Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

s3 pakojukas nesikelia schmoll.gif mes sportinuką s3 turim mirksiukas.gif
Atsakyti
sitas 2007 m rodos. pakojis, kaip jau sake - tikrai nesikelia. bet ne visiem to reik...jei nevaikstot kasdien po lauka po kelias valandas kad vaikas miegotu - nebutina tai. manasis miega auto kedutej dazniausiai, kai lekiam kur, o vezime sedi ir dairos smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas zinot ar ct0.1 vezimuko rankena atsilenkia na norint , kad vaikas i tave ziuretu?
Atsakyti
QUOTE(Mazia @ 2008 01 24, 11:17)
Sveiki, gal kas zinot ar ct0.1 vezimuko rankena atsilenkia na norint , kad vaikas i tave ziuretu?

Bent jau 2007 m modelio tai tikrai ne schmoll.gif , kaip del 2008 nezinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkadk: 24 sausio 2008 - 14:04
2008 m yra modelis for me, kurio sedimoji dalis apsisuka i mama. rankenos nepersimetineja. taciau norint sulankstyt vezimeli, sedima dali vel reik apsukt kad veidu nuo mamos butu.
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2008 01 07, 15:10)
as ir turiu cto1 super vezimelis jau jis trecias pas mus nes vis kas nors netikdavo  thumbup.gif  o pasiziurejus i mamas kurio ssu tuciu ar pan, tai man ju gaila kiek jos  tamposi (del svorio)

Ir aplamai tie tuciai baisuokliai doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskaaa @ 2008 01 12, 18:03)
nusiziurejau CHICCO SIMPLICITY. Gal kas jau turite toki? Labai buciau dekinga jeigu issakytumet savo nuomone.

http://www.skelbiu.lt/0701738.html

Man irgi sis modelis patinka. Vilioja sujungta rankena bigsmile.gif Maciau gyvai, tai irgi visai graziai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2008 01 26, 22:38)
Ir aplamai tie visi tuciai ir panasus griozdai  baisuokliai  doh.gif    cool.gif

Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2008 01 26, 23:35)

drinks_cheers.gif man jau cto1 su vaiku sunkus o jei reiketu su tuciu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamos biggrin.gif ,na noriu pasidalinti pirmais ispūdziais apie CT modeliuką smile.gif vakar nusipirkau, tai va pakomentuosiu pliusus ir minusus 4u.gif
thumbup.gif
dideli ratai, man tai pliusas kadandi mūsų šaligatviai baisūs
reguliuojasi pakojėlis
superinis šiltas uzdangalas nuo lietaus,vėjio,šalčio
labai gera gulima padėtis
buteliuko laikiklis
na pagrindinis pliusas mūsų chicco yra buomelis thumbup.gif bet ji galima ir nuimti
thumbup.gif
super manevringas
minusiukai verysad.gif
sunkokas
kai vaikas miega negalima pakliuti į pirkinių krepšį
Vezimėlis tikrai superinis, gal kam padės mano aprašymas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antonina: 27 sausio 2008 - 09:43
4u.gif

Ieškau chicco lopšio tvirtinimo diržų automobilyje. Gal kas turit užsilikusius arba gal nenaudojat ir norėtumėt parduoti?
Atsakyti
Geri vezimai thumbup.gif Tik va 2007 m kolekcijos, tai vienas minusas yra neperkeliama rankena. Lyg girdejau, kad 2008 m. kolekcija jau su perkeliama g.gif
Atsakyti