Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 02 13, 20:34)
man tai tas padas kvailai kazkaip. pas mane galine sedyne isformuota uzpakaliams, tai padas niekaip neisipaise i jam skirta grioveli smile.gif

Tai delto mirksiukas.gif , o pas mane lygi, tai padas tiko, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkadk @ 2008 02 13, 20:40)
Tai delto mirksiukas.gif , o pas mane lygi, tai padas tiko, thumbup.gif

na, buvo daugiau mano masinoj niuansu su auto kedute...kadangi viena vazinedavau, vistiek radau buda kaip vaika su kede pritaisyt...tik kad ne pagal reikalavimus, bet kiek galejau - stengiaus kad saugu butu. mano dirzai trumpi, tai neuztekdavo kad apjuost kedute, tai gautus - tik pada ten ant sn...liu pritaisau vienu dirzu ir viskas, apjuost - nu niekaip... todel tikrai padas - ne man smile.gif
kitam vaikui isigysiu lopsiui dirzus ir veziosiu su lopsiu gale pritvirtinta
Atsakyti
O jus Chicco kedute ant sportines dalies montuojat ar be? Kaip jums patogiau? Jau aptikau, kad galima ir taip ir taip, bet kazin kuris variantas geresnis?
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 02 14, 00:49)
O jus Chicco kedute ant sportines dalies montuojat ar be? Kaip jums patogiau? Jau aptikau, kad galima ir taip ir taip, bet kazin kuris variantas geresnis?

as nuimdabau plastmasine nugarele ir visas medziagas ir tik ant remo dedavau kedute - kam trint medziagas kol nenaudojamas sportinukas wink.gif plius man daug graziau kai tiesiai ant remo pliko.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 02 14, 11:21)
as nuimdabau plastmasine nugarele ir visas medziagas ir tik ant remo dedavau kedute - kam trint medziagas kol nenaudojamas sportinukas wink.gif plius man daug graziau kai tiesiai ant remo pliko.

Aciu. Man irgi graziau smile.gif Vakar be instrukciju sportinuka pirma karta ant remo uzmontavau - man medalis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evi: 14 vasario 2008 - 11:06
QUOTE(Evi @ 2008 02 14, 11:05)
Aciu. Man irgi graziau smile.gif Vakar be instrukciju sportinuka pirma karta ant remo uzmontavau - man medalis  bigsmile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Saunuole !
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 02 14, 11:05)
Aciu. Man irgi graziau smile.gif Vakar be instrukciju sportinuka pirma karta ant remo uzmontavau - man medalis  bigsmile.gif

saunuole smile.gif
beja, dirzas tas kur aplink juosmeni, pagal viska turi isorej visas likt - ir ta dalis kuri vaikui is nugaros. o ne eit uz medziagu smile.gif as uz medziagu kisdavau, o va neseniai knygute pazejau, kad turi but isorej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 02 14, 17:00)
saunuole smile.gif
beja, dirzas tas kur aplink juosmeni, pagal viska turi isorej visas likt - ir ta dalis kuri vaikui is nugaros. o ne eit uz medziagu smile.gif as uz medziagu kisdavau, o va neseniai knygute pazejau, kad turi but isorej biggrin.gif

Reikes man dar pasianalizuot tuos dirzus.. kaip ir nemaciau kur juos ten galima uz medziagu kisti smile.gif

O sako, tos visos nuimamos medziagos yra plaunamos. Gal kas bande plauti? Skalbimo masinoj ar kaip? Mano kadangi panaudotas vezimas, tai reiketu perskalbti, bet bijau kad su skalbimo masina galiu ir sugadinti..
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 02 15, 09:50)
Reikes man dar pasianalizuot tuos dirzus.. kaip ir nemaciau kur juos ten galima uz medziagu kisti smile.gif

O sako, tos visos nuimamos medziagos yra plaunamos. Gal kas bande plauti? Skalbimo masinoj ar kaip? Mano kadangi panaudotas vezimas, tai reiketu perskalbti, bet bijau kad su skalbimo masina galiu ir sugadinti..

idek i vonia, suslapink, paimk svelnu sepeti ir su milteliais trink - lengvai issiskalbia wink.gif
Atsakyti
merginos, norejau jusu paklausti, ar nusiima Ct01 ratukai? kad isplauti? 07 metu? pamirsau pardej siandien paklaust :/
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
gal yra mamyciu, kurios jau naudoja Chicco Trio Tour 4? labai domintu jusu atsiliepimai ax.gif ar sportine dali, galima i abi (i mama veidu ir atvriksciai) puses fixuoti?
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 02 15, 10:50)

as ploviau skalbimo masinoj ,ant rankinio rezimo. ir nieko, vezimelis kaip naujas, nieko neatsitiko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgaMac @ 2008 02 15, 17:23)
merginos, norejau jusu paklausti, ar nusiima Ct01 ratukai? kad isplauti? 07 metu? pamirsau pardej siandien paklaust :/

man atrodo,kad ne g.gif mano vyras viena karta visa rema buvo ikises i dusa,kad ratukus nuplaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti