Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

ar galėtų kas pasakyt , ar yra chico ponee xs amortizatoriai?
kaip jis, ar apsimoka imt?
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 01 15, 12:08)
ar galėtų kas pasakyt ,  ar yra chico ponee xs amortizatoriai?

g.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 01 15, 12:08)
ar galėtų kas pasakyt ,  ar yra chico ponee xs amortizatoriai?

tai ka niekas tokio neturėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 01 17, 20:44)
tai ka niekas tokio neturėjo  g.gif

niu jaučiu, kad nieks ir netsakys g.gif Čia pagrinde eina kalbos apie ct.01 ir s3 lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal kas ziniu turi apie ct 05?
turim mes S3, tai labai patenkinkinti thumbup.gif , bet galvojam i kelione vaziuoti, tai sketuko reikia.
dabar nuolaida tam ct 05, tai galvoju, ar apsimoka ji pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 01 17, 19:44)
tai ka niekas tokio neturėjo  g.gif

QUOTE(fishke @ 2008 01 17, 20:13)
niu jaučiu, kad nieks ir netsakys g.gif  Čia pagrinde eina kalbos apie ct.01 ir s3  lotuliukas.gif

joa, pagrinde ct01 ir s3 doh.gif
kazkada drauges drauge maciau su ponee tai sake kad nevertas demesio ir pan - buvo toooks nutriuses unsure.gif BET as kiek supratau, ji gerokai deveta eme...tai kaip galima nuomone pirst dabar? negaliu sakyt kad Š kai sitiek tezinau. o buvo senojoj temoj lyg kad labai gyre.
betkokiu atveju naujas vezimas bus tikrai tvarkingas ir patogus wink.gif
Atsakyti
tas ct05 dar pigesnis už ponee. ir kiek supratau skaitant šia temą, kad ištisa rankena privalumas(ponee), o ne atskiros dvi rankenėlės (05) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 01 18, 12:10)
tas ct05 dar pigesnis už ponee. ir kiek supratau skaitant šia temą, kad ištisa rankena privalumas(ponee), o ne atskiros dvi rankenėlės (05)  rolleyes.gif

matai...foruma skaitant privalumo nelabai galima surast. gal netaip issireiskiau. kazkam yra vienaip, kazkam kitaip. man pvz vientisa rankena minusas smile.gif as su dviem vairuoju neblogai ir labai patogu man biggrin.gif
turejau su viena, bet vistiek abi rankos ant rankenos buna smile.gif o su dviem rankenom su viena ranka kuo puikiausiai pavaziuoju.
kitom - kitaip smile.gif cia galima paklausyt nuomones bet pasidaryt savo asmenine isvada wink.gif
del pigumo - nereik pagal kaina vertint. ir jei susidare nuomone kad konkreciai as norejau pasakyt kad pigesnis tai Š, tikrai to nenorejau wink.gif ir paie ponee mano asm nuomone - kaip ir sakiau - naujas daiktas bus geras, ar pigesnis ar brangesnis smile.gif tik reik tada ieskot kas labiau tame modely patinka nei kituose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 01 18, 12:10)
tas ct05 dar pigesnis už ponee. ir kiek supratau skaitant šia temą, kad ištisa rankena privalumas(ponee), o ne atskiros dvi rankenėlės (05)  rolleyes.gif

man reikia, kad susidetu i skietuka, o su istisa rankena, turbut nesusides g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irenute @ 2008 01 18, 22:39)
man reikia, kad susidetu i skietuka, o su istisa rankena, turbut nesusides g.gif

ponee i knyga susideda. yra su istisine rankena ct01 kur i sketuka susideda smile.gif
o 0,5 nauji, 2008m modeliukai superiniai smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Gal zinoves galetumet patart ax.gif
Sudomino sitas varinatas:

http://www.supermama...howtopic=268969

kuriu metu cia modeliukas, ir ar verta tiek pinigeliu moket? blush2.gif
Dar noreciau paklaust, ar sportinuko pakojis tokio modeliuko pasikelia? mirksiukas.gif

Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2008 01 21, 12:22)
Laba diena  4u.gif

Gal zinoves galetumet patart  ax.gif
Sudomino sitas varinatas:

http://www.supermama...howtopic=268969
kuriu metu cia modeliukas, ir ar verta tiek pinigeliu moket?  blush2.gif
Dar noreciau paklaust, ar sportinuko pakojis tokio modeliuko pasikelia?  mirksiukas.gif
Is anksto dekoju  4u.gif

As sestadieni irgi toki nusipirkau, bent jau man jis labai patiko thumbup.gif tik mes mokejom truputi maziau nei jums siulina 900 Lt uz pilna komplektacija (lopsys, auto kedute ir sportinukas)
Del pakojo pasikelimo negaliu paskayt nes dar neizbandem mes jo.
Atsakyti