QUOTE(Jovitiene @ 2008 03 28, 19:19)
oho, jau penktas vezimukas
o kokius iki siol turejote ir kuo jum neitiko?
surasykite minusus, bus lengviau mamom patart, ar pagal jusu kriterijus jum tiks naujai norimas pirkt vezimukas
Jau visi is manes juokias del tu vezimu, sako vaikas greiciau vaiksiot prades, o as taip vezimo issirinkus nebusiu
pirmas buvo Xlanderis, XA, siaip fainas, tik i bagazine netilpo, ir labai jau sunkus
paskui ziurejau lengvo, tai Quinny Zapp pirkau ir galvojau su maxi kedute vazinesiu, bet uzdesiu kedute, bijociua vaika palikt, kad su visu vezimu nenulektu , per lengvas
trecia nusipirkau paprasta Conneco firmos sportinuka, siap fainas, lengvas, grazus, tiktai , kad vaikas ziuri tik nuo manes
nu jau tada galvojau pirksiu padeveta, nusipirkau X type, nes ji siaip kaip ir nescia buvau norejau, tik visi atkalbejo, kad jau kaip lelei, bet vakar kam kazkas atsitiko vaziuojant, vaikas nukrito i gulima padeti, ir daugiau kitaip nebesifiksuoja, taip ir liko gulimoj padety, o ji pas mane visai nenori guleti, o siiap tai X typas labausiai patiko, lengvas, mazai vietos uzmina, lengvai susilanksto, nebuvo visai gulimos padeties, o jei jau nugara nusileisavo, tai kojos virsuj budavo, bet tai mums nelabai trukde, nes ji gulet visai nenori..
tai va, as noriu tokio vezimelio :
LENGVO
SULANKSTYTAS MAZAI VIETOS UZIMTU
SPORTINE DALIS DETUS IR IR MANE IR NUO MANES
GERAI BUTU; KAD VISAI GULIMA PADETIS BUTU, jei vasara ilgau lauke noerciau pabut, o ji galetu ten miegot patogiai...
gal turit ka pasiulit