Sveikutės,
na va, pafotografavau savo peliną http://public.fotki....e1982/peliukas/
QUOTE(jurgyte111 @ 2007 11 29, 19:01)
fainuolis
Šiandien vėl po truputį ruošiaus Kalėdoms... Turėjau prisirinkus kelias dėžutes nuo degtukų, tai jas supakavau į puošnų dovanų popierių ir kabinsim arba ant eglės, arba šiaip dekoruosim namus...
Ir dar iš krepinio popieriaus dariau raudonus kaspinukus eglės ar namų puošimui...
Nevystančios gėlės...
Ir dar iš krepinio popieriaus dariau raudonus kaspinukus eglės ar namų puošimui...
Nevystančios gėlės...
QUOTE(ruci @ 2007 11 29, 19:47)
Šiandien vėl po truputį ruošiaus Kalėdoms... Turėjau prisirinkus kelias dėžutes nuo degtukų, tai jas supakavau į puošnų dovanų popierių ir kabinsim arba ant eglės, arba šiaip dekoruosim namus...
Nevystančios gėlės...
Nevystančios gėlės...
o aš galvojau ką iš to popieriaus padarius ačiū už idėją
QUOTE(jurgyte111 @ 2007 11 29, 20:01)
O! Koks fainuolis saunuole tu!
QUOTE(jurgyte111 @ 2007 11 29, 19:01)
SUPER
QUOTE(jusumarykay @ 2007 11 30, 00:26)
Visada jaukumo suteikia zvakes. O jeigu jos dar aromatines - tai is viso puiku!
Kucios ir Kaledos turi kvepeti spanguolemis, cinamonu, apelsinais... kad zvakes butinos ant sventinio stalo - sutinku; bet tik ne aromatines jos skirtos SPA proceduroms , o pas mus jas kisa kaip stalo dekoracijas
Papildyta:
QUOTE(jurgyte111 @ 2007 11 29, 20:01)
Galiu ivertinti tik pati darba
bet as bijau peliu net butaforiniu
Ziuresim kokie man bus ateinantys metai zada lyg ir neblogi but pagal menulio kalendoriu
Ačiū už visas pagyras Vakar dar vieną nuvėriau. Šiek tiek mažesnis gavosi, nes karoliukai mažesni. Dabar pas mane kol kas yra ūpo, tai varau non - stopu Bet tuoj karoliukai baigsis.
Pernai dariau eglutę iš vatos diskelių, tai irgi visai įdomiai gavosi. Visi galvojo, kad valgoma
Pernai dariau eglutę iš vatos diskelių, tai irgi visai įdomiai gavosi. Visi galvojo, kad valgoma
O aš nors ir nuo rugsjo prad4jau po truputuką ruoštis, bet jaučiu kad taip nieko gero ir nepasidarysiu
QUOTE(Pause @ 2007 11 27, 14:43)
O gal galite pasakyti kur ir už kiek tų karštų klijų galima nusipirkti? Ir ar sunku su jais pradėt dirbt?
Senukuose nusipirkau pistoletuką ir 2 trumpus pagalėlius klijų už 5 litus
QUOTE(einareja @ 2007 11 30, 11:00)
Senukuose nusipirkau pistoletuką ir 2 trumpus pagalėlius klijų už 5 litus
Prie kokių prekių reikia ieškoti?