Merginos, o kaip ta naujiena?
keisti ratukai - visai lygūs, be jokio protektoriaus
QUOTE(Beatuk @ 2008 02 13, 10:18)
Ka reiskia gera ... o tai ilgis visgi koks?
Na ct0.1gulima padetis apie +-80 cm.
QUOTE(Beatuk @ 2008 02 13, 10:18)
Ka reiskia gera ... o tai ilgis visgi koks?
gera reiskia pilnai gulima + didelis pliusas, kad pakojis pasikelia, tai reiskia kad trumpa tikrai nebus
Na va ir as istojau i Chicco gretas Nusipirkau panaudota Chicco Trio Ct01 per eBay uz £100 (apie 450Lt) pilka su salotinem rankenom. Viskas man ten super tik kad rankenos neatrodo tvirtos, lyg ir biski kliba - konstrukcija tokia, kad sukiotusi i visas puses, gal sakau del to?
QUOTE(Evi @ 2008 02 13, 14:55)
Na va ir as istojau i Chicco gretas Nusipirkau panaudota Chicco Trio Ct01 per eBay uz £100 (apie 450Lt) pilka su salotinem rankenom. Viskas man ten super tik kad rankenos neatrodo tvirtos, lyg ir biski kliba - konstrukcija tokia, kad sukiotusi i visas puses, gal sakau del to?
tokios jau yra.ir naujam tas pats
Sveikos
Apšvieskit mane truputėlį, ar iš tų Chicco komplektukų, kur autokėdutė su pagrindu yra, kuriame nors ta kėdutė tvirtinasi tiesiai ant vežimo kaip kad Graco variantuose, ar reikia visuose nulupt sportinę dalį nuo rėmo, ir tik tada uždėt autokėdutę... Turiu Maxi Cosi variantą, tai kai daug keliaut reikia, nervina nes: neišsilanksto viena ranka, leliaus kėdę kol prisegu mašinoj, mano 3-metis bičas jau būna išlipęs į mašinytes pasidairyt... O kai užmiega autokėdutėj, taip būtų gerai šlept ant vežimaičio ir važiuot kur reikia, nes jei pabudus, tai visada į vežimą perkeliu... O su tais adapteriais tai vieną nuimk, kitą uždėk... Užsikasimas... Tai ieškau geresnio varianto... Gal pagelbėtumėt Nužiūrėjau Ct 0.2, bet jis turbūt be kėdelės pado
Apšvieskit mane truputėlį, ar iš tų Chicco komplektukų, kur autokėdutė su pagrindu yra, kuriame nors ta kėdutė tvirtinasi tiesiai ant vežimo kaip kad Graco variantuose, ar reikia visuose nulupt sportinę dalį nuo rėmo, ir tik tada uždėt autokėdutę... Turiu Maxi Cosi variantą, tai kai daug keliaut reikia, nervina nes: neišsilanksto viena ranka, leliaus kėdę kol prisegu mašinoj, mano 3-metis bičas jau būna išlipęs į mašinytes pasidairyt... O kai užmiega autokėdutėj, taip būtų gerai šlept ant vežimaičio ir važiuot kur reikia, nes jei pabudus, tai visada į vežimą perkeliu... O su tais adapteriais tai vieną nuimk, kitą uždėk... Užsikasimas... Tai ieškau geresnio varianto... Gal pagelbėtumėt Nužiūrėjau Ct 0.2, bet jis turbūt be kėdelės pado
QUOTE(bumbasi @ 2008 02 13, 10:38)
Na ct0.1gulima padetis apie +-80 cm.
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 02 13, 11:39)
gera reiskia pilnai gulima + didelis pliusas, kad pakojis pasikelia, tai reiskia kad trumpa tikrai nebus
Aciu. Bet as nesuprantu kaip cia tie dydziai tokie Pvz mano mergycka jau 78cm, o ji dar tik 7 men. bus. Tai koki tada man vezimuka reikia rinktis nesuprantu
QUOTE(zhemuoge @ 2008 02 13, 17:57)
Sveikos
ct02 nezinau kaip ten, bet ct01, enjoy, s3, tour 4, for me - visi su tom paciom kedutem. galima pirkt tik sportinuka atskirai ir tada kedute su pagrindu, ir visos jos tvirtinas tiesiai ant remo. galima nuimt sportine dali, galima nenuimt, tik nuo porankiu atidengti medziaga ir viskas. beja, man pvz be pado geresnes kedutes - tiek tvirtinant masinoj, tiek vaiko patogumo atzvilgiu
QUOTE(Beatuk @ 2008 02 13, 18:01)
Aciu. Bet as nesuprantu kaip cia tie dydziai tokie Pvz mano mergycka jau 78cm, o ji dar tik 7 men. bus. Tai koki tada man vezimuka reikia rinktis nesuprantu
na, manasis 80 cm, bet pilnai patogiai jaucias vezimuke issitieses batukai kabo ore, bet siaip kojos prilaikomos yra ir pakeltos pakojuka pakelus
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 02 13, 18:48)
beja, man pvz be pado geresnes kedutes - tiek tvirtinant masinoj, tiek vaiko patogumo atzvilgiu
O kuo geresnė kėdutė be pado tvirtinant mašinoj? Juk su padu greičiau prisitvirtina, turėtų būti patogiau. O dėl vaiko patogumo tai gaila, turbūt dėl to teks atsisakyti Chicco kėdutės
QUOTE(Beatuk @ 2008 02 13, 18:01)
Maniskis irgi tokio pat ugio puikiausiai telpa , poguliui i CT 01
QUOTE(egliuke @ 2008 02 13, 19:09)
O kuo geresnė kėdutė be pado tvirtinant mašinoj? Juk su padu greičiau prisitvirtina, turėtų būti patogiau. O dėl vaiko patogumo tai gaila, turbūt dėl to teks atsisakyti Chicco kėdutės
su padu paiimi istatai ir viskas, dirzeli perjuosi
QUOTE(astulkadk @ 2008 02 13, 19:14)
Na taip, sutinku kad telpa, bet as kalbu apie ateiti .... ty jei dabar telpa tai kaip bus po metu? juk vaika dar reiks vezioti
QUOTE(egliuke @ 2008 02 13, 19:09)
QUOTE(astulkadk @ 2008 02 13, 19:14)
man tai tas padas kvailai kazkaip. pas mane galine sedyne isformuota uzpakaliams, tai padas niekaip neisipaise i jam skirta grioveli