Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

sveikutes smile.gif

turiu pora klausimeliu:
1. Gimdysiu geguze. Ar tilps su visais zieminiais rubeliais mazius i sportine dali? girdejau atsiliepimu, kad i chicco sportinukus 10 men vaikas su zieminiais rubeliais turi buti gruste igrustas - vos telpa g.gif
2. gal yra chicco keturiu ratu variantas, kad ratai butu tokie, kokie sumontuoti s3 lotuliukas.gif man keturraciu ratai kiek maciau nepatinka schmoll.gif o triracio patinka thumbup.gif tik, kad nenoriu triracio vezimo, man jie labai negrazu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 03 02, 14:33)
kas važinėjate štai tokiu? Ct 0.3 Ponee XS

user posted image

Ar yra amortizatoriai?
Visiškai gulima padėtis?

Mes toki turi jau kokius 3men vazinejam as labai patenkinta tikrai tikrai labai minkstai vaziuoja irlabai manevringa,gerai ir per zole vaziuoja ir per sniega jau isbandem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris77 @ 2008 02 26, 19:57)
o aš susinervinau.... labai šiaip man  thumbup.gif mano ct01, bet po pasivažinėjimo parke nulėkė vienas ratukas, tai nuvežus į Kotryną pasakė, kad pataisys po 2 savaičių  blink.gif  doh.gif
kažkoks pyktis apėmė, galėtų kokį laikiną variantą bent jau pasiūlyt, nes vis tik ne vieną ar dvi dienas reiks namie sėdėt  cool.gif

maniskiam tokiam paciam buvo sugedes priekinio rato amortizatoriukas. Jau ir taip krato, o dar ir toks gedimas... Irgi 2 savaitem paeme, bet kita vezima dave - bet toki kledara... vyras sutemus parveze nepaziurejes normaliai ka parvilko...
Teko pasikankinti, gerai, kad dar siltas ruduo tebuvo.
p.s. del kratymo vaziuojant su lopsiu: vaziuojant per nelygumus ir saugant galvyte reikia dugna ties ja truputi auksciau pakelti, sukant ta rata po lopsiu. O slogojantiems dar taps lengviau kvepuoti.
Atsakyti
QUOTE(vilmuxxx @ 2008 03 03, 19:56)
sveikutes smile.gif

turiu pora klausimeliu:
1. Gimdysiu geguze. Ar tilps su visais zieminiais rubeliais mazius i sportine dali? girdejau atsiliepimu, kad i chicco sportinukus 10 men vaikas su zieminiais rubeliais turi buti gruste igrustas - vos telpa g.gif
2. gal yra chicco keturiu ratu variantas, kad ratai butu tokie, kokie sumontuoti s3 lotuliukas.gif man keturraciu ratai kiek maciau nepatinka schmoll.gif o triracio patinka thumbup.gif tik, kad nenoriu triracio vezimo, man jie labai negrazu blush2.gif

nu nzn, manasis ne is nykstuku ir telpa i sport dali su kombezu arba striuke silta, dekuciu, tapukais kailiniais ir dar apklotu biggrin.gif nu cia per saltus orus ejom taip smile.gif gimes gruodi, tai kuo puikiausiai iki rudens naudosiu vezimuka ct01, veliau gal isigysiu maza sketuka extra atvejams...o gal ir anksciau biggrin.gif

siaip didesni ir nebarskantys taip ratai pas ct04 ir for me modeliukus wink.gif
tiesa,gi tour 4 - labai fainas variantas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_vyshnia: 04 kovo 2008 - 17:43
o jei vientisa rankena pvz. tour 4 tai nesusilanksto kaip sketukas,ar klystu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudona26 @ 2008 03 03, 19:44)
Labutis.Man dar ankstoka,bet domiuosi chiko vezimais.As gyvenu Airijoje,bet kolkas nieko nemaciau gero is sitos firmos,arba pas ju nepopuliarus,arba net nezinau kodel ner.Tai va,norejau paklaust jusu,koks geresnis yra is chiko modelis,bet,kad butu 1 triejuose?Su apmokejimu pas mane ner problemos(turiu omeni banko kortele).Perskaiciau jusu visus pasisakymus,bet isvados taip ir neina man pasidaryt,kuris modelis geresnis.Aciu

ct01 anglijoj <-- sitas nepatinka?
Papildyta:
QUOTE(sauluke @ 2008 03 04, 17:54)
o jei vientisa rankena pvz. tour 4 tai nesusilanksto kaip sketukas,ar klystu  4u.gif

susilanksto kaip knyga. taciau i bagaza tilps wink.gif
galima ct01 su vientisa rankena pirkt smile.gif
Atsakyti
is durno principo noriu sketuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluke @ 2008 03 04, 18:16)
is durno principo noriu sketuko  biggrin.gif

ta prasme kur lenkias kaip sketis? smile.gif su vienguba rankena sakau - yra ct01 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 03 04, 17:42)
nu nzn, manasis ne is nykstuku ir telpa i sport dali su kombezu arba striuke silta, dekuciu, tapukais kailiniais ir dar apklotu biggrin.gif nu cia per saltus orus ejom taip smile.gif gimes gruodi, tai kuo puikiausiai iki rudens naudosiu vezimuka ct01, veliau gal isigysiu maza sketuka extra atvejams...o gal ir anksciau biggrin.gif

siaip didesni ir nebarskantys taip ratai pas ct04 ir for me modeliukus wink.gif
tiesa,gi tour 4 - labai fainas variantas wink.gif

su tilpimu kaip ir viskas aisku 4u.gif
bet tu modeliuku kur isvardinai ratai man vistiek kaip zaislinio vezimelio lelems atrodo doh.gif unsure.gif visaip parduotuvej ciupinau tuos vezimukus..butu viskas liuks, nu bet ratai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuxxx @ 2008 03 04, 20:17)
su tilpimu kaip ir viskas aisku 4u.gif
bet tu modeliuku kur isvardinai ratai man vistiek kaip zaislinio vezimelio lelems atrodo doh.gif  unsure.gif visaip parduotuvej ciupinau tuos vezimukus..butu viskas liuks, nu bet ratai  schmoll.gif

tour 4 - gale ratai kaip s3, prieky mazesni biski wink.gif
o norint 3in1 su dideliais ratais tai nzn...gal nelabai atrodys su kedute ir sportinukas dideliais ratais man bent jau nelabai.
jei daug vaiksciosit lauke, geriau pirkt normalu lopsini ir ,,kratala" su kedute isvykom
Atsakyti
Ar yra chicco pametinuku vezimeliu? gal kas zzinote?
Atsakyti
labutis, o ar tavo saltiniuose yra Mistral spalveles modelis?kiek kainuotu tik sporukas? ax.gif
Atsakyti