sveikutes
turiu pora klausimeliu:
1. Gimdysiu geguze. Ar tilps su visais zieminiais rubeliais mazius i sportine dali? girdejau atsiliepimu, kad i chicco sportinukus 10 men vaikas su zieminiais rubeliais turi buti gruste igrustas - vos telpa
2. gal yra chicco keturiu ratu variantas, kad ratai butu tokie, kokie sumontuoti s3 man keturraciu ratai kiek maciau nepatinka o triracio patinka tik, kad nenoriu triracio vezimo, man jie labai negrazu
QUOTE(linarija @ 2008 03 02, 14:33)
kas važinėjate štai tokiu? Ct 0.3 Ponee XS
Ar yra amortizatoriai?
Visiškai gulima padėtis?
Ar yra amortizatoriai?
Visiškai gulima padėtis?
Mes toki turi jau kokius 3men vazinejam as labai patenkinta tikrai tikrai labai minkstai vaziuoja irlabai manevringa,gerai ir per zole vaziuoja ir per sniega jau isbandem
QUOTE(Kris77 @ 2008 02 26, 19:57)
o aš susinervinau.... labai šiaip man mano ct01, bet po pasivažinėjimo parke nulėkė vienas ratukas, tai nuvežus į Kotryną pasakė, kad pataisys po 2 savaičių
kažkoks pyktis apėmė, galėtų kokį laikiną variantą bent jau pasiūlyt, nes vis tik ne vieną ar dvi dienas reiks namie sėdėt
kažkoks pyktis apėmė, galėtų kokį laikiną variantą bent jau pasiūlyt, nes vis tik ne vieną ar dvi dienas reiks namie sėdėt
maniskiam tokiam paciam buvo sugedes priekinio rato amortizatoriukas. Jau ir taip krato, o dar ir toks gedimas... Irgi 2 savaitem paeme, bet kita vezima dave - bet toki kledara... vyras sutemus parveze nepaziurejes normaliai ka parvilko...
Teko pasikankinti, gerai, kad dar siltas ruduo tebuvo.
p.s. del kratymo vaziuojant su lopsiu: vaziuojant per nelygumus ir saugant galvyte reikia dugna ties ja truputi auksciau pakelti, sukant ta rata po lopsiu. O slogojantiems dar taps lengviau kvepuoti.
QUOTE(vilmuxxx @ 2008 03 03, 19:56)
sveikutes
turiu pora klausimeliu:
1. Gimdysiu geguze. Ar tilps su visais zieminiais rubeliais mazius i sportine dali? girdejau atsiliepimu, kad i chicco sportinukus 10 men vaikas su zieminiais rubeliais turi buti gruste igrustas - vos telpa
2. gal yra chicco keturiu ratu variantas, kad ratai butu tokie, kokie sumontuoti s3 man keturraciu ratai kiek maciau nepatinka o triracio patinka tik, kad nenoriu triracio vezimo, man jie labai negrazu
turiu pora klausimeliu:
nu nzn, manasis ne is nykstuku ir telpa i sport dali su kombezu arba striuke silta, dekuciu, tapukais kailiniais ir dar apklotu nu cia per saltus orus ejom taip gimes gruodi, tai kuo puikiausiai iki rudens naudosiu vezimuka ct01, veliau gal isigysiu maza sketuka extra atvejams...o gal ir anksciau
siaip didesni ir nebarskantys taip ratai pas ct04 ir for me modeliukus
tiesa,gi tour 4 - labai fainas variantas
o jei vientisa rankena pvz. tour 4 tai nesusilanksto kaip sketukas,ar klystu
QUOTE(raudona26 @ 2008 03 03, 19:44)
Labutis.Man dar ankstoka,bet domiuosi chiko vezimais.As gyvenu Airijoje,bet kolkas nieko nemaciau gero is sitos firmos,arba pas ju nepopuliarus,arba net nezinau kodel ner.Tai va,norejau paklaust jusu,koks geresnis yra is chiko modelis,bet,kad butu 1 triejuose?Su apmokejimu pas mane ner problemos(turiu omeni banko kortele).Perskaiciau jusu visus pasisakymus,bet isvados taip ir neina man pasidaryt,kuris modelis geresnis.Aciu
ct01 anglijoj <-- sitas nepatinka?
Papildyta:
QUOTE(sauluke @ 2008 03 04, 17:54)
o jei vientisa rankena pvz. tour 4 tai nesusilanksto kaip sketukas,ar klystu
susilanksto kaip knyga. taciau i bagaza tilps
galima ct01 su vientisa rankena pirkt
is durno principo noriu sketuko
QUOTE(sauluke @ 2008 03 04, 18:16)
is durno principo noriu sketuko
ta prasme kur lenkias kaip sketis? su vienguba rankena sakau - yra ct01
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 03 04, 17:42)
nu nzn, manasis ne is nykstuku ir telpa i sport dali su kombezu arba striuke silta, dekuciu, tapukais kailiniais ir dar apklotu nu cia per saltus orus ejom taip gimes gruodi, tai kuo puikiausiai iki rudens naudosiu vezimuka ct01, veliau gal isigysiu maza sketuka extra atvejams...o gal ir anksciau
su tilpimu kaip ir viskas aisku
bet tu modeliuku kur isvardinai ratai man vistiek kaip zaislinio vezimelio lelems atrodo visaip parduotuvej ciupinau tuos vezimukus..butu viskas liuks, nu bet ratai
QUOTE(vilmuxxx @ 2008 03 04, 20:17)
su tilpimu kaip ir viskas aisku
bet tu modeliuku kur isvardinai ratai man vistiek kaip zaislinio vezimelio lelems atrodo visaip parduotuvej ciupinau tuos vezimukus..butu viskas liuks, nu bet ratai
tour 4 - gale ratai kaip s3, prieky mazesni biski
o norint 3in1 su dideliais ratais tai nzn...gal nelabai atrodys su kedute ir sportinukas dideliais ratais man bent jau nelabai.
jei daug vaiksciosit lauke, geriau pirkt normalu lopsini ir ,,kratala" su kedute isvykom
Ar yra chicco pametinuku vezimeliu? gal kas zzinote?
labutis, o ar tavo saltiniuose yra Mistral spalveles modelis?kiek kainuotu tik sporukas?