Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(Yell @ 2008 01 31, 20:55)
Ne, naudokis altavista.com babelfish

biggrin.gif As neturiu laiko tiek sedeti prie vertimu, bet aciu smile.gif
Atsakyti
Mergaites as cia biski ne i tema, bet perskaiciau kad imanoma ne per tarpininkus parsisiust is ebay.de cia kazkuri mamyte siustis vezimeli nori o ji man negaletu paaiskint kaip man auto kedute parsisiust? blush2.gif
Atsakyti
Mergytes, as apsisprendziau Chicco vezimeliui, deja naudotam nes taip pigiau blush2.gif Internete parduoda nemazai apie 2 metu senumo modeliu vadinamu Chicco Trio arba Chicco Trio ct01 arba kazkaip panasiai. Ju funkcijos mane tenkina, tik sakykit ar apskritai 2 metus padevetas vezimelis jau skaitos labai senas ar dar galima sekmingai naudoti? Is isvaizdos skelbimuose kazkokiu trukumu tai nesimato, aisku sunku pasakyti. Ketinu pirkti is ebay....
Atsakyti
turiu s3 sportinuką ax.gif Niu kas dabar pradėjo siaubingai užkliūti, tai maža "bagažinė" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 01 31, 22:02)
biggrin.gif  As neturiu laiko tiek sedeti prie vertimu, bet aciu  smile.gif

Nukopint adresa ir išrinkt iš kurio į kurią kalbą nori puslapį verst, užima max 1min mirksiukas.gif
Manau, jei randi laiko po ebay klaidžiot, tai vertimas tikrai daugiau laiko neužims lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2008 02 01, 09:24)
turiu s3 sportinuką ax.gif Niu kas dabar pradėjo siaubingai užkliūti, tai maža "bagažinė" doh.gif

Nedidele tai tikrai.
Beje vakar apžiūrėjau Kauno Vaikų mieste tuos naujus modelius gyvai. Patiko, bet vistiek gražiausiai man atrodo praeitų metų raudonas vežimas.
Atsakyti
Vis pasiziuriu as chicco sportinukus, vaikui jau 5 men. Gal galit man patarti del vezimuko, tos kurios naudojates. Ieskau, kad butu:
1.vientisa rankena
2.pilnai gulima padetis
3.lengvas
l4.engvai nugarele lankstytusi, kai vaikas sedi vezime
5.viena ranka susilankstytu
6. tinkamas lietuviskai ziemai butu

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2008 02 01, 11:27)

Nedidele tai tikrai.
Beje vakar apžiūrėjau Kauno Vaikų mieste tuos naujus modelius gyvai. Patiko, bet vistiek gražiausiai man atrodo praeitų metų raudonas vežimas.

mūsiškis geltonas su šviesiai pilka. Galvojau, kad bus labai nepraktiška spalva, bet nieko, normaliai mirksiukas.gif
o kas liečia patogumą valdyt, manevringumą, labai daug vietos vaikui sėdėt tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2008 01 31, 18:14)
Pažūrėk, pažiūrėk.
Jei visgi nuspręsi pirkt, parašyk man. Nereikės nei tarpininkų, nes iš ten perkuos pati ir pati tokį vežimą greičiausiai pirksiu. Jei imtumėm 2 komplektus, gal nuolaidą dar padarytų.

Na va vakar pražiūrėjom tą puslapiuką, ir kitų šalių chicco puslapiukus. Alia tikrai iš Vokietijos pigiausia ax.gif

Man tai labai patinka šių metų modeliukai su juodu rėmu. Ir tas modelikas su žalia spalvyte. Norėjau raudoma, bet sesuo tokį jau turi hihihi.gif

Kada tu siustumeisi tą vežimuką?
Atsakyti
as siuntineju vezimus is ebay.de - jokiu ten problemu. tik kas siusites pirma kart, zekit kad per paypal galima moket butu, nes paskuj banke uz perlaida ojojoj mokesit wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Yell @ 2008 01 31, 17:14)
Pažūrėk, pažiūrėk.
Jei visgi nuspręsi pirkt, parašyk man. Nereikės nei tarpininkų, nes iš ten perkuos pati ir pati tokį vežimą greičiausiai pirksiu. Jei imtumėm 2 komplektus, gal nuolaidą dar padarytų.

kiek esu pirkus ir po 2 ir po 3, nedaro nuolaidu, nes kaip supratau, jie realia siuntimo kaina raso, siuncia per ups'a, atveza i namus, galima persiuntima daryt - nekainuoja papildomai i kita miesta persiust.
Atsakyti
gal galit kas patart koks vezima sportinukas butu vertas demesio mano pupai? kad butu galima ir visiskai gulima padetis padaryt kol dar pupikas nesedi?

buciau lb dekinga uz patarimus nes arteja pavasaris noriu kazka megint jau pirkt! smile.gif
Atsakyti
as tai turiu ct01 juoda su geltonu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2008 02 03, 14:42)
gal galit kas patart koks vezima sportinukas butu vertas demesio mano pupai? kad butu galima ir visiskai gulima padetis padaryt kol dar pupikas nesedi?

buciau lb dekinga uz patarimus nes arteja pavasaris noriu kazka megint jau pirkt! smile.gif

ct 01 wink.gif kol dar galima nupirkt smile.gif

QUOTE(questa @ 2008 02 03, 14:52)
as tai turiu ct01 juoda su geltonu  thumbup.gif

joa, grazutis tas, spalva superine wink.gif
Atsakyti