Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(gelmytė @ 2008 02 29, 16:44)
aš kaip ta beždžionė ir graži, ir protinga mėtausi  doh.gif  tarp x-lander ir chicco. draugė turi chicoo, tai jis toks kietokas atrodo man, bet dėl svorio jis turbūt lengvesnis  g.gif

na, sportinukas mazais ratais liks sportinuku smile.gif ziurint kaip planuojama vazinet. as pirkau pirma vezima sunku su lopsiu ir dideliais ratais, o taip ir nevazinejau su juo. man vezimas - po pardas pasiduot, arba kazkur nedaug kad vaiksciot, tai kazkaip nereikejo dideliais ratais labai ten skirto po miskus vaikstinet smile.gif
sako, kad krato vaikus lopsy. gal ir gerai visai - pripranta visokiom salygom miegot, tai paskuj miega kaip manasis - pasireme i lova, galva padejo, ant koju stovi ir miega sau doh.gif zodziu - biskiuka extreemo ner blogai biggrin.gif
Atsakyti
šiaip vežimas pagrinde parduotuvėj važinėt ir šaligatviams šlifuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2008 02 29, 18:14)
šiaip vežimas pagrinde parduotuvėj važinėt ir šaligatviams šlifuot smile.gif

nu ziurint kokie saligatviai smile.gif jei tvarkingi, tai jokiu problemu su vaziavimu nebus smile.gif
Atsakyti
mamytes SOS biggrin.gif kaip isskalbti ct04 ?kazkokia nesamone nenusiima medzegos viskas ant kniedziu doh.gif o musu vezimas jau nori praustis tongue.gif
su ct 01 jokio vargo lengviausiai viskas skalbesi,o kaip su situ?
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 02 27, 11:12)
reikejo kalbet, kad siulytu kazka i ta vieta. nesamone biskiuka kad palieka peskom vaiksciot...
tour 4 neturetu barsket. sutepet kai nupirkot ratukus?

Tai tu saunuole ruta_vyshnia, sutepem ratukus padejo, barskam bet nebecypiam smile.gif dekui

Atsakyti
kas važinėjate štai tokiu? Ct 0.3 Ponee XS

user posted image

Ar yra amortizatoriai?
Visiškai gulima padėtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 02 kovo 2008 - 13:46
QUOTE(elele @ 2008 03 02, 11:38)
Tai tu saunuole ruta_vyshnia, sutepem ratukus padejo, barskam bet nebecypiam  smile.gif dekui

nu va, bent tiek geriau smile.gif
as kai niekad progos (kolkas) neturejau pastumdyt to vezimuko, tai neisivaizduoju kaip rieda, bet manau ct01 vistiek labiau barska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 03 02, 13:33)
kas važinėjate štai tokiu? Ct 0.3 Ponee XS

na as vakar toki parduotuvej ziurejau, tai schmoll.gif nepatiko jis man, kampuotas toks visas, o jau siauras blink.gif siauresnis net uz ct 0.5 blink.gif
norejau apziuret ct 0.4 bet nebuvo. Kogero rinksiuos tarp ct 0.5 ir ct 0.4. Jei 0.4 nepatiks tai pirksiu 0.5 ir nesuksiu galvos.
Ziurejau dar graco mosaic, bet kaina biski kitokia ir nelabai matau uz ka ja moket, tas pats kaip chicco tik kad buomelis yra. O dar kas nepatiko pas si graco - medziaga tokia kaip skecio, neperpuciama, nekvepuojanti blink.gif
Atsakyti
O mes neturim galimybės šio vežimėlio apžiūrėt. Ir jau išmečiau jį iš pasirinktų sąrašo. Skaičiau, kad ne viena rašė, kad kojos lipa, yra ten kažkoks strypelis horizontalus. O ir šiaip neaišku kaip ratukai, tad tikriausiai rinksimės didesniais ratukais (20cm). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 03 03, 10:22)
O mes neturim galimybės šio vežimėlio apžiūrėt. Ir jau išmečiau jį iš pasirinktų sąrašo. Skaičiau, kad ne viena rašė, kad kojos lipa, yra ten kažkoks strypelis horizontalus. O ir šiaip neaišku kaip ratukai, tad tikriausiai rinksimės didesniais ratukais (20cm). smile.gif

kurio vezimo cia 20cm? g.gif

na man ponio jau vien paziurejus tas siaurumas sedimos dalies daug abejoniu sukele schmoll.gif manau savo merginos dabar neikisciau i ji, o gi dar paaugs g.gif
Atsakyti
Ne, iš CHICCO vežimėlių.
Štai toks, Espiro City
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 03 kovo 2008 - 13:13
Labutis.Man dar ankstoka,bet domiuosi chiko vezimais.As gyvenu Airijoje,bet kolkas nieko nemaciau gero is sitos firmos,arba pas ju nepopuliarus,arba net nezinau kodel ner.Tai va,norejau paklaust jusu,koks geresnis yra is chiko modelis,bet,kad butu 1 triejuose?Su apmokejimu pas mane ner problemos(turiu omeni banko kortele).Perskaiciau jusu visus pasisakymus,bet isvados taip ir neina man pasidaryt,kuris modelis geresnis.Aciu
Atsakyti