inavn,nori,patarsiu..nes ir man taip buvo:)galvojau,svoris nuo oro auga..o tu paimk lapeli,tusinuka,ir kai ka nors desi i burna,pasverk,arba vizualiai nustatyk svori ir surasyk,ka valgei visa diena..tada vakare atsidaryk kaloriju lenteles ir paskaiciuok,kiek suvalgei..pati issigasi:)bet rasyk nuosirdziai viska,net ir obuoliuka,net ir riesutuka...
Tikra tiesa. As viena diena,kai uzsirasiau, ka deduosi i burna, tai vakare issiziojau, kiek buvau prisivalgiusi po truputi.
Taip,Dalelyte,o atrodo,valgom po trupineli,o susidaro visas kepalas:))))nuo oro dar niekas nesustorejo,patikekit,mielosios..ir neapgaudinekim bent jau saves..kaip tau sekasi,Dalelyte?dingo kazkur visos lieknejancios:)
auu,kaip sekasi?Dalelyte,kaip tau?pasivijau tave:)ar cia tavo suniukas nuotraukoj?
Meilė ir pavydas geriausia dieta. -6 kg per 2 mėnesius.
Visą gyvenimą kovoju su antsvoriu... pirma klaida buvo, kad iš normalaus grafiko išėjau į naktinį...visiškai sudirbo organizmą, ne tik mitybą, bet ir imunitetą (juk negaudavau reikalingų medžiagų)... tai per pusmetį +10 kg...nu gerai galvoju darbo grafikas pakišo koją... po to išėjau iš darbo, ieškojausi kito, per 2 mėnesius dar +10, tada jau visi galvojo,kad tikrai nėščia... ogi ne, tik apsileidusi... vieną dieną nebeįlindau į savo mėgstamiausias kelnes, pasižiūrėjau į veidrodį...negana to,kad visur lašiniai,bet dar ir strijų milijonas ant pilvo ir šlaunų... dar net negimdžiau... pasakiau STOP. tai nutiko visai nesenai...
Taigi domėjausi sporto klubais (esu lankiusi, bet nepatiko man, kai esi kompleksų pilnas tai atrodo jog visi tave stebi ir juokiasi)... Dietologo paslaugas išbandė draugė, kuri turėjo milžinišką antsvorį, dietologo dėka liko daug nukarusios odo jaunai mergaitei...nityba neteisingu principu sudaryta,svoris per greit krito ir oda nespėjo trauktis... taigi nuėjau į Herbalife klubą...Lankau jį nuo kovo 19dienos... pasakysiu taip: preaparatai kainuoja nemažai, bet kai jautiesi vėl energinga, žvali,išsimiegi, apimtys mažėja,kilogramai tirpsta...sportu tiesiog būtinai pat užsiimi nes turi be galo daug energijos ir tai teikia malonumą... tai va žodžiu nuo kovo 19d. geriu herbalife, derinu mitybą (5 valgymai per dieną), pasportuoju savo malonumui ir rezultatas -11 kg ir tai dar tik pusiaukelė dar -20 noriu būtinai ps.s ūgis mano 164 cm, o kovo 19 d. svori buvo 91 kg, dabar jau 80kg sveriu
Taip, kad linkiu stiprios valios mergaitės ne tik Jums, bet ir sau;)
Taigi domėjausi sporto klubais (esu lankiusi, bet nepatiko man, kai esi kompleksų pilnas tai atrodo jog visi tave stebi ir juokiasi)... Dietologo paslaugas išbandė draugė, kuri turėjo milžinišką antsvorį, dietologo dėka liko daug nukarusios odo jaunai mergaitei...nityba neteisingu principu sudaryta,svoris per greit krito ir oda nespėjo trauktis... taigi nuėjau į Herbalife klubą...Lankau jį nuo kovo 19dienos... pasakysiu taip: preaparatai kainuoja nemažai, bet kai jautiesi vėl energinga, žvali,išsimiegi, apimtys mažėja,kilogramai tirpsta...sportu tiesiog būtinai pat užsiimi nes turi be galo daug energijos ir tai teikia malonumą... tai va žodžiu nuo kovo 19d. geriu herbalife, derinu mitybą (5 valgymai per dieną), pasportuoju savo malonumui ir rezultatas -11 kg ir tai dar tik pusiaukelė dar -20 noriu būtinai ps.s ūgis mano 164 cm, o kovo 19 d. svori buvo 91 kg, dabar jau 80kg sveriu
Taip, kad linkiu stiprios valios mergaitės ne tik Jums, bet ir sau;)
QUOTE(Smalsi23 @ 2014 05 27, 14:20)
Visą gyvenimą kovoju su antsvoriu...
šaunuolė, sveikinu
kaip sekasi dabar?
Mano svoris nuo 85 kg vel pakilo i 95. Bet po truputi jau metu. Db 88 kg. Maziau valgyti reikia ir viskas susitvarko. Bet labai sunku vakare atsisakyti maisto. Tai mano didziausia beda.
Papildyta:
Taip, vivilma, cia mano sunyte. Kaip tau sekasi db.
Papildyta:
QUOTE(Dalelytė @ 2014 08 24, 15:17)
Mano svoris nuo 85 kg vel pakilo i 95. Bet po truputi jau metu. Db 88 kg. Maziau valgyti reikia ir viskas susitvarko. Bet labai sunku vakare atsisakyti maisto. Tai mano didziausia beda.
Papildyta:
Papildyta:
Sveika Dalelyte,man gerai sekais,as dabar esu-viskas,metam svori su visam(sportas ir dietos),ateik pas mus:)