Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 10 kg per 4 mėn.

Žaviuosiu valingais ir ištvermingais žmonėmis. Aš kiek pastangų beįdedu, po kiek laiko ir vėl mano kilogramai sugrįšta.
Tiesiog šaunuolės.
Atsakyti
Na va. Mano istorija prasideda iš pradžių biggrin.gif Prieš savaitę mums gimė broliukas, o man liko +12 kg smile.gif Gal tikslas ne itin ambicingas, bet norėčiau juos pamesti iki mažojo pirmojo gimtadienio. smile.gif Kol sportuoti nelabai galiu, bandysiu neprarasdama maisto kokybės susimažinti bent 2 kg (na čia jau atsisakant saldumynų ir apsirijimo), o po poros mėnesių vėl lėksiu į sporto klubą...
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 02 21, 15:00)
Na va. Mano istorija prasideda iš pradžių biggrin.gif Prieš savaitę mums gimė broliukas, o man liko +12 kg smile.gif Gal tikslas ne itin ambicingas, bet norėčiau juos pamesti iki mažojo pirmojo gimtadienio. smile.gif Kol sportuoti nelabai galiu, bandysiu neprarasdama maisto kokybės susimažinti bent 2 kg (na čia jau atsisakant saldumynų ir apsirijimo), o po poros mėnesių vėl lėksiu į sporto klubą...

sveikinimai didžiausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Per metus laiko tikrai tau pasiseks thumbup.gif
Atsakyti
sveikinimai su broliuku 4u.gif ir su pamestais kg thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2010 04 02, 07:28)
sumazinau maisto porcijas, bet labai sumazinau, atsisakiau miltu, duonos, saldumynu, po 6 nevalgau ir per menesi nebuvo jau 4kg
po poros savaites dar 3kg nera
dar noriu kokius 7kg numest, bet dabar dar papildomai ir treniruokli isigijau thumbup.gif

saunuole,as dziaugiuosi uz tave as tai tiesiog nusprendziau skaiciuoti kalorijas,kad ju nevirsyciau virs 1200 ir tiek ziuresime kaip seksis siandien man pirmadiena,kai tai darau mirksiukas.gif tikiuosi geru rezultatu,nes norisi susigrazinti savo formas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 02 21, 12:00)
Na va. Mano istorija prasideda iš pradžių biggrin.gif Prieš savaitę mums gimė broliukas

kuo didziausi sveikinimai sulaukus sunelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif saunuole mamyte 4u.gif 4u.gif juk tie 12 kilogramu nera jau ir taip daug ax.gif tikrai pasieksit savo tikslo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 02 21, 15:00)

Jums tai tikrai pavyks, o man tai kažin, nes valios pastangos senka doh.gif
Atsakyti
Tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif
Stiprybes ir istvermes smile.gif
Atsakyti
Pirmasis pasisakymas ikvepiantis, saunu, kad atradai valios ir nepagailejai saves del noro buti graziai drinks_cheers.gif o dabar taip pat linkiu sekmes metant uzsilikusius kg po antrojo stebuklelio gimimo wub.gif
Atsakyti
Alvyda ,saunuole.sveikinu su maziuku ir linkiu vel pasiekti savo tiksla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2010 02 23, 23:07)
Sveikutes prisidedu prie jusu. Per 3.5men pavyko numest 10kg pagal maisto netoleravimo sudaryta mytibos plana.Dabar praejo 4,5men valgau viska bet po nedaug nors taip daryt negalima bet negaliu nukreipt saves teisinga linkme nes labai itemptas laikas pas mane dabar...

braske83, o kur Jūs darėtės maisto netoleravimo testą? kokia kaina, kaip kas? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, kažkuri forumietė buvo kažkuriam lieknėjimo forume įmetusi nerealų apkepą su daržovėmis, berods džiūvėseliai barstėsi ir lyg sūrio nedaug..prieš porą dienų skaičiau tą receptą, o db niekaip neberandu...gal pamenat kas nors tą receptą??? 4u.gif blush2.gif būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti