Žaviuosiu valingais ir ištvermingais žmonėmis. Aš kiek pastangų beįdedu, po kiek laiko ir vėl mano kilogramai sugrįšta.
Tiesiog šaunuolės.
Na va. Mano istorija prasideda iš pradžių Prieš savaitę mums gimė broliukas, o man liko +12 kg Gal tikslas ne itin ambicingas, bet norėčiau juos pamesti iki mažojo pirmojo gimtadienio. Kol sportuoti nelabai galiu, bandysiu neprarasdama maisto kokybės susimažinti bent 2 kg (na čia jau atsisakant saldumynų ir apsirijimo), o po poros mėnesių vėl lėksiu į sporto klubą...
QUOTE(Alvyda @ 2011 02 21, 15:00)
Na va. Mano istorija prasideda iš pradžių Prieš savaitę mums gimė broliukas, o man liko +12 kg Gal tikslas ne itin ambicingas, bet norėčiau juos pamesti iki mažojo pirmojo gimtadienio. Kol sportuoti nelabai galiu, bandysiu neprarasdama maisto kokybės susimažinti bent 2 kg (na čia jau atsisakant saldumynų ir apsirijimo), o po poros mėnesių vėl lėksiu į sporto klubą...
sveikinimai didžiausi Per metus laiko tikrai tau pasiseks
sveikinimai su broliuku ir su pamestais kg
QUOTE(Dereša @ 2010 04 02, 07:28)
sumazinau maisto porcijas, bet labai sumazinau, atsisakiau miltu, duonos, saldumynu, po 6 nevalgau ir per menesi nebuvo jau 4kg
po poros savaites dar 3kg nera
dar noriu kokius 7kg numest, bet dabar dar papildomai ir treniruokli isigijau
po poros savaites dar 3kg nera
dar noriu kokius 7kg numest, bet dabar dar papildomai ir treniruokli isigijau
saunuole,as dziaugiuosi uz tave as tai tiesiog nusprendziau skaiciuoti kalorijas,kad ju nevirsyciau virs 1200 ir tiek ziuresime kaip seksis siandien man pirmadiena,kai tai darau tikiuosi geru rezultatu,nes norisi susigrazinti savo formas
QUOTE(Alvyda @ 2011 02 21, 12:00)
Na va. Mano istorija prasideda iš pradžių Prieš savaitę mums gimė broliukas
kuo didziausi sveikinimai sulaukus sunelio saunuole mamyte juk tie 12 kilogramu nera jau ir taip daug tikrai pasieksit savo tikslo
QUOTE(Alvyda @ 2011 02 21, 15:00)
Jums tai tikrai pavyks, o man tai kažin, nes valios pastangos senka
Tikiu, kad viskas bus gerai
Stiprybes ir istvermes
Stiprybes ir istvermes
Pirmasis pasisakymas ikvepiantis, saunu, kad atradai valios ir nepagailejai saves del noro buti graziai o dabar taip pat linkiu sekmes metant uzsilikusius kg po antrojo stebuklelio gimimo
Alvyda ,saunuole.sveikinu su maziuku ir linkiu vel pasiekti savo tiksla
QUOTE(braske83 @ 2010 02 23, 23:07)
Sveikutes prisidedu prie jusu. Per 3.5men pavyko numest 10kg pagal maisto netoleravimo sudaryta mytibos plana.Dabar praejo 4,5men valgau viska bet po nedaug nors taip daryt negalima bet negaliu nukreipt saves teisinga linkme nes labai itemptas laikas pas mane dabar...
braske83, o kur Jūs darėtės maisto netoleravimo testą? kokia kaina, kaip kas?
Mergaitės, kažkuri forumietė buvo kažkuriam lieknėjimo forume įmetusi nerealų apkepą su daržovėmis, berods džiūvėseliai barstėsi ir lyg sūrio nedaug..prieš porą dienų skaičiau tą receptą, o db niekaip neberandu...gal pamenat kas nors tą receptą??? būčiau labai dėkinga