Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

Mes turejome ct1 komplektuka, superinis vezimelis, labai patogus manevringas, visur pravaziodavome, nors ir ratai vidutiniai. Mes tik uz CHICCO
Atsakyti
panos. gal kas parduot kuprine turit?
sau radau, o va drauge nusipirko sportinuka nauja be kuprines ir iesko kuprines...
Atsakyti
susisuko ir man smegenine jau nuo vezimeliu gausybes ir pasirinkimo galimybiu...pats pirmasis kuri apziurejom su vyru buvo chicco triratis 3 in 1, nepatiko tik lopsiukas, kazkoks jau labai maziukas atrode...gal zinot kas nors kokie ismatavimai lopsiuku, nes cipoline niekaip instrukciju negalejo rast ir pardaveja nelabai mokejo su vezimuku elgtis, neisejo jai pademonstruot jo galimybiu, todel turiu keleta klausimu: 1.kokie lopsiuko ismatavimai? 2. ar persimeta rankena? 3. ar sportinej daly yra pilnai gulima padetis?
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 03 22, 14:34)
susisuko ir man smegenine jau nuo vezimeliu gausybes ir pasirinkimo galimybiu...pats pirmasis kuri apziurejom su vyru buvo chicco triratis 3 in 1, nepatiko tik lopsiukas, kazkoks jau labai maziukas atrode...gal zinot kas nors kokie ismatavimai lopsiuku, nes cipoline niekaip instrukciju negalejo rast ir pardaveja nelabai mokejo su vezimuku elgtis, neisejo jai pademonstruot jo galimybiu, todel turiu keleta klausimu: 1.kokie lopsiuko ismatavimai? 2. ar persimeta rankena? 3. ar sportinej daly yra pilnai gulima padetis?

senesnis lopsys buvo 74 cm, sitas vos ilgesnis. ilgio pakanka. nuo 5-6 men vaikas sest nores, gali ir nebegulet tam lopsy wink.gif
rankena nepersimeta
gulimos padeties nera
Atsakyti
o kaip trio 4 me vezimukai? kas turejot ar turit pakomentuokit kokie privalumai ir trukumai smile.gif planuojam siandien arba ryt vaziuot apziuret, tik MB bamba,kad gal ratukai per mazi, pravazumas bus mazas smile.gif o ar ir situose vezimukuose sportinei daly nera pilnai gulimos padeties?
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 03 24, 08:16)
o kaip trio 4 me vezimukai? kas turejot ar turit pakomentuokit kokie privalumai ir trukumai smile.gif planuojam siandien arba ryt vaziuot apziuret, tik MB bamba,kad gal ratukai per mazi, pravazumas bus mazas smile.gif o ar ir situose vezimukuose sportinei daly nera pilnai gulimos padeties?

ratukai ten superiniai - pilnai pravaziuot bus gerai, tik per sniega reik uzfiksuot kad nesikraipytu.
gulimos padeties nera
Atsakyti
turim ct 0.1 sportinuka ir esame abu su vaiku labai patenkinti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jam vietos daug,man vairuoti patogu biggrin.gif,aciu rutai_vysniai uz patarimus ir didele pagalba pasirenkant ir perkant vezima 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 03 24, 14:44)
turim ct 0.1 sportinuka ir esame abu su vaiku labai patenkinti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif jam vietos daug,man vairuoti patogu  biggrin.gif,aciu rutai_vysniai uz patarimus ir didele pagalba pasirenkant ir perkant vezima  4u.gif  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aj, nu ka cia irnesakyk.gif
pamatytum kokia as blogiete auto forume doh.gif
o kas del patarimu - kai isbandzius, tai galima ir patart normaliai. pvz apie ponee niekad negaleciau patart, nes gyvai esu macius )parduotuviniu neskaitau) viena tik, kuri isvadino savininke visisku Š. taciau cia paskaicius, suprantu, kad dar priklauso nuo to ar naujas pirktas ir kaip naudojamas.
ta pati ct01 tratinant kreivaiss puses vaziuos doh.gif maciau toki ,,idealaus stovio" pardavinejama biggrin.gif
Atsakyti
Jo pas mus stori dvigubi ratai su ideklu .Bet ie su buomeliu tongue.gif is cipolino issiderejom tai nueme nuo kito ir uzdejo mum wub.gif biggrin.gif Ir musiskis tikrai tvirtas isklerimu jam ne negrese schmoll.gif As juo labai patenkinta bigsmile.gif o dar po tucio tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evaj @ 2008 03 26, 19:55)
Jo pas mus stori dvigubi ratai su ideklu .Bet ie su buomeliu tongue.gif is cipolino issiderejom tai nueme nuo kito ir uzdejo mum  wub.gif  biggrin.gif Ir musiskis tikrai tvirtas isklerimu jam ne negrese  schmoll.gif As juo labai patenkinta bigsmile.gif o dar po tucio tai thumbup.gif

aha, ten buomelis kaip papildoma iranga yra biggrin.gif
manau kad po tucio tai vien jau svoris ojojoj ka reiskia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 03 24, 15:44)
turim ct 0.1 sportinuka ir esame abu su vaiku labai patenkinti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif jam vietos daug,man vairuoti patogu  biggrin.gif,aciu rutai_vysniai uz patarimus ir didele pagalba pasirenkant ir perkant vezima  4u.gif  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Mes irgi jau persedome i sportinuka - ir esame labai patenkintos - tiek mamyte, tiek dukryte thumbup.gif
na, o kam reikia lopsiuko - prasom kreiptis, laukia jis jau naujo seimininko - seimininkes ax.gif
spalvyte raudona su smeliniu - labai grazus blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
Mes turim CHICCO sketuka ct.01.
Pastebejau,kad jis labai man girgzdet pradejo.

Gal sutept kuo reiketu? g.gif
Atsakyti