - melynos) derinys verysad.gif

1. cia reik daugiau temu perskaityt ir apsisprest. niekas neatsakys tiksliai, nes daugrasyt, o mano nuomone butu vienasaliska.
2. ratai tvirti. su mazais ratais visais sunkiau vaziuot prie juros. per pievas vaziuot neturiu bedos. su triraciu isvis nebuvo vargo, nors per sausa smeli kur jo daug buvo ka paveikt man kad pavezt smile.gif o su slapio smelio - nebandziau
3.
user posted image

info: http://www.babyland-...icco/index.html

tiesiog reiktu ir paciai spalvu paieskot wink.gif gi nesunku. ner vienspalviu ju. siaip tai kaiptik grazu man bent jau zalias tas su juodu discovery spalva...ir remas juodas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_vyshnia: 20 gruodžio 2007 - 18:56
vilmuxxx, del spalvu tai cia konio reikalas wink.gif
Ratai tikrai yra tvirti, cia gal taip tik atrodo kad netvirti smile.gif
kur tu idejai 2007  toki pati sportinuka...

Mano vezimelis taip pat Mistral ax.gif bigsmile.gif
Visai nesenai uzdejau sportuka jau... Paziuriu i lopiuka... taip gaila atisveikinyti... taip graziai man atrodo vezimas su lopsiuku wub.gif
Atsakyti