Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(Mavija @ 2008 02 18, 19:27)
Sveikutes  4u.gif
gal yra mamyciu, kurios jau naudoja Chicco Trio Tour 4? labai domintu jusu atsiliepimai  ax.gif ar sportine dali, galima i abi (i mama veidu ir atvriksciai) puses fixuoti?

nesisukioja sedima dalis smile.gif

del plovimo - pas mane masina biskiuka primityvi - ner rankinio ar svelnaus plovimo. plius rankom skalbt labai greit gaunas smile.gif

del ratuku - apziurejau, bet nenusiima.
Atsakyti
informacijos biskiuka. jei lopsiui dirzu neturite, juos galima isigyt wink.gif
nezinau ar galima rast kur LT pirkt, bet va ebejuje yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 02 13, 01:46)
na, ct01, enjoy modeliu pilna gulima padetis gera, dar pakojis pasikelia smile.gif

labai grazus tas enjoy vezimaitis,visai noreciau tokio savo lelytei smile.gif wub.gif
o koks jo svoris?,nes reiks tyst i 5ta auksta doh.gif ,as tai dar nieko,bet aukle... verysad.gif
Atsakyti
siaip tai jie iki 10 kg. nezinau net tiksliai, bet ne daugiau smile.gif
as tampiau i 4 auksta ratus, lopsi/kedute ir dar krepsi koki biggrin.gif
Atsakyti
Man Chicco Ct01 superinis vežimukas parduotuvėse. Na bet lauke tai pavargstam su juo smile.gif Maži ratukai "jaučia" kiekvieną akmenuką, o tam, kad mokėtum užvažiuot ant kokio bordiūro tai reik specialius kursus praeit lotuliukas.gif
Šiaip jei ratukus būtų galimą kitus pakeist, vežimukas būtų thumbup.gif
Atsakyti
mamytes,turiu klausima..

ar buna kur nors pirkt atskirai uzklotukas(gaubtas)kojytems?

"vaiku mieste"dabar akcija chicco ponee xs.labai patrauklus vezimukas,o ypatingas privalumas atrodo jo svoris-tik 5.5 kg. TACIAU neieina uzklotas kojytems.

kitas panasus-chicco ct 0.5.sio svoris didesnis(sake pardaveja,kad apie8 kg),pakilnojus tikrai jauciasi skirtumas...prie jo priklauso ir uzdangalas nuo lietaus,ir kojyciu gaubtas.bet siaip man patrauklesnis pasirode "ponis"(del svorio,del rankenos padeties reguliavimo,del patogaus susilankstymo).idomiausia,kad internete paieskojus informacijos apie chicco ponee xs,visur raso,kad i komplekta kaip ir ieit turetu gaubtas kojoms.kazin,kodel musu parduotuvese to nera?..

tiesa,gaubtas kojoms atseit priklauso prie chicco ct 0.3 ponee xs.tai gal cia kitas modelis? nebesuprantu-visai susipainiojau.

ar chicco ct 0.3 ponee xs ir chicco ponee xs-tai du skirtingi modeliukai? apsvieskite,prasau.
Papildyta:
antra vertus,vasara gal tas gaubtas nelabai ir reikalingas butu. g.gif .kaip manote,patarkite... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CreteIsland: 22 vasario 2008 - 16:40
Na mums žiemą gaubtas tai nepamainomas buvo, o vasarai tai tikrai nemanau, kad jo reikia smile.gif
Galima juos parsisiųsti iš UK daug pigiau. Mums Rūta_Vyshnia suvairavo už 50 lt iš ten. Ačiū jai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 22, 17:22)
Na mums žiemą gaubtas tai nepamainomas buvo, o vasarai tai tikrai nemanau, kad jo reikia  smile.gif
Galima juos parsisiųsti iš UK daug pigiau. Mums Rūta_Vyshnia suvairavo už 50 lt iš ten. Ačiū jai  mirksiukas.gif

JUSTITIA,aciu lb uz patarima,turesiu galvoje,jeigu ka...
Atsakyti
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 22, 14:38)
Man Chicco Ct01 superinis vežimukas parduotuvėse. Na bet lauke tai pavargstam su juo  smile.gif Maži ratukai "jaučia" kiekvieną akmenuką, o tam, kad mokėtum užvažiuot ant kokio bordiūro tai reik specialius kursus praeit  lotuliukas.gif
Šiaip jei ratukus būtų galimą kitus pakeist, vežimukas būtų  thumbup.gif

o va man kaip tik nesunku ant bortu uzlipt smile.gif cia gal kaip kam smile.gif

del uzklotu kojom. ziurinejau kaip tik siandien. tai nera kad siustu i LT. nebent per tarpininkes kas is ebay.co.uk parsiustu, pvz liamcamca (jauciu neteisingai uzrasiau nick). tai ten kainuotu kaina daikto, + kaina siuntimo ten vietoj + 15 proc ir + 7 lt/kg siuntimas i lietuva. iki 100 lt tikrai sutilpt iseina smile.gif
vasarai man nereikalingas, bet ir ziema nenaudoju, nors nusipirkus turiu toki kai buna tik ant virsaus - kaip parduotuvese. bet mes neinam vaiksciot su tuo vezimu, tai nereik smile.gif bet laikau apsikabinus - neparduodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CreteIsland @ 2008 02 22, 17:41)
mamytes,turiu klausima..

ar buna kur nors pirkt atskirai uzklotukas(gaubtas)kojytems?

"vaiku mieste"dabar akcija chicco ponee xs.labai patrauklus vezimukas,o ypatingas privalumas atrodo jo svoris-tik 5.5 kg. TACIAU neieina uzklotas kojytems. 

kitas panasus-chicco ct 0.5.sio svoris didesnis(sake pardaveja,kad apie8 kg),pakilnojus tikrai jauciasi skirtumas...prie jo priklauso ir uzdangalas nuo lietaus,ir kojyciu gaubtas.bet siaip man patrauklesnis pasirode "ponis"(del svorio,del rankenos padeties reguliavimo,del patogaus susilankstymo).idomiausia,kad internete paieskojus informacijos apie chicco ponee xs,visur raso,kad i komplekta kaip ir ieit turetu gaubtas kojoms.kazin,kodel musu parduotuvese to nera?.. 

tiesa,gaubtas kojoms atseit priklauso prie chicco ct 0.3 ponee xs.tai gal cia kitas modelis?  nebesuprantu-visai susipainiojau.

ar chicco ct 0.3 ponee xs ir chicco ponee xs-tai du skirtingi modeliukai?  apsvieskite,prasau.
Papildyta:
antra vertus,vasara gal tas gaubtas nelabai ir reikalingas butu. g.gif .kaip manote,patarkite... blush2.gif

As pirkau rudeni Kotrynoj CHICCO PONEE XS (Vilniuje)akcijos metu(299Lt)su uzkloteliuTiesa,buvo to pacio modelio 3 vezimai,vienas ju-su uzkloteliu.Sake,kad buna ivairios komplektacijos net to pacio modelio vezimai.Reiktu paziuret kur dar akcijos siems vezimams ir uz ta pacia kaina galesit atrast ir su uzkloteliu.Turbut verta pajieskot.Beje.pvz.telefonu Kotrynoj gaudavau retai kada tikslia informacija-reik vaziuot ir ziuret.
Atsakyti
Netgi pridursiu,kad is mano minetu 3"poniuku",man patiko butent tos spalvos,kuris neturejo uzkloto.Tad paprasius ,kad ji nuimtu nuo kitos spalvos "poniuko"ir parduotu mums-sunkumu nebuvo.Juolab kad jis buvo juodos spalvos ir tinka prie betko.Bet dar pasikartosiu,kad neverta to klaust telefonu,reik vaziuot,ziuret ir klausinet.Patikekit ,ta as jau isbandziau....
Atsakyti
isgirdau melagingu gandu, kad for me vezimuko sedyne nesisukineja, ta prasme kad nepersisuka. tipo du modeliai yra - vienas tokia sedyne kitas tokia. tai rasau, kad TIKRAI vienas ir taspats sportinukas, sedyne galima persukt wink.gif
Atsakyti