Mes turejome ct1 komplektuka, superinis vezimelis, labai patogus manevringas, visur pravaziodavome, nors ir ratai vidutiniai. Mes tik uz CHICCO
susisuko ir man smegenine jau nuo vezimeliu gausybes ir pasirinkimo galimybiu...pats pirmasis kuri apziurejom su vyru buvo chicco triratis 3 in 1, nepatiko tik lopsiukas, kazkoks jau labai maziukas atrode...gal zinot kas nors kokie ismatavimai lopsiuku, nes cipoline niekaip instrukciju negalejo rast ir pardaveja nelabai mokejo su vezimuku elgtis, neisejo jai pademonstruot jo galimybiu, todel turiu keleta klausimu: 1.kokie lopsiuko ismatavimai? 2. ar persimeta rankena? 3. ar sportinej daly yra pilnai gulima padetis?
QUOTE(mergina05 @ 2008 03 22, 14:34)
susisuko ir man smegenine jau nuo vezimeliu gausybes ir pasirinkimo galimybiu...pats pirmasis kuri apziurejom su vyru buvo chicco triratis 3 in 1, nepatiko tik lopsiukas, kazkoks jau labai maziukas atrode...gal zinot kas nors kokie ismatavimai lopsiuku, nes cipoline niekaip instrukciju negalejo rast ir pardaveja nelabai mokejo su vezimuku elgtis, neisejo jai pademonstruot jo galimybiu, todel turiu keleta klausimu: 1.kokie lopsiuko ismatavimai? 2. ar persimeta rankena? 3. ar sportinej daly yra pilnai gulima padetis?
senesnis lopsys buvo 74 cm, sitas vos ilgesnis. ilgio pakanka. nuo 5-6 men vaikas sest nores, gali ir nebegulet tam lopsy
rankena nepersimeta
gulimos padeties nera
o kaip trio 4 me vezimukai? kas turejot ar turit pakomentuokit kokie privalumai ir trukumai planuojam siandien arba ryt vaziuot apziuret, tik MB bamba,kad gal ratukai per mazi, pravazumas bus mazas o ar ir situose vezimukuose sportinei daly nera pilnai gulimos padeties?
QUOTE(mergina05 @ 2008 03 24, 08:16)
o kaip trio 4 me vezimukai? kas turejot ar turit pakomentuokit kokie privalumai ir trukumai planuojam siandien arba ryt vaziuot apziuret, tik MB bamba,kad gal ratukai per mazi, pravazumas bus mazas o ar ir situose vezimukuose sportinei daly nera pilnai gulimos padeties?
ratukai ten superiniai - pilnai pravaziuot bus gerai, tik per sniega reik uzfiksuot kad nesikraipytu.
gulimos padeties nera
turim ct 0.1 sportinuka ir esame abu su vaiku labai patenkinti jam vietos daug,man vairuoti patogu ,aciu rutai_vysniai uz patarimus ir didele pagalba pasirenkant ir perkant vezima
QUOTE(paulapaula @ 2008 03 24, 14:44)
turim ct 0.1 sportinuka ir esame abu su vaiku labai patenkinti jam vietos daug,man vairuoti patogu ,aciu rutai_vysniai uz patarimus ir didele pagalba pasirenkant ir perkant vezima
aj, nu ka cia
pamatytum kokia as blogiete auto forume
o kas del patarimu - kai isbandzius, tai galima ir patart normaliai. pvz apie ponee niekad negaleciau patart, nes gyvai esu macius )parduotuviniu neskaitau) viena tik, kuri isvadino savininke visisku Š. taciau cia paskaicius, suprantu, kad dar priklauso nuo to ar naujas pirktas ir kaip naudojamas.
ta pati ct01 tratinant kreivaiss puses vaziuos maciau toki ,,idealaus stovio" pardavinejama
Jo pas mus stori dvigubi ratai su ideklu .Bet ie su buomeliu is cipolino issiderejom tai nueme nuo kito ir uzdejo mum Ir musiskis tikrai tvirtas isklerimu jam ne negrese As juo labai patenkinta o dar po tucio tai
QUOTE(evaj @ 2008 03 26, 19:55)
Jo pas mus stori dvigubi ratai su ideklu .Bet ie su buomeliu is cipolino issiderejom tai nueme nuo kito ir uzdejo mum Ir musiskis tikrai tvirtas isklerimu jam ne negrese As juo labai patenkinta o dar po tucio tai
aha, ten buomelis kaip papildoma iranga yra
manau kad po tucio tai vien jau svoris ojojoj ka reiskia
QUOTE(paulapaula @ 2008 03 24, 15:44)
Mes irgi jau persedome i sportinuka - ir esame labai patenkintos - tiek mamyte, tiek dukryte
na, o kam reikia lopsiuko - prasom kreiptis, laukia jis jau naujo seimininko - seimininkes
spalvyte raudona su smeliniu - labai grazus
Mes turim CHICCO sketuka ct.01.
Pastebejau,kad jis labai man girgzdet pradejo.
Gal sutept kuo reiketu?
Pastebejau,kad jis labai man girgzdet pradejo.
Gal sutept kuo reiketu?